C vill kunna åtala svenskar trots de inte begått brott

C vill kunna åtala svenskar trots de inte begått brott

annie loof kriminell C vill kunna åtala svenskar trots de inte begått brott

Att Centern har blivit ett extremparti som tappat alla koncepten har väl inte undgått någon vettig ännu. Centerns framtidsstämma 2013 befäste dessutom att de numera är ett feministiskt parti. Med nytt idéprogram vill nu C göra svenskar utomlands till brottslingar trots de inte begår brott.

Centerkvinnorna vill nu se Centerpartiet gå från ord till handling genom att verka för att Sverige tar tag i svenskars sexköp av prostituerade i alla länder utanför Sverige. Även i de länder där det är helt lagligt, som till exempel i Spanien, Tyskland eller Nederländerna, skall en svensk medborgare kunna lagföras och kastas i ett fuktigt fängelse trots att denne inte begått brott. Så vill Centerkvinnorna att svenska medborgare ska behandlas. Och vem ska övervaka den som begår denna icke brottsliga handling i Spanien? Centerns nypåfunna svammelmoral saknar både substans, logik och moral. Att få bort världens äldsta yrke är lika svårt som att radera den politiska korrektheten i Sverige.

Om svenska medborgare skall kunna komma att kastas i fängelse för att de håller sig till lagboken, så vad är nästa steg? Att ändra på trafikreglerna utomlands – för svenskar bara – för att det ska bli säkrare att köra för svenskar utomlands? Varför inte låta svenska medborgare använda högertrafik i England – det känns ju för svårt med vänstertrafik.

Och hur gör vi med de som har både svenskt och spanskt medborgarskap? Hur gör vi med en Spanienfödd 50-åring som nyligen fått svenskt medborgarskap, förbjuder honom att göra lagliga saker i hans egna land?

Centerkvinnorna har precis skapat den största ”Vi-och-dom”-grupp. Svenska medborgare mot resten.

SvD

pf button both C vill kunna åtala svenskar trots de inte begått brott

Publicerad: 2 april, 2013 kl 14:56 under kategorin Politik.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • Ragnar O’Niel

  Synd att vi inte kan förbjuda dumma människor i Sverige.

 • lofstrand

  Vad vill dom göra åt svenska kvinnor som åker till Afrika och gottar sig????

 • Fryke

  Vore bättre att C och deras ”Agent Orange” ägnade sig åt att sätta dit kriminella som befinner sig I SVERIGE först – innan man ser sig om efter kriminella utomlands.
  Gör någon ”svensk terrorist” ett brott utomlands så hittar det landet honom och dömmer honom också förhoppningsvis till många många långa år i finkan…
  Nej den där lilla p-snurran Annie Lööf borde nog tänka lite mer.. om det nu går i hennes fall :D
  Hon är fan skrämmande svenskfientlig, men det märker hon väl också på sitt partis sjunkande siffror i opiononsmätningarna.. Hon är långt från kompetent att ens leda en blind över gatan – än mindre att leda ett parti.

 • nilsanders

  Först Karin Söder..hon ville slopa kärnkraften men klarade bara att få bort mellanölen från vanliga affärer…sen kom Maoooud O och vi vet ju hur det gick, inte så bra, sen kommer A Lööf och fan vet vad hon skall hinna ställa till med. Min Åsikt!

 • svenska12

  Tror inte dom tycker det är samma sak.!!! Då kan ju dom kvinnliga journalisterna på PK-media börja skriva ”obehagliga” saker om 7-klövern.

 • FritziRitz

  Jag kan starkt rekommendera att läsa dagens hål i huvudet artikel producerad av CUF i dagens SVd. http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/oppna-granser-skulle-stoppa-manniskohandeln_8046534.svd

 • j_london

  ”…sen kommer A Lööf och fan vet vad hon skall hinna ställa till med.”

  Agent Orange har REDAN ställt till det. Hon har ju som bekant avlövat hela det gröna Centerpartiet!

 • PETER NYMAN

  Här finns möjligheten att lagfara Svenskar.Vad som är tillåtet i andra länder är fel.det6 är enbart Sverige som har rätt.Tänk att det finns länder där prostitiunskp är tillåtet,eller att det finns länder som tillåter cannabis för eget bruk.Här måste polisresurser in en bevakning av alla Svenskar utomlands är nödvändig.Att andra länder har lagar som inte stämmer med Svenska,det är fruktansvärt.

 • Bigamisten

  Agent Orange kan ju sitta vid någon entre till en större bordell i Spanien och
  kolla ID handlingar på alla.NB Att bara kolla dom som är blonda och blåögda
  vore diskriminerande.

 • http://sv.wikipedia.org/wiki/Gere_och_Freke Gere

  Och inte gick den att kommentera….vad konstigt.

 • RolandN

  Ha ha – den var bra!

 • ErikWhite

  Varför kan inte Sverige tänka rätt från början och kriminalisera försäljningen av sex, om det nu är så hemskt?! Jag är så trött på att anarkofeministerna alltid får rätt, och de vita medelålders männen som ska straffas. Det är naturligtvis kvinnorna som säljer sexet och deras sutenörer som ska straffas, inte männen som köper och kanske inte får nåt. Momsregistrera och beskatta hororna. Det är hög arbetslöshet i Sverige.
  Sedan ska Sverige naturligtvis inte lägga sig i vad medborgarna gör utomlands, men det är ytterligare en anomali i Statsapparaten: att Staten på något sätt äger medborgarna, till kropp och sinne. Storebror vet bäst och lyssnar du inte så lagstiftar vi och sätter dit dig ändå.
  Absurdistan räcker liksom inte till längre, det behövs ett nytt ord för det här dårhuset.

 • hatte

  Man kan ställa sig frågan om inte C invaderats av trojaner. Numera kläcks det knäppa idéer dagligen i partier. Är det gossen med kortbyxorna som står bakom allt?

 • rattens

  Jag börjar nästan misstänka att samtliga partier, och speciellt ungdomspartierna har ett antal vänsterliberala som smugit sig in bakvägen för att på så sätt driva igenom sin politik oavsett vilket parti som har makten.

 • 2Lkopp

  Säga vad man vill men Annie & CO ger många skratt

 • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

  om svenskar skall kunna lagfaras enl svenska lagar utomlands, borde det vara lika självklart att fälla utländska medborgare i sverige enl deras egna lagar..

  undrar stilla vad muslimerna skulle tycka om det…

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Det sjuka är att de verkligen tycker så och att de på allvar tror att det kommer falla i god jord. Hur ska de ”upptäcka” brottet? Ska svensk polis agera utanför landets gränser. Med vilken rätt? Eller ska man dömas via angivarsystem? Kanske anställa och avlöna statliga ”spioner” och angivare.
  Centerkärringar måste vara sveriges mest korkade politiker.

 • Anonym

  Ja det är klart. Svenskar ska väl antagligen förbjudas att köra över 110 på autobahn också. Ska vi köra på höger sida i England? Idioter. Sedan så ska väl iranska kvinnor vara av lag tvingade att bära lakan i Sverige. Saudiska kvinnor förbjuds köra bil i Sverige.

  Korkskallar!
  Har man den minsta hum om juridik så fattar man att ett lands lagar inte kan gälla i ett annat land! Det skulle bli kaos i hela världen i så fall.

  Vad är det för nötter som styr vårt land egentligen?! :(

 • Bhoman

  Och hur blir det då med alla medelålders kvinnor

  som åker till Afrika som sexturister ?
  Det blir förstås ett undantag i lagen för dom .

 • jannejakan

  När jag är i Thailand följer jag lagen och framför mitt fordon på vänster sida av vägen. I Centerns Sverige ska jag alltså gripas, bötfällas och eventuellt fängslas när jag kliver av på Arlanda.

 • janrickolina

  Det räcker med att se flinet så tappar man andan, större korkskalle får man leta efter.

 • http://twitter.com/Vansterwiki Vänster Wiki

  I Australien har man bordeller. Utan tillstånd från myndigheterna stängs bordellen. Någon som tror en av flickorna vill komma hit för att vittna?

 • Johan Rydberg

  Jag har för mig att det var Karin Söder som drev igenom lördagsstängt pa systemet. Det maste ha varit slutet pa 70-talet. Svensk alkoholpolitik är ett stort misslyckande. Politiker kan inte bestämma allt i människors vardag.

 • Johan Rydberg

  Annie Lööf är en stor tillgang för oss som vill ha bort Centern. Hittills har hon lyckats riktigt bra.

 • Johan Rydberg

  Lööfs förslag är ssom vanligt ogenomtänkt och oseriöst. Om vi tar ett land som Tyskland där prostitution är lagligt och mycket omfattande, skulle tysk polis sätta in resurser för att spara upp svenska medborgare som köper sex ?

  Helt befängt, tysk polis ägnar sig at misstänkt människohandel,.men har misslyckats eftersom det är svårt att bevisa. Inga större resurser läggs ner i detta omrade.

 • ElisabethElisabeth

  Koncentrera dig på de brottslingar vi har i sverige, jäkla dåre
  ni kan ju inte ens ge dem det straff de ska ha
  Man behöver inte gå över ån efter vatten – jag blir galen på detta fruntimmer
  har hon NÅGON häst hemma ens???

 • Agera1

  Helt riktigt… Ett lands lagar gäller i det landet och ingen annan stans, med andra ord ta seden dit man kommet. Speciellt kul blir det i OFfTopic ärendet meraupload. Amerikansk polis (FBI) griper den tyske medborgaren och grundaren av MegaUpload på plats i Nya Zeeland och åtalat honom enligt regler som bara gäller i USA…

 • j_london

  Annie ”Agent Orange” Lööf är en av dessa absoluta överflödigheter, som hittat en (helt onödig) plats i tillvaron, tack vare ett helt överflödigt och onödigt politiskt parti i Sverige som heter Centern.

  Men vet du Johan, jag tror inte hon fattar att hos avlövat Centern för tid och evighet. Hon bara babblar och snattrar på som om vore hon en hel hönsagård!

  Sannolikt är det på det viset att, det inte finns någon bättre att ”leda” Centern. Jag tror att hon är det enda alternativet…

 • slundberg11

  Ingen hemma, sedan länge ?

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Kanske svenska poliser står med sin radar och kollar så du inte kör for fort där nere?

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Det är bara män som kan vara talibaner.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Findus har tagit alla.

 • Kjell_Inge

  Nej hon är inte rolig. Är det roligt med en sinnessjuk människa?

 • RobertSt2

  Självklart om jag kör på vänster sida i England så skall jag då dömas för trafikbrott här hemma i Sverige! Det är ju trots allt förbjudet att framföra ett fordon på vänster sida. Här i Sverige!
  Idioter…

 • RobertSt2

  Många fingrar och händer skulle det bli…

 • JD21

  Ska de inte samtidigt föreslå att man ska förbjuda tanter från att köpa sex i Afrika?
  Nä tänkte väl det, hur ska Annie då få sitt ;)

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Det är bara att konstatera att inte bara Bimbon Lööf, men hela C numera består av människor som samhället skulle vara klart bättre att vara utan.

 • svensk66

  Det gäller väl endast vita ursprungssvenskar av manligt kön

 • http://www.facebook.com/pepz.berg Pe Be

  Är en gåta hur hon har kunnat bli minister,mer korkad politiker har väl aldrig skådats

 • Andersonszkan

  Dock gällde inte lördagsstängt för svenska stockholmspolitiker – vid Stureplan fanns i alla år en lördagsöppen butik. För säkerhets skull sålde man ingen öl så att man slapp ”patrasket”.

 • britas

  I Sverige, hur kan det vara tillåtet att sälja något som är förbjudet att köpa?
  Bara i Sverige…………
  Ändra Sexköpslagen!

 • Josahonanon

  Gäller det även svenska kvinnor som köper sex i Gambia?

 • Andersonszkan

  För att blanda bort korten pratar dom om ”brott” som tex sexköp, men vad det egentligen handlar om är att man i framtiden när det införts blasfemilagar och yttrandefriheten är avskaffad ska kunna komma åt svenskar som uttalar sig utomlands, tex vid demonstrationer anordnade av EDL eller liknande antimuslimska organisationer eller svenskar som driver islamkritiska bloggar som ligger på utländska servrar.

 • Lundiz

  Den enda som ska åtalas är Annie Lööf … men hon går säkert fri pga medfödd förvirring utan sans och vett ..
  Så flinar vi igen ………som Annie

 • Lundiz

  Åka med på nästa resa ….

 • http://twitter.com/HedlundO Nils-Olof Hedlund

  En torsk är en torsk, med andra ord ett äckel!
  Detta står jag för fullt ut!
  Men naturligtvis så vill ju våra politiker ha det till att en torsk är det samma som en svensk man, och endast som en svensk man.
  De brukar ju påstå att nationalister styrs av fördomar.
  Det är nog snarare politikerpacket som styrs av fördomar.

 • Pingback: Annie Lööf anmäls till KU – igen

MediaCreeper Creeper