DN anser att Ted Ekeroth ska uteslutas pga en olämplig länk i ett mail

DN anser att Ted Ekeroth ska uteslutas pga en olämplig länk i ett mail

2012 11 23 22 30 58 ted ekeroth DN anser att Ted Ekeroth ska uteslutas pga en olämplig länk i ett mailDN och SvD har tydligen dragit nästa nummerlappar till kön för att i kassan få kasta lite skit på SD för en hundring. Idag har DN en fet krigsrubrik med ”SD skickade likbilder till tonåring”. En högstadieelev på 15 år hade frågat SD hur de såg på islam. Svaret blev ett mejl med en länk.

Länken gick till en hemsida som visade bilder på lik och blodiga kroppsdelar, skriver Svd.se skriver DN. Enligt DN mejlade eleven sin fråga till en adress på SD:s hemsida i samband med ett skolarbete. I svaret fanns en länk till en sajt som visade, vad som påstods, var offer för islamister i Thailand.

– Jag kan inte beskriva känslan, det var så hemska bilder, säger han till Svd.se och berättar att han blev ”chockad” av svaret.

Och som vi vet så överdriver media, för om en 15-årig kille anno 2012 blir ”chockad” av några bilder på lik, hur reagerar han då på alla dataspel där det slaktas och mördas hela tiden, eller filmer på TV? För hur visste han att bilderna var äkta? Detta framgår inte av artikeln.

Bilderna visade kroppar som var blodiga och brännskadade. Några hade kluvits vid midjan och ett huvud hade huggits av vid näsan. Ungefär bilder som visas i tidningar och på nyheterna från de muslimska länderna. Men denna 15-åringen kanske inte tittar på film, nyheter eller spelar dataspel. Då förstår man honom.

Mailet med länken kom från Ted Ekeroth (SD). Ted Ekeroth sitter inte i partiets stab och skulle egentligen inte ha svarat på mejlet, uppger SD:s pressekreterare Martin Kinnunen.

– Det är ett specialfall när en tjänsteman ansett att det var för mycket att göra, och då engagerades personer utanför vår tjänstemannastab till att svara på mejl. Det är egentligen inte så vi ska göra, säger han.

Och då skriver Dagens Nyheter:

Men trots Ted Ekeroths snedsteg finns inga planer på att utesluta honom från partiet, säger Kinnunen och förklarar att han ”inte kopplar detta till partiets nolltolerans vad gäller rasism och främlingsfientlighet”.

Här är det enkelt att utläsa, med hjälp av svarets formulering, att journalisten har frågat Kinnunen om Ted kommer uteslutas ur SD. Och DN menar alltså med den svarsformuleringen att det fruktansvärda brottet som Ted har gjort sig skyldig till så borde han näst intill brännas på bål, åtminstone uteslutas ur SD.

Vi ber DN och SvD läsa artikeln om Gina Dirawi som vi nyss publicerade angående hennes antisemitiska blogginlägg. Men då räckte det att Thomas Hall, projektledare för Melodifestivalen, gick ut och sa att Gina tycker inte tycker så längre, så var det bra igen och alla var nöjda och glada.

Annat är det när det handlar om Sverigedemokrater. Då ska det ältas i varje kanal, varje timme och i varje morgonsoffa i en månad. Ted Ekeroth själv skriver i ett mejl till SvD att han hittade bilderna genom att googla och att han inte känner till sajten som publicerade dem. Han hävdar även att han varnade 15-åringen för att bilderna var obehagliga.

Hur länge ska svensk slaskmedia orka tramsa?

Relaterat
SVT:s lilla kelgris Gina Dirawi i blåsväder

DN

pf button both DN anser att Ted Ekeroth ska uteslutas pga en olämplig länk i ett mail

Publicerad: 23 november, 2012 kl 22:33 under kategorin Krönikor/Insändare/Debatt.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • zettas

  I och för sig så kan båda Ekerotharna försvinna för min del. Jag skulle inte sörja dem.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Korrekt av Ekeroth. En bild säger mer än tusen ord. Att dom bara orkar hålla på! Men för all del skrik er hesa. Varje gång ni öppnar käften (skriver) så drar det 1000 personer nya till SD. Gratisreklam är aldrig fel. 

 • Nomad666

  Lik och avhuggna kroppsdelar är vardag i islamstyrda länder. Verkligheten utanför europavägarna är hård och skoningslös, tyvärr. Hade man frågat samma sak om kristna under 1400-talet hade man kunnat förklara kristendomen på samma sätt, fast då i målade bilder i brist på kameror. Problemet är att islam är detta, 600 år senare.

 • Oberst

  Är Ekerotharna judar och sionister?

 • Andersonszkan

  Helt rätt – DN har många läsare, ännu så länge.

 • j_london

  Exponerat undrar: ”Hur länge ska svensk slaskmedia orka tramsa?”

  Då undrar jag: Hur länge skall svenskarna stå ut med denna dyngstinkande, muslimsvenska dyngspridarmedia ?

 • Kuckuu

  Vilka var då värst, de barbariska muslimerna som torterade, lemlästade och mördade eller han som visade bilderna? Just det, svenska barbarer är värst och Ted måste avgå! Inkvisitionen är i gång.

 • Andvare

  Så bra. Äntligen uppmärksammas den blodiga konflikten i södra Thailand av media.

  Om än indirekt.

 • Grimhild
 • Zatansverser

  Jag anser att DN kan uteslutas pga av lögnaktiga artiklar.

 • http://www.exponerat.net/ AnnaKonda

  Sanningen är – som bekant – alltid svår att höra/se.

 • Agera1

  Jag har funderat på att skicka en låda aladin + en utskrift (givetvis i färg) av Sentios senaste undrsökning samt ett tackkort till Expressen och tacka…

 • Helge_Tik

  Läste i Göteborgs Posten om en busschufför (  invandrare)  som kallat en somalisk tjej   för  något  olämpligt..   (neferfixxx?)  ..Om han blev  åtalad vet jag inte ,  men  DET  VAR INGET  brott  eftersom  ”budskapet”  ska ha hörts av flera personer ,   minst 5     tror jag det  var    Det  bör  journalisterna  på Aftonblader Eprs   DN SVd  känna  till  men ändå  fortsätter de att angripa  Ekeroth oc  co…

 • nitohu

  Med tanke på hur mycket bra fakta material det finns om Islam. Så fanns det säkert någonting lämpligare han kunde ha skickat till honom. Det var ju trots allt ett skolarbete det handlade om.Offren för Islamisterna i thailand utgör ju också bara en mycket liten del av helheten. Kanske hade nån av dessa länkar. Tillsammans med lite annan fakta, funkat bättre.
   
  http://skafferigodis.blogspot.se/.

  http://www.swedenconfidential.info/2012/08/12/vad-hander-da-islamismen-vaxer/

  http://sanningenommuhammed.wordpress.com/
   
  http://www.youtube.com/watch?v=4xCdehrV96U

 • http://pulse.yahoo.com/_ID3OAUOT3B2DMLEDMKG7HTL54U Rolf

  Ted Ekeroth skickar bilder för att de som lever med skygglappar ska bli medvetna om de problem som    islam medför.Våldets hatets ideologi med religiösa inslag.Det bör åligga varje tänkande människa med sunt förnuft att varna för islam och de faror som uppstår när läran växer i Sverige!

 • Andersonszkan

  Bra idé – gör det :)

 • PETER NYMAN

  Det är inget att ens reflektera över,det kommer bara att öka i en kurva som följer SD ökningarna i meningsmålningaena,det tycker jag räcker som svar.

 • http://twitter.com/PAPersson PA Persson

  Står det inte i koranen att man ska inte visa hänsyn till en kristen……

 • http://twitter.com/Spelevinken Spelevinken

  En storm i ett vattenglas på DN:s redaktion. Killen var 15 år och inte något litet barn och blev dessutom varnadi förväg för att bilderna var hemska.
  Jag såg bilderna idag via en länk som jag fann på Twitter och de är vedervärdiga och detta borde hanterats annorlunda för att kanske ge en mer nyanserad bild på Sverigedemokraternas syn på islam.

 • kirre

  DN och andra skitblaskor vill väl helst att samtliga medlemmar i SD utesluts, och att partiet läggs ned.

 • MN10

  ”Femtonåringen, som gick i nian, mejlade sin fråga till en adress på SD:s hemsida i samband med ett skolarbete”.
  I PK-medias värld får tydligen inte Islams verkliga ansikte komma fram i ett skolarbete.

 • http://www.facebook.com/mark.thunder.522 Mark Thunder

   Mailkonversation skedde för över 1 år sedan. Det tog alltså dem 1 år att bli upprörda? 

 • FranzJosefStrauss

  Jag anser att DN skall bli av med sitt distributionsstöd. Låt dem klara sig själva på marknaden i stället.

 • lundabo58

  Ja här kan vi verkligen snacka om fördröjd utlösning :D

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Ja, herregud. Blir mer och mer humor av hela det här mediadrevet. Det intressanta i det hela är att det var aldrig ens bilder som skickades utan ett förslag på sökord samt länk med en varning som förtydligande av Ekeroth. När man gick in på länken så fanns det ännu en varning till för innehållet men detta har givetvis ”15-åringen” missat. Man kan alltså säga att lilla journalisten gjorde en höna av en fjäder som vanligt.

  För att förstärka denna ”skandal” används ord som ”15-åringen chockades och stackars modern” osv. Tyvärr finns det ju en del sinnesslöa människor som sväljer dessa rubriker som Jenna Jameson sväljer…..hallonsaft. Tack och lov så är det färre och färre som går på dessa lögner och vinklingar.

 • Mikael Hirviniemi

  DN kan ta sig röven..DN ska enbart hålla käften…DN ska inte och kan inte bestämma vilka som ska vara med i SD’s ledning eller parti…men DN’s våta dröm är att få göra det.

 • Mikael Hirviniemi

  Jag tycker att det är bra att mediedrevet går,…SD klarar det och går stärkta ur det..massmedias totala tystnad och politikernas tystnad har inte gynnat SD den senaste tiden..nu verkar man ha ändrat taktik och försöker sig på att uppfostra svenska folket till den rätta åsikten och det slår bakut på dom själva..jag antar att många journalister och politiker kommer att bli arbetslösa efter nästa val..antagligen därför man kör med denna moralpanikpropaganda. Men vi tjänar på det så…..knock yourself out!

 • 585961

  I  den snart utrotade slaskmedian  tror fortfarande att dom kan skriva och bestämma  vad andra ska tycka , har inte fattat att deras rid är ute och deras åsikt inte längre efterfrågas och ska nån sluta så är det  Gina D och Tomas H  vilka inte längre anses trovärdiga och ha nåt vettigt att  tillföra , verkar enbart patetiska och rädda för SD och folket som står bakom , så det blir för min del SD 2014 och slaskreportrar  från SVT och DN  och övriga slaskmedia kan dra nåt gammalt över sig er tid är ute

 • ankakalle

   Helt rätt, bara be dom dra åt helvete fortast möjligt. Slaskpressens
  s.k. journalister borde alla sinnesundersökas.

 • 585961

  Ja dom är fega och rädda om sina skitjobb för nu börjar svenska folket göra sin röst hörd för alla orättvisor, brott och neddragningar vi har fått tack vara  den muslimska massinvandringen , dessa utsugare som inte arbetar och inte betalar skatt utan ska ha allt och klagar när dom inte får allt dom vill, varför skriver aldrig skitpressen om verklighetens drabbade Sverige, SD 2014

 • 585961

  Det står bara att dom ska utrota de kristna hundarna utan hänsyn

 • 585961

  Dom är snart utrotade, dom silar mygg och sväljer elefanter

 • 585961

  Dom är på starkt nedåtgående, presstödet borde dras in för vi skattebetalare vill inte betala sån skit

 • Pingback: Ted Ekertoth reder ut mediadrevet angående bilderna till 15-åringen

 • j_london

  Alldeles rätt… först skall vi genom skattepengar betala för all den skit man rapar upp sida efter sida, sedan får vi inte ens kommentera det förbannade tramset. I bästa fall efter att någon moderator censuretat och friserat inlägget/kommentaren -men då är det inte längre jag som skrivit!

  Att få tillträde till dyngspridarnas ”demokratiska forum” är inte att tänka på, såvida man inte utvald eller handplockad eller tillhör någon av dessa blåsta mångkulturkramare till proffstyckare.

  Jag säger bara det: vilket land det har blivit av det demokratiföraktande Sverige. Där det blivit så att dyngspridarpressen mer eller mindre kommit att sätta agendan!

 • Arge Algot

  Håll inte på och försvara gnällungen och DN´s agerande. Ta partimedlemmen i försvar och håll huvudet högt. I annat fall sprider sig ”gummiryggsbakterien” i samma takt som lössen och kackerlackorna förökar sig i Rosengård efter ”semesterresorna”..

 • http://sqworl.com/u.php?user=15871 Pensionsrederiet al-Estoniyya

  Kanske lite aspergeriant resonerat av Ekeroth, som framkommer av hans bloggsvar några dagar senare.

  Men troligtvis tjänar vi ändå på denna skandal. 

  Säkert många som sökt bilder på Google nu, med frasen ”thailand jihad”: 

  https://www.google.com/search?q=thailand+jihad&hl=sv&safe=off&tbo=d&qscrl=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=8jixUPeBMcHx4QSBoYDYCQ&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1120&bih=616

  Många som får se vad Islam leder till nu. Och pratar nån sen om hotet från islam, så kommer dom inte kunna slå bort det lika lätt nu. 

MediaCreeper Creeper