En av muslimska kattslaktarna identifierad som invandrare – Exponerat har alla namnen

En av muslimska kattslaktarna identifierad som invandrare – Exponerat har alla namnen

Redan den 17 januari uppmärksammade Exponerat ett par vidriga bilder på en styckad katt som florerar på nätet. Det är en grupp muslimer (invandrare?), som plågar, flår och halshugger en liten katt med en stor kniv och poserar stolta med det lilla katthuvudet på bild. Nu är en av dessa vedervärdiga djurplågare identifierad.

Vi vill varna för mycket starka bilder nedan. Dessa kattplågare har blivit en stor snackis på Twitter och Facebook. En man från Vagnhärad misstänks för djurplågeri sedan han enligt en polisanmälan har poserat på bild med ett avhugget katthuvud. Exponerat tar denna artikel som finns att läsa i Södermanlands Nyheter med en nypa salt.

SN skriver:

”På bilden syns totalt fyra män, enligt den polisanmälan som upprättades i Östergötland men nu har skickats över till polisen i Nyköping. En av männen håller upp ett avhugget katthuvud, och en annan man håller i en kniv och i kattkroppen. Enligt polisanmälan är den man som håller i katthuvudet identisk med en man som bor i Vagnhärad. Han misstänks därför för djurplågeri. Bilden har skickats in till polisen. De tre övriga personerna på bilden är okända för anmälaren. Hur anmälaren har kommit över bilden framgår inte.”

Bilden på muslimerna som plågar och styckar katten är tagen långt bort från Sverige – i Tunisien, förvisso kan en av dem ha invandrat hit, det är ju troligt eftersom alla andra gör det. Men det är ändå långsökt. Den i så fall som kan vara i Sverige är Hamza Tchaki, då hans stora FB-bild är i vinterlandskap (se längre ned). Dock kan Exponerat avslöja namnen på alla fyra på bilden.

Hamza Tchaki håller katthuvudet, Youssef Ben Ali, (Skype: sahlianox), håller kniven, och övriga två på bilden är: Kuorbam Uomama (med keps bak och fram), och Firas Mani (bakom). Alla fyra är muslimer och hett jagade på Internet av djur- och kattvänner. Associerade till att varit med av dödandet av katten, Saber HemHem och Achref Mayllo.

katt mordare 1 En av muslimska kattslaktarna identifierad som invandrare  Exponerat har alla namnen

Från Facebook:

Hamza Tchaki - Tel nr: 011-216-25946406

2013 01 31 13 23 47 djurplagare kattplagare En av muslimska kattslaktarna identifierad som invandrare  Exponerat har alla namnen

Firas Mani - Tel nr: 011-216-23788222

2013 01 31 13 23 47 djurplagare kattplagare 1 En av muslimska kattslaktarna identifierad som invandrare  Exponerat har alla namnen

Youssef Ben Ali - Tel nr: 011-216-21403430

2013 01 31 13 23 47 djurplagare kattplagare 5 En av muslimska kattslaktarna identifierad som invandrare  Exponerat har alla namnen

Kuorbam Uomama  - Adress:  Sidi Abedlahmide Sousse, Tunisia – Nedsläckt Facebook

2013 01 31 13 23 47 djurplagare kattplagare 2 En av muslimska kattslaktarna identifierad som invandrare  Exponerat har alla namnen

2013 01 31 13 23 47 djurplagare kattplagare 3 En av muslimska kattslaktarna identifierad som invandrare  Exponerat har alla namnen

2013 01 31 13 23 47 djurplagare kattplagare 4 En av muslimska kattslaktarna identifierad som invandrare  Exponerat har alla namnen

katt mordare En av muslimska kattslaktarna identifierad som invandrare  Exponerat har alla namnen

Fler vedervärdiga bilder här

pf button both En av muslimska kattslaktarna identifierad som invandrare  Exponerat har alla namnen

Publicerad: 31 januari, 2013 kl 14:07 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • Bajen666

  Era jävla kräk….Stentuffa med en stackars katt fy fan..!!!!

  SverigeDemokraterna 2014 för att få bukt med dessa inavlade dårar..!

  SD 2014.

 • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

  Vilka avskyvärda AS!

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  De borde avrättas!

 • Svenskastavalla

  Sådana här tilltag borde väl rendera utvisning? Det är ju ett obeskrivligt grymt och extremt asocialt beteende som vi inte kan acceptera här i Sverige, nästan som de behandlar våra kvinnor. Fast när det gäller kvinnorna får de ju stanna!

 • Bart_Cartman

  Men om bilden är tagen i Tunisien, hur kan han då bo i Vagnhärad? På vilken grund har han blivit insläppt i Sverige? 
  Kan ju inte ha varit hotad eftersom han väl åker till Tunisien frivilligt:

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Absolut.

 • YOTHI_TARZAN

  Ni som har djurvänner i släkten och bekantskapskretsen skicka denna artikel till dom
  Skicka oxå till släktingar som tycker att det är så fint med invandringen och vi har råd med alla flyktingarna

 • http://www.facebook.com/people/Nyfiken-Ienstrut/100001091536006 Nyfiken Ienstrut

  Nej, det vore ett för lindrigt straff. Kastrering med slö kniv, och livstids straffarbete på ett för muslimer riktigt hemskt ställe – t.ex. som hund- eller grisskötare (naturligtvis under bevakning, med en MP5:a hela tiden tryckt mot huvudet). Man undrar om deras mammor födde några levande ungar också?

 • TYouyou

  Sedvanlig HALALSLAKT. Inget att oroa sig över. (OBS ironi)

 • Pingback: 15-åringar körde katt i tvättmaskin på 90 grader

 • Couldhavetoldyou

  Det bästa vore om dom styckade och flådde varandra så var det i slutändan bara 1 kvar av dessa jubelidioter!

 • inger711

  Skrämmande bilder, är dessa människor inte födda med empati?? Verkar njuta av detta barbareri..
  Men när vissa människor kan skära halsen av människor t.ex. bara för att de är kristna  så är de ju till stånd till det mesta.

  Se nedanstående vieolänk som jag varnar känsliga människor för.

  http://www.liveleak.com/view?i=46327ba5c5 

 • Vankelhane

  Någonting säger mig att Djurrättsalliansen kommer att avfärda detta som ”ökad anmälningsbenägenhet” … And we all know why!

 • hatte

  Muslimer bör straffas kollektivt för alla dessa odjur bland dessa,som begår brott i vårt land. Alla muslimer, som söker sig hit bör avvisas. De som inte är svenska medborgare ska utvisas. De som dessvärre lever här som svenska medborgare bör få leva under särskilda undantagslagar som innebär att brottslighet medför utvisning till det gamla hemlandet. Lyckas vi inte med att kuva muslimen är vårt land tillbaka till dett fattiga land det en gång var!

 • Skandinaven

  straffet för sådant här fruktansvärt bör ändras så att straffet är likadant som gärningen i sig.

 • svartamalin

  Intressant hur idioterna i domstol dömer ut straffen på alla, bildbevis finns !

 • Andersonszkan

  7-klöverns kackerlackor roar sig.

 • Fryke

  Varje muslim man ser bör straffas – har dom inte gjort något så kommer dom säkerligen ATT göra något idiotiskt – det är i deras natur då ingen respekt för något liv finns
  Och dessa as tar vi hit??!!

 • sictransitgloriamundi10

  Jag frågar mig : Hur i heligaste helvetet kan Reinfeldt Ullenhag Westerberg m.fl. överhuvudtaget sova om nätterna. Det är ju dessa som är skyldiga till att Sverige nu huserar dessa vidriga icke existensberättigade monster.
  Jag önskar dessa underutvecklade äckel en så kvalfull död som det är möjligt.

 • gnorfel

  Jag mår så jävla illa av att någon sk. ”människa” kan beté sig såhär illa. Jag har ingen respekt för dessa idioter. Om dom blir avrättade kommer jag hurra!

 • j_london

  Tvi fan vilka vidriga muslim-as… Men det är för oss (mig) ingen nyhet att man beter sig på detta bestialiska sätt. Detta är bara en i raden av många, många och dagliga bekräftelser. 

  Vad bra att man lyckas spåra dessa groteska monster och diplomater för mördarideologin islam. Skulle inta alls ha något emot att se deras huvuden nedstoppade i en PET-flaska modell större.

  För övrigt: ut med ALLA muslimaraber och tillbedjare av mördarideologin islam ur Sverige. Vårt samhälle behöver och skall inte kontamineras och vår vardag inte förorenas av dessa djävulens bastarder.

 • PKcensuren

  Eftersom Aftonbladet och EXPRESSEN hänger ut vita svenskar med namn kan dom inte kalla detta rasistiskt!

  Detta är halal enligt islam! Som bla ICA gullar med! 

 • Buttington

  Egentligen är det inte mycket värre än mycket av världens dagliga köttproduktion. Men att de gör det för nöjes skull är naturligtvis det som är äckligt. Samt att de säkert hugger huvudet av katten lite symboliskt enligt islams favoritbestraffning.

 • Indher

  Somliga lever endast för att det är olagligt att skjuta dem!

 • Pingback: Vilka är djurplågarna på bilden? « Bojkotta Aftonbladet

 • PETER NYMAN

  Det värsta är att kommunerna håller med dessa då dom tvingar SVENSKA elever att äta importerat halal kött.Vars slaktmetoder vi ser här.Avsky för kommunerna som tvingar på SVENSKA elever detta avskyvärda kött.

 • Guy Fredlund

  För att komma så här långt i scrollningen av denna artikel måste jag först filtrera bort bilderna, en efter en. Så, kan jag bara erkänna att jag verkligen känner ett visst ”näthat” som ju är så på tapeten i dagarna. Men det är som sagt ingen rök utan eld här i världen.

 • Linda Petersson

  Jag har ingen empati för muslimer den lilla empati jag hade för med människor från den islamska religionen (troende) har de själva dödat… allt jag kan önska, drömma är att de brinner i helvetet…

 • SomEttGem

  Hur skulle Sverige klara sig utan dessa ”framtidens entreprenörer”

  Mvh Erich Gulenlag

 • TotalLiberal

  Det är såhär man får ”respekt” i den muslimska kulturen.

 • PKcensuren
 • BirgerZorro

  Vilka vidriga kräk!!! Fy fan!
  Tänk OM våra politiker kunde förstå vilka kräk dessa muslimer i själva verket är; då skulle vår invandrarpolitik se annorlunda ut!!!

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Dom borde fan i mig få samma behandling. Fy fan vilka vidriga kräk!

 • jannesh

  Vilka fega kräk…sveriges begåvningsreserv visar sin rätta sida.

 • bellan12

  Dessa vidriga monster måste vara resultatet efter en lång tids inavel.

 • kokoo

  100 % IDIOTER !!!  = MUSLIMER.
  Waberi håller käften sitter han och njuter ?

 • kokoo

  Den sortens IDIOTER importeras av Alliansen i tiotusentals till vårt land.

  Alliansens politiker står i samma klass som muslim idioterna.

 • kokoo

  Se till den som kan , dränk Slaskmedia med bilder av vad muslim idioter sysslar med.

 • snuffid

  Kommer aldrig mer tycka synd om muslimer som blir bombade från hus och hem, större och tyngre bomber.

 • Andersonszkan

  Den här bilden kan hjälpa oss att förstå varför dom här asen är så vidriga: En liten flicka hålls fast av en gammal gubbe (hennes far?) medan en annan ”man” könsstympar henne. En pojke (hennes storebror?)  hjälper till genom att hålla för hennes ögon, mamman? och en annan kvinna står i bakgrunden och vill inte titta på – vad skapar detta för monster?

  Det är bara att titta sig omkring här i Sverige – det kryllar av dom, 40 000 våldtäkter/år mot svenska kvinnor, män och barn talar sitt tydliga språk. I deras ögon är vi inte mer värda än en katt eller en gris.

  pislamonauseacentral.blogspot.se/2013/01/now-this-wont-hurt-bit.html

 • stereofil123

  Fy fan vad vidrigt. Kan inte se på det. Mår illa. Vad skulle de själva säga om någon gjorde samma sak mot deras familjemedlem.

  Kräk är vad de är. Hoppas de går i skolan och blir avstängda, och kastade i fängelset istället, och efter det utvisade. Men det är ju mer av sånt här som 7-klövern vill ha hit. De som skall försörja oss när vi blir gamla.

  Glömde visst att detta är en hatsajt mot alla de goda. Dessa killar är dock inte goda!

 • xbenedictx

  Det vore intressant om det forskades på var psykopatgenen kommer ifrån.
  Men resultatet skulle väl inte publiceras om det inte var politiskt korrekt.

 • pilsnerkorv

  Inget ”näthat” i världen är för lindrigt för dessa vidriga inavlade skithögar.
  Vissa kulturers besatthet av hedersbegrepp beror helt enkelt på att de ingen heder har. 

  Hur många av den här sorten finns i Sverige?

 • Saxtorparen

  Det är sant som det är sagt , en IDIOT kommer sällan ensam .

 • ericwm

  MENA =  Middle East Northern Africa…..utmärker sig igen..
  Hur länge tål svennarna denna barbariska kultur innan medborgargarden börjar dyka upp ??..

 • bamberg

  Vad är det som gör att varenda politiker i landet väljer att blunda för allt detta barbariska djurplågeri? Den sadistiska halal-slakten stödjer de rent av. Medan folket mangrant vrålar ut sitt hat mot denna den fegaste formen av mänsklig ondska, så väljer politiker att titta åt ett annat håll… Hur, när och var blev de av med sånt som alla vi andra har,  -medmänsklighet, empati och känslan av en skyldighet att slåss för de försvarslösa djuren?

 • celsius50

  Dessa jäv-ar, hoppas någon gör samma sak med dom.

 • womenizer

  Dessa är INTE människor dom är ROVDJUR !! satans äckliga jävla svin !!!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001688683683 Patrasco Maricon

  Ännu en gång bevisar araber/muslimer, att de är ondskefulla, hatiska människor! Fy fan vidriga grisar! 

 • RigorMortis08

  Vidriga jävla människor var jag tänkt att skriva men det är svårt att räkna dessa kräk som människor. Att ge sig på försvarslösa djur är bland det fegaste man kan göra.

 • janrickolina

  Hoppas att dom blir behandlade på samma sätt fast mer smärtsamt, fega jävla kräk.

 • Tigeraldrig

  Bra jobbat Exponerat.
  Hoppas deras kompisar ser att de är linslöss som gärna visar sina IQ:n framför kameran.
  Bra att de är delaktiga i att sprida rasistiska tankebanor, för det här ger inga bra vibbar om fula svin´som de här.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Jomenniförståratt vi lever nu i multikulturen. I multikulturen är inga kulturer fel.

 • jesse72

  Jävla kräk, hoppas att de själva får lida!!!

 • Mufti

  Kommer aldrig att tycka synd om en muslim. Kommer alltid att hata muslimer. En minoritet av de tusentals muslimer jag mött har inte gjort mig besviken. Det är inte jag som har nåt att bevisa.

  Jag bygger mitt liv så att jag inte har några kompisar som umgås med muslimer, inte arbetar med muslimer, inte bor bland muslimer, inte kommer i kontakt med muslimer, inte handlar av muslimer, väljer bort den livsmedelsaffär som har slöjor, väljer bort de företag som vurmar för muslimer och mångkultur osv. Onekligen många och små val i vardagen, yes mina vanor har verkligen förändrats, men jag försöker.

  Jag tänker fortsätta leva i mitt Sverige på mitt vis, i det tysta. Och fler gör som jag har jag märkt.  

 • Mikael Andersson

  Jävla svartingar, Plåga dom  riktig rikgit långsamt

 • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

  Detta var ju verkligen bra reklam för den härliga mångkulturen. Nu förstår man ju ända in i märgen varför Reinfeldt och sjuklövern med Ullenhag och Annie Löv i spetsen anstränger sig så för att importera så många som möjligt. Sveriges framtid!

 • http://www.facebook.com/begon60 Elisabeth Kullberg

  florerar det ett koppel sker allt här

 • kalle008

  Jag är bara pensionär, men jag lovar 500:- till den som via sajten här lämnar upplysnigar så att någon av gänget döms.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Kära Odin – skicka dessa 4 odjuren hit till mig – så skall ni få se flådda islamis-äckel!

 • http://www.facebook.com/begon60 Elisabeth Kullberg

  finns det ett koppel, finns katten i Sverige

 • Bengrot

  Kastrera svinen!

 • Agera1

  Förutsätter att 7-klövern och gamelmedia hurrar och firar sina gunstlingars senaste bravader.

 • Tommy Eriksson

  Hur många sådana vidrigt sjuka äckliga idioter,” finner inte ord ”, har 7-klövern redan släppt in i Sverige??

  Dom har verkligen en spännande och högt stående kultur.

 • Fanskapet

  Är det inte hets mot folkgrupp och rasistiskt när man anklagar någon som halalslaktar grannkatten i goda vänners lag?

  När börjar fackeltåget mot rasismen??

 • Slasher2

  Visst, att stycka ett djur är ju inget anmärkningsvärt men det är sättet och tillfället som får en fundera på hur normala dessa personer är i hjärnan. Känns tryggt med denne person i Vagnhärad? Skulle inte tro det.

 • JJERY

  De måste träna på katter innan de ger sig på och gör likadant med etniska svenskar och andra otrogna.

 • ErikWhite
 • Helge_Tik

  SPRID…….SPRID………….SÅ MYCKET  SOM MÖJLIGT…   sen sprid det som ringar på vattnet…!

 • Anonym

  Försökte att inte ens se på bilderna. Jag hatar de som ger sig på försvarslösa individer! Här är dödsstraff berättigat.

 • OrjanEk

  Vilka djur, primitiva utveklingsstörda inavlade, man saknar en man med en liten mustasch

 • Lundiz

  Bara för polisen att hämta dem … före någon djurälskare .. stryker dem över ryggen
  Utvisa äcklen

 • mGTFO

  Jä*la skitgrisar! Hoppas något riktigt otrevligt händer dessa gossar!!

 • http://twitter.com/sveaisa Isa Karlsson

  FY F-N! Tycker idioterna att dom är duktiga..macho?? Man måste ju känna sig väldigt stolta efter detta bevis på hur muslimer och islam fungerar..??! För det är väl profeten som har sagt att det är helt legalt??
  Ut med alla j-vla as, men först kan någon vänlig själ kastrera asen som dom inte för sin imbecilla och inavlade ras vidare!!!!!!!!

 • Oberst

  Jävla grisiga apajävlar! Ska dessa as hit?

 • http://pulse.yahoo.com/_DM3J46UVODN5IQ6BIAWMAJJ6PQ Sverigevännen Svensson

  Fy f-n för dessa vidriga as! Det enda rätta straffet för dessa as hade varit ifall de plågats till döds på liknande sätt som denna stackars katten.

 • http://www.svenskarnasparti.se/ FrittSverige

  Tänk er nu ett Sverige med dessa j-vla människor(?) som majoritetsbefolkning… Repatrieringar hade behövts IGÅR.

 • riktigsemit

  du har dock fel profeten var en djurälskare som själv hade en katt..

 • DAn

  Ja.

  Det er når det kommet til stykket, den svenske regjeringen med doktor Reifelt ellehva fane denne forvirrede statslederen heter som har skylden..

  Nå må dere svensker ta tak i problemene, dere skal være glad dere har SD.

  Mvh

  DAn..

 • PKcensuren

  EXPONERAT gör skäl för namnbytet :)

 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir

  va gnäller ni om? dom bor i tunisien.. ska vi sitta o kolla va mexikanarna gör me folket? gå in på ync o kolla va andra folk gör.. va har islam me saken o göra.. dom har ju ”demokrati” nu.  dom följer inte ens koranen.. vart står de att man får tortera djur? visa mig en vers.. ni kan inte skylla på islam för några lakristomtar  gör sånt. så fort folk ser nåt oo lynchmobb får damp.. vem säger att katter är så värdefulla där?= i kina o era favoställe dödar man hundar o katter. men  ni ylar inte om det.. fan verkar som ni eggar upp er för saker hela tiden.. oj de kanske inte händer nåt i sverige då vil ni söka upp i hela världen o hitta saker för o bli sura o hatisk för.. ska vi sitta o publiciera bilder på era mästare judarna gör i palestina varje dag? väx upp

 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir

  folk äter all slags djur. över hela världen.. kolla va kineserna gör me katter o hundar o allt möljigt djur..  men ni klagar inte när ni bär era päls kläder.. pff hyckleri.

 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir

  när du bajsar ut orden ta reda på fakta ist.. när sa profeten det? ni verkar yla allt slags skit utom riktiga källor.. ge mig en vers där man får tortera djur. sluta kackla massa gojja ge mig bevis din hustomte

 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir

  du har inga bevis att det har me islam o göra. o när du o dina gelikar åker till thailand osv kolla va dom gör me djur.

 • snuffid

  Det här räcker för att jag skall ta avstånd från muslimer för tid och evighet, jag vet att det kanske är fel men av egen erfarenhet vet jag att muslimer är grymma och mycket falska dessutom har dom ingen empati för djur och lika lite för människor. Det är helt enkelt ett helvete att ha med dem att göra.  

 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir

  asså folk tänker me röven. det står i koranen att man ska inte tortera djur.. ska dessa folk representera islam då.  sen när brydde du dig om djur när du slängde rester o äter 1 ton gris varje år

 • tokeskil

   Vilka hjärnor ?

 • tokeskil

  Ett avkapat på 5 meters avstånd .   Godnatt .

 • Ahmad Audi

  Hur orkar ni skriva muslimer? Skriv invandrare istället eller något annat.  Är ni säkra att de är muslimer vid namn eller kristna? Ni vet väl att det finns kristna i arabländerna? Det är ca 40-50% kristna i Libanon osv..

  Denna sidan är ett skämt och kommentarerna är ännu värre.

 • knugen69

  Skulle man inte kunna göra likadant på dom?

 • http://www.svenskarnasparti.se/ FrittSverige

  Ja absolut, man borde inte alls bara prata om religion när det så uppenbarligen är själva generna det är fel på… med andra ord: det är helt obotbart.

 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir

  aa gener. vilka gener va dom som va dom enda nånsin som släppt 2 a bombs.. japanerna fick era gener ”: pff o föressten kurder o iranier.. alltså meder e dom första arierna.. så ta den

 • http://www.svenskarnasparti.se/ FrittSverige

  Du verkar känna oss utan och innan? Typiskt berikare att dyka upp med ”men niii då” och ta sina rasfränder i försvar helt oavsett vad dom än gör, om det så var en människa dom flådde och lekte med huvudet på hade du kommit med något idiotiskt ”men niiii då”, och när det inte funkar, börja snacka om mammor och horor.
   
  Åk hem med dig istället så slipper vi varandra.

 • http://www.svenskarnasparti.se/ FrittSverige

  Ja, det är inte konstigt att araber aldrig byggt några atombomber. Det kräver en viss intelligens att tillverka sådana..

  PS. Om arabvärlden osv är så bra och allt vitt så dåligt, varför är ni då här? Det är ju aldrig vi som kommer krypande till er med snyfthistorier och ögon som sjuka hundvalpar, för att försöka roffa åt oss lite bidrag.. Det är genomgående tvärtom. :)

 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir
 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir

  kolla på sista videon där..  så kan ni ”skylla” på muslimer.. era idioter.. ni vet inte ett piss

 • Sverre

   Väldigt kul att du skriver här, hehe.

 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir

  http://www.peta.org/features/10-shocking-peta-videos.aspx e till dig .. kolla sista videon.. ta på dig din pälsjacka sen..

 • Sverre

   Du skriver här också ser jag, fortfarande väldigt kul!

 • http://www.svenskarnasparti.se/ FrittSverige

  Och om jag inte har en pälsjacka då? F-n vad korkade ni är..

 • Sverre

   Hoppas du kommer att fortsätta skriva här, vansinnigt roligt att läsa!

 • resenaren

  Jag är kattägare och mår illa av dessa foton och jag är också mot islams utbredning i Sverige och därmed inte förtjust i muslimer, men jag måste ändå hålla med Mahir Demir om att man kan inte döma alla invandrare och muslimer efter några dårars tilltag. Det finns sådana överallt i världen oberoende av etnicitet eller religion. Jag har med egna ögon sett resultatet av sånt lite varstans i världen.
  Om Vi som är motståndare till den förda invandringspolitiken  vill arbeta seriöst på en förändring, så skall det inte göras på det sättet som en del inlägg hänger sig åt! Vill man ha trovärdighet så måste man också uppträda trovärdigt!!

 • Sverre

   Blir bara roligare och roligare!

 • Sverre

   Kör hårt, svenska språket har många nyanser (rofl)!

 • Universal_mee

  Det här är ju vad muslimer endast duger till. Vi ser det ju dagligen ändå. I grupp som ger sig på något försvarslöst. Och skriker Allah, Allah’u akbar! Allah’u akbar.

 • Ahmad Audi

  Dina kommentarer vissa bara hur ointelligent du är.. vi skulle aldrig kommit hit om det inte var för krigen USA och de andra länder startade i våra länder. Sen så självklart ska det neutrala landet leka neutral men faktum är att Sverige skickar ner trupper dit också så spela inte oskyldiga. Ni får skylla er själva att ni bombar våra länder sen klagar på att vi förstör ert land.

  En arrogant person kommer aldrig att lära sig. Hur mycket bevis och fakta man tar upp så kommer du/ni vara fast i det ni vill utan att se sanning.

  Detta är vad Islam säger:
  ”Allah’s Apostle said, ”A prostitute was forgiven by Allah, because, passing by a panting dog near a well and seeing that the dog was about to die of thirst, she took off her shoe, and tying it with her head-cover she drew out some water for it. So, Allah forgave her because of that.” (Sahih al-Bukhari, 54/538)”Låt mig gissa. Det ni kommer göra är att prata ännu mer om Islam, Allah osv. Som sagt… De som inte vill lära sig kommer aldrig lära sig.

 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir

  ja men dessa folk  är inte invandrare? man måste invandra då:D dom bor i tunisien ju?

 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir
 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir
 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir
 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir
 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir
 • http://www.facebook.com/mahir.demir.7121 Mahir Demir

  detta är ja som härmar er.. ju mer bilder o filmer man visar desto mer hetsar man sig .. wow.. lycnhmob som inte vet vart sanning är eller visar riktiga källor.. o ignorerar andras brott.

 • http://www.svenskarnasparti.se/ FrittSverige

  Och självklart ”flyr” man över hela världen, till ett av de länder som är mest avlägset och mest främmande! Det har inte ett dugg med säg bidrag att göra.. Och ja, fy vad hemska vi är, Sverige har trupp i AFGHNAISTAN sedan 2002 och därför är ni ARABER (och somalier, och iranier, och turkar osv osv) här och har även kommit hit sen långt innan dess..
   
  Du måste tro vi är tämligen lättlurade, rentav korkade? Dra dina patetiska snyfthistorier och er eviga offermentalitet för någon annan.. Men det är bra att du erkänner att ni förstör dock, och att ni inte skäms det minsta för det heller, utan klandrar dom som alltså gav er en fristad från dessa hemska förföljelser ni påstår er utstått… Det är fint och moraliskt det. Tack för att ni visar detta för alla att se – desto fortare kan vi ju slänga ut er.

 • http://www.facebook.com/ragge.aliev Ragge Aliev

  Era horungar jag svär på allt skulle man få tag på er jag skulle slakta er en o en!!!! 

 • mrjf

  Intressant att se hur alla kulturberikare försvarar ett sådant här dåd att döda ett sällskapsdjur för någon, det styrker bara min mening, ut med dessa lågt stående människor till kylan dessutom beklagar jag att inte USA gjorde rent hus när de ändå går in i ett lågutvecklat land som inte hade funnits till om inte västvärden köpt deras olja.

 • admin_exponerat

  Hej du trevlige. Ni är nu blockad från fortsatt kommentering.

 • Mufti

  Jo, det har med araber och islam att göra. Men det vet Du. Jag behöver inga bevis, hallå? Fler och fler tycker som jag om muslimer. Vad tror Du det kan bero på att ett par tre miljarder människor hatar muslimer??? Just like that, väldigt konstigt…

  Att attackarera mig ist för mördarna i filmen funkar inte längre. Victim time is over

 • mrjf

  Uppenbart att dessa 2 a bomber släpptes på fel länder min unge man.

 • mrjf

  Att det görs i ett land som dessa människor ”flytt” till och som föder dem gör saken lite värre än så min unge man, förhoppningsvis så får ett parti större inflytande vid nästa val och då kommer förmodligen en del saker att förändras i detta land.

 • mrjf

  Om det står i Koranen varför följer ni inte den då ? I vår Bibel står det inget om att man inte får äta gris och som du vet så är människan ett rovdjur bland annat.

 • mrjf

  Fortfarande en viss skillnad på att för nöjes skull döda ett sällskapsdjur för någon familj i ett land som dessutom gör umbäranden för att försörja er som så fegt flytt era länder och lämnat era landsfränder i sticket, Sen kan man ju undra varför en annan nation måste gå in i era länder för att försvara grupper som ni lever tillsammans med i era hemländer endast för att ni inte kan hålla sams.

 • hassebj

  Att importera 1 miljon lågbegåvade muslimer till Sverige borde ha föregåtts av en adekvat utredning
  om islam, islams våldsideologi och de konsekvenser en massinvandring av primitiva individer skulle
  kunna medföra för ett högtstående industrisamhälle med total jämställdhet mellan könen!
  Ingenting av detta utfördes och Sverige närmar sig totalt KAOS!
  Muslimer är motbjudande primitiva kreatur!

 • Ker0sene

  Jag tror du missuppfattat detta. Detta skedde inte i Sverige, utan i Tunisien. Citat: ”Bilden på muslimerna som plågar och styckar katten är tagen långt bort från Sverige – i Tunisien”

 • http://www.facebook.com/krister.alsander Krister Alsander

  Du snackar en massa skit. Har en profet som är pedofil, mördare och krigsförbrytare. Hade han levt idag så skulle han blivit åtalad för folkmord.  

 • Tommy Eriksson

  Antagligen är dom hungriga och halalslaktar katten så att dom kan äta den.
  Smaklig måltid, era inavlade grisar!!

 • 2xtom

  Sjuka typer!

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Att dom är grymma mot både djur och människor visste vi redan och att dom är eldfängda med. Så nu vet vi att dom även är sängvätare dom små liven. Det kan vara bra att veta. Att döda folk och bränna ned saker kan verka tufft men det är det näppeligen att pissa på sig. Här har vi möjligtvis funnit kräkens akilleshäl för framtida bruk.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Just bring it on, apajävel!

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Här ser man klart vådan av kusingiften. Inte bra, capice?

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Det var en massa bullshit på en gång. Det väller in zoomalier här trots att det inte är nåt krig i deras land. För det andra så uppmanar sagoboken koranen att erövra mer land åt allah. Den doktrinen kallas för al-hijra men kom du bara med mer taqyyia. Du tror säkert att alla svenskar inte vet ett skit om islam tydligen. Allah the merciful and compassionate. Yeah right… LOL

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Aha, nu förstår jag. Det är därför ni blottar ”hjärnan” flera gånger per dag för att visa er intellektuella överlägsenhet över dom dumma kuffarna?

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Där har du fel. Det finns massor av västliga grupperingar som kämpar mot kinesernas grymhet mot djur och japanernas rovdrift på hajar och delfiner bland annat. Bara dom senaste månaderna har jag sett hur många petioner som helst. Men i sakfallet här handlade det faktiskt om musilmer så försök inte blanda bort korten. 

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Har du inget vettigare att skriva så stick och brinn. Du bara spammar tråden.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Naturen skapade oss för att leva åtskilda på olika platser och kontinenter. Därav dom stora avstånden och dom olika miljöskillnaderna. 

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Blir dessa troglodyter i majoritet här så blir det oss dom kommer såga av huvudena på.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Källa på det tack. Älskade han hundar och grisar och kanske?

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Sluta blanda bort korten med att dra in andra kulturer och folkslag. Mohammedaner är primitiva barbarer och babianer, punkt slut!

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Dom har aldrig haft nån. Dom är födda som som psykopater helt enkelt.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Några timmars batikhäxe-samtal bara.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Dom skall tas ifrån medborgarskapet och slängas ut dom med.

 • Johnny

  Vilka äckliga svin. Utvisa asen på livstid.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Den muslimska folksporten….

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004197422338 Åse Og Kenth Jörgensen

  Det är väl så de själva skall behandlas. Öga för öga står det i koranen

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004197422338 Åse Og Kenth Jörgensen

  Det är så här man skall behandla killarna. I koranen och bibeln står det Öga för öga

 • antikomunisten

  Har svart for att tanka mig att kristna skulle gjora sadant,men att djurplageri ingar i
  muslimernas ”kultur” 

 • resenaren

  Du missade nog att jag skrev ”invandrare OCH muslimer” och inte indianer, kineser, maoister, budhister eller tunisier i allmänhet, utan dom som nämndes i dom inlägg jag syftade på! Om man bemöter utan att ha förstått kontexten, så blir det lätt så fel, eller hur?

 • skyffeln

   spelar ingen roll vart dom befinner sig as är as var dom än är,sedan vet man ju att genpoolen inte är så stor tack vare inaveln bland muslimerna, så chansen är väldigt stor att dessa monster har en massa kusiner i sverige.

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Det jävligaste är att de ser stolta ut. Snacka om att dessa kryp tillhör den lägsta avarten på jorden och borde genomgå samma behandling som kissen.

 • http://www.facebook.com/mitchel.ramnesjo Mitchel Nils-inge Ramnesjö

  jag vet ett straff för dom fyra värdelösa muslimska asen bind deras händer bind dom vid en stolpe och släng 4 vildkatter p dom av samma ras s dom får riva och klösa ordentligt,mvh djurvännen ock kattälskaren mitchel ramnesjö!

 • Dente Di Leone

  Mer civiliserade än så lär dom ju inte ha kapacitet för att blir…
   . 
  Deras familjer och släktingar måste vara äkta stolta… 

 • http://www.facebook.com/mitchel.ramnesjo Mitchel Nils-inge Ramnesjö

  kunde inte sagt det bättre själv jag är så trött på snyfthistorier och offermentalitet bland utomeuropeiska invandrare,bestämde jag skulle det omedelbart bli 100% stopp för invandring nu,samt en jätteutvisning av snyltare ur sverige först muslimerna sedan andra grupper mitt fosterland sverige byggdes upp av hårt slit av svenskar vi fick välstånd i folkhemmet,den har inga snyltare från somalia afghanistan,övriga mellanöstern folk ingen rätt till,i år går min röst till svp för som etnisk svenskt kräver jag rätten till mitt eget land!!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=699370540 Susanné Airdecour Lindström

   Kristna i arabländer gör nog inget som skulle uppmärksamma dom som dessa killar gjort. Kristna i arabländer blir dödade, bara att följa nyheterna.
  Att ge sig på ett oskyldigt djur, är ett hat brott. Det är hat mot allt levande, dom hatar även sina egna liv  men dom har inte mod eller kurage nog att avsluta det. Därför ger dom sig på allt som är svagare. Nästa gång ger dom sig på ett barn.
  Personligen skulle jag bli överlycklig om jag slapp skriva muslim 1 enda gång till, men tyvärr så gör muslimer allt dom kan för att bli hatade av västvärlden.
  Skyll inte det på oss, skyll det på muslimerna.
  Jag hoppas verkligen att dom får stopp på dessa psykopater och utvisar dom till sina gamla hemländer. Dom passar där i en miljö som inte förändrats sen 600-talet, dom passar inte in i en modern tid. Dom har tyvärr inte intelligensen till att leva i ett modernt samhälle med andra människor eller djur.

 • Dente Di Leone

  Låt mig gissa det var på vänster-, center- och miljöpartiets konferens för lyckad integration?

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=699370540 Susanné Airdecour Lindström

  Varför flyr man till ett land som bombar ens hemland?
  Varför ställer man inte på för sitt eget land?
  Har ni ingen lojalitet till ert land?
  Att arroganta personer aldrig kommer att lära sig, det har du rätt i.
  Detta ser man varje dag i media om våldtäkter där det påstås att det är deras kultur eller att man visste inte att det var förbjudet. Man ser det i alla pedofilbröllop.
  Man ser det i alla djurplågande slakter.
  Du visar tydligt på att du aldrig kommer att lära dig, för du citerar ur en bok skriven om en vanlig människa, pedofil men dock vanlig människa. Du kunde lika gärna citera Tin Tin.

 • http://www.facebook.com/people/Sandra-Kero/775117906 Sandra Kero

  UTVISA DOM JÄVLARNA MEN GÖR LIKADANT MED DOM FÖRST

 • Rollo123

  Katter befinner sig på en betydligt högre intelligensnivå, än de där… vetefan vad man skall kalla sådant slödder…

 • 585961

  Och därför är det krig i alla MUSLIMSTATER, dessa lågt stående varelser kan aldrig bli nåt annat  än muslimska skithögar och råttor

 • gbmye

  Är det så här de muslimska männen blir MÄN?  Vad går den blivande bruden till mötes tillsammans med män som tränats i kattmördarskolan?

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002078420420 Benjamin Tallroth

  vem betalar för ammunitionen?

 • http://www.svenskarnasparti.se/ FrittSverige

  Tackar. :-) Kan inte göra annat än hålla med dig till 100% i övrigt heller: Det räcker inte med stoppad invandring, det behövs repatrieringar. Det här är kort och gott vårt land och vi skall inte behöva bli en minoritet här, eller ens dela det överhuvudtaget med några andra vi egentligen inte vill ha hit. De har egna länder att förstöra om de önskar det, vi har bara det här.

 • http://www.svenskarnasparti.se/ FrittSverige

  Absolut. Människan är ju såklart inte ett undantag från naturens processer (som vissa religioner och PK-tron predikar) utan en produkt av samma.

 • http://pulse.yahoo.com/_ID3OAUOT3B2DMLEDMKG7HTL54U Rolf

  Sådana vidriga människo odjur de har förverkat sitt existensberättigande må de utsättas för samma behandling som de gjorde mot det den helt försvarslösa och oskyldiga katten.Må de dö en plågsam död!

 • http://pulse.yahoo.com/_ID3OAUOT3B2DMLEDMKG7HTL54U Rolf

  Islam den mest avskyvärda hatfyllda läran på denna jord,alla hederliga rättdtrogna svenskar stå upp bekämpa detta gissel i Sverige ut med läran från vårt land!

 • http://pulse.yahoo.com/_ID3OAUOT3B2DMLEDMKG7HTL54U Rolf

  Skicka ner deras huvud till Mecka!

 • JJERY

  Dessa killar har strukturella fel i sina hjärnor,vilket många sydlännigar har ,det är ärftligt och går inte att
  bota,strukurella fel i hjärnan är obotliga,jag kan garantera att det inte är första gången eller sista gången dessa herrar
  från den muslimska fredsreligionen kommer att plåga en eller flera varelser i sitt liv.

 • imun

  Att döma av bilderna företer de inte några uppenbara tecken på förståndshandikapp, nej, vakna, pigga och receptiva ögon har de och allt de på bild visar upp i konsten att dominera, tortera och plåga andra levande varelser låter de helt oblygt ackompanjeras av åtbörder, som är typiska uttryck för en egen inre djup tillfredsställelse över vad man gjort. Oerhört fascinerande och oerhört skrämmande!

 • PKcensuren

  Och vi anklagas för att ”hata” för  vi vet vilka som utfört brotten?

  Det är ju inte vi som utfört brotten?

 • http://twitter.com/PersianEmpiree Hugo Boss

  hände detta i Sverige eller? verkar inte som det

 • Gabrovitcs

  Det går en genetisk? kulturell? gräns i Europa: söder om Alperna i medelhavsländerna  behandlar man djur illa. Där utmärker sig Spanien med sina blodiga och grymma tjurfäktningar och Italien med sin masslakt på flyttande småfåglar via fångstnät. De sadistiska araberna som till och med visar sin omänsklighet på fotografi visar vad människan är kapabel till. Jorden skulle vara ett paradis utan
  det fördärvbringande människosläktet. Djur kan inte vara sadister men väl människor.

 • Pantertanten

  Verkar ju så, Snö i bakgrunden på någon bild, och polisen i Östergötland har fått in anmälan och den ena vidriga snubben bor i Vagnhärad.

 • Pantertanten

  Var det en fråga? 
  Det vet vi väl alla vad som kan hända den blivande bruden.

 • Pantertanten

  Så Vagnhärad ligger i Tunisien??

 • Pantertanten

  Kristna lever under ständigt hot i arabländerna.

 • Pantertanten

  Han erkänner alltså att dom är här för att förstöra VÅRT land.
  Så här skriver han:
  ”Ni får skylla er själva att ni bombar våra länder sen klagar på att vi förstör ert land”"

 • Pantertanten

  Det är snö i bakgrunden på bilder av dem. Minst en av killarna bor i Vagnhärad, som så vitt jag vet ligger i Sverige. Östergötlands polis utreder etc

 • Pantertanten

  Ligger Vagnhärad i Tunisien?

 • Pantertanten

  Minst en av dem bor i Sverige, i Vagnhärad.

 • mrjf

  Och på vilket sätt skulle det förändra själva handlingen menar du, det visar ju bara att för min del är då inte Tunisien något turistmål precis.

 • Pantertanten

  Nej, profeten har inte sagt det.
  Koranen är en sagobok, har ingen verklighetsgrund.
  Och den läser du och följer slaviskt.

 • Pantertanten

  Han har aldrig levt. 
  Koranen är en hitta-på-sago-bok.

 • Pantertanten

  Det kallas halal-slakt.

 • Pantertanten

  Det misstänks ju att bl.a. vår landsfader Renfält, är köpt av Saudi.

 • Pantertanten

  Den trevliga politikern vill införa sharia-lagar i vårt f.d. land.

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  Evolutionärt fiasko?

 • born_bred_canadian

  I think these guys are faggots. Their cowardice speaks volumes.

 • LolKatzen

  These are psychopaths.  They are born evil.  They will commit crimes like this against humans, likely women, when they get older.  It is known that killing small animals is a sign of this,

 • 14POLK88

   I could cure these filthy muslim bastards. I would put the barrel of my 12 Gauge shotgun in their mouths and watch their heads explode!!…..BOOM!!!!!!

 • Pantertanten

  I don´t know what to answer to that……

 • ntt1

  lots of room for this sickness in islam.were they shouting about how great their foul god was as they commited this attrocity?

 • http://www.facebook.com/kinga.sehr Kinga Sehr

  Sådana sadister borde behandlas på samma sett, skär av dom manndomen och huvudet, de har varken hjärna eller hjärta,inga känslor för de svaga oskyldiga fyrbenta djuren, vilka tror dom att dom er? Vad har dom för föräldrar? Är det så man uppfostrar sina barn, om de gör så mot djuren kan de nog göra så mot sina fruar och flickvenner, jag skulle inte vilja ta på sådana mördare med tång, om jag så fick 1 milljon, om detta er i Sverige så sänd dom tillbaka var de kom ifrån och släpp aldrig in dom igen, de er stora missfoster

 • http://www.facebook.com/kinga.sehr Kinga Sehr

  Sådana sadister borde behandlas på samma sätt som katten, skär av dom huvudet och de dom har mellan benen, de har varken hjärna eller hjärta, inga känsler för oskyldiga djur, på bilderna verkar de som de tycker det är kul att ta livet av katten när de står och skrattar. Vad har dom för föräldrar, er det så de uppfostrar sina söner, om  de gör så här med djuren kan de lika bra göra det mot sina fruar eller flickvenner. Jag skulle aldrig ta på sådana mördare med tång om jag så fick 1 milljon, hade jag haft en sådan mann som gör så mot djuren skulle han få en kula mellan ögonen. Om detta er i Sverige så sparka ut dom var dom kommer ifrån och låt dom aldrig setta sin fot i detta land, vi vill inte ha djurmördare i sverige, ut med alla muslimer från Sverige, dom tror att de kan göra som dom vill.

 • 14POLK88

   No answer is needed my Swedish Brother.

 • Pantertanten

  You mean sister….
  Have a nice weekend brother.
  Regards Panther Lady

 • 14POLK88

   I am so sorry my Swedish sister!

 • 2xtom

  Att flå en abborre. Knäck eller skär av huvudet. Sprätta därefter upp buken ifrån analöppningen till gälarna.därefter finns det lite olika metoder hur man får fram filéerna. För min del så är det ointressant, när väl inkråmet är bortaget så, är det salt och peppar som förgyller smaken.

  Tänk på det!  

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001867167388 Rasmus Sehr

  Islam=jävla pack
  Hatar när de plågar försvarslösa djur som inte kan ge tillbaka!
  Har sett något liknande innan men detta var tamefan de värsta.   JÄVLA SVIN/IDIOTER

 • http://pislamonauseacentral.blogspot.com/ Gary Rumain

  They’re arselifters. Which is much the same thing.

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  Vi har uppenbarligen behov av sharia-maskinen som Iran använder sig av.

 • Rollo123

  Jag gör det gärna! :-)

 • Ma

  Alla religioner borde klassas som en sjukdom, förslagsvis kopplat till att hjärnan fungerar på ett dysfunktionellt sätt. Det borde inte vara så svårt för socialstyrelsen att utarbeta en lista över symptom.

  För att nämna några symptom:
  Vanföreställningar som yttrar sig i men inte begränsas till:
  -Irrationellt tankesätt
  -Irrationellt och osammanhängande tal 
  -Irrationellt och tvångsmässigt beetende, som bisarra kroppställningar, och rörelser
  -Våldsbenägenhet mot personer som avviker från den egna gruppens tankesätt
  -Maniskt behov av tillhöra grupper där ovan symptom accepteras och belönas

  Det va som sagt bara några!

 • Jock_Ewing

  Bockarna Bruse-försvaret, varenda gång. ”Kolla på honom, len miicke värre”.
  Fy fan. Du har inte ens vett att skämmas, ditt as.

 • Juppi 66

  Håper de lider den samme skjebne selv! De er tøffe på nett. Men om man møter disse øye til øye. 

 • http://www.facebook.com/people/Linn-Johansen/100001985349288 Linn Johansen

  sånne mennesker har IKKE LIVETS RETT!!

 • Mainlander

  A little cultural enrichment for the Swedes. 

 • Mainlander

  Inavel…

 • oren_felt

  Spännande kulturer, inte som Midsommarfirande och andra töntiga saker… enligt en ex-politiker…
  Ursvenskt är blott barbari….uttryckte en annan ännu aktiv…

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=741700976 Jeanette Hansen

  Gleder meg til at Karma skal komme å treffe disse så jævlig hardt

 • hassebj

  Muslimer är megaäckel!! Varför uppläts gränsen för dessa missfoster?

 • redstocking

  Vilka dj…a svin, ge dem samma behandling!

 • redstocking

  Är detta vad Muhammed lär ut, då kan de skära huvudet av honom med!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001360937991 Aces Of-Spades

  vad har deras relion med allt att göra ja fattar inte det. oki de e sjuka människor ja håller med. men sen är det bra.håll inte på snacka om relion

 • http://www.facebook.com/gunnargegerfelt Gunnar V Gegerfelt

  det har det !! de övar på djur, för att sedan praktisera det mot oss kuffar !! = sjuka djävlar !!

 • Idiotjävel Anushål

  Abborrar flyr, katter ger oss tillit. Jag menar, om du äger en hund är jag övertygad om att du kramar om och litar på den. Men jag betvivlar starkt att du köper ett megaakvarium med en fet späckhuggare, som du kryper ner och myser med. Your point doesn’t make sense.

 • ezx

  Islam har en fördömande inställning till djur och tillämpar den plågsamma halalslakten. Djur anses lägst stående av alla varelser, näst kvinnan. Koranen förbjuder muslimer från att ha rovdjur som husdjur. Katten är ett rovdjur.

  Denna ondska och brist på medkänsla och som dessa muslimer uppvisar tyder på att man tidigt lärt sig att det är helt ok att göra sådana saker. Ju mer fundamentalist man är och ju mindre sekulär, desto större benägenheten att begå grymheter mot andra levande varelser.

  Dessa människor passar ej i ett land som Sverige, där synen på djur och människovärde i sin helhet är en helt annan. Tråkigt att de alls kommit hit.

 • ezx

  Ja, Mona Sahlin lär vara mycket nöjd nu.

 • Pingback: 50 timmars ungdomstjänst för 15-årig ”katt-tvättare”

 • Nils-Olof Hedlund

  Hårda killar! Machomän! Har många tankar, men har inte för avsikt att uttrycka dessa tankar här.
  Det enda jag kan nämna är att när det gäller det som kallas ”mänskliga rättigheter” så anser jag dessa ”män” ha förbrukat allt vad dylika rättigheter innebär.
  Med andra ord: Jag skulle vilja se dem såsom totalt rättslösa, fredlösa.
  Ni tycker kanske jag är primitiv, barbarisk?
  Då må det så vara! Bryr mig icke!

 • cajape

  Fy fan! Dessa avskum till ”människor” får sitt en dag. Djävulen tar ALLTID igen sina lån!!

MediaCreeper Creeper