Fem män rånade 12-årig flicka under pistolhot

Fem män rånade 12-årig flicka under pistolhot

2012 12 20 20 08 12 cykel Fem män rånade 12 årig flicka under pistolhotDet är verkligen tuffa grabbar i gangsterstaden Malmö som vågar ge sig på en liten 12-årig flicka när de bara är fem stycken. Men de hade en pistol också, så det förklarar väl saken att de lyckades råna barnet på hennes mobiltelefon som hon säkert var både glad och stolt över att äga.

Men Kalle, Pelle, Arne, Sven och Björn tyckte att de behövde hennes mobil bättre än flickan, så därför hotade en av de ”coola” grabbarna henne med det pistolliknande föremålet på Agnesfridsvägen på torsdagen.

Något signalement finns inte att hitta någonstans, men eftersom det hände i Malmö så är det inte svårt att räkna ut vilka det är som står för personrånet. Vi får i alla fall av Sydsvenskan veta att efter att de tuffa rånarna hade tilltvinga till sig flickans mobiltelefon lämnade de sedan platsen på cykel(!). Enligt polisen skadades flickan inte fysiskt vid händelsen. Flickan uppges ha blivit chockad. Rånet inträffade vid 13.15-tiden.

pf button both Fem män rånade 12 årig flicka under pistolhot

Publicerad: 20 december, 2012 kl 20:09 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • dunnoplayer

  blir så ledsen. Stackars flicka blir överfallen och rånad på sin telefon lagom till julen, en period där barnen ska vara glada och lyckliga.

  J*vla idioter!

 • AndraSidan

  Som vuxen människa känner jag mig medskyldig. Vi har ett ansvar för det samhälle vi skapat, eller gett vårt tysta medgivande till. Själv har jag dessutom varit politiskt aktiv i ett av regeringspartierna vilket gör bördan ännu tyngre att bära.

 • PETER NYMAN

  Hur långt skall detta gå barn,äldre och våldtäkter,ökar explosions artat allt under en och samma justitieminister,hur länge kan vi ha kvar henne.Under ingen tidigare justitieminister har så grova brott ökat i sådan mängd,det har alldrig varit i närheten av dessa höjder.Ask måste gå,och det fort.

 • BluEightTwo

  Farligt , farligt..  !  Det får mig att tänka på händelsen i gangsterstaden för ett par veckor sedan då en 19 årig kvinna var på vippen att brutalt gängvåldtas av en flock på 7-10 stycken riktigt unga vinstlotter från Albanien, Irak med flera länder - de är i åldern nio till elva år !!  Reinfeldts och Ulltottens drömsamhälle !

 • SofieLarsen

  En 12-årig pige bør ikke gå alene i det område, heller ikke om dagen. Det er trist, men endog et faktum. 

 • sadfasdfsdfsdfsddddd

  Jag blir hellre anklagad att hata av PK hatare än att förneka en 12 åring rånas under pistolhot

  Eller vad säger du Åsa Linderborg?

 • white_eagle

  flickan hade ändå tur som inte blev gruppvåltagen, det kunde slutat riktigt illa

 • 585961

  Dags att parasiterna får flytta hem till Reinfelt, Ullenhag och Romson nu , ni vill ju ha skiten nära er till skillnad till oss svenska skattebetalare , det blir så klart SD 2014

 • elefantter

  Tänkte just skriva det. Huruvida det är tufft att råna en 12-årig flicka beror väl på hur gammal man själv är.
  Det är viktigt att uppdatera sina automatiska associationer vid ordet ”rånare”.

 • fko

  .

 • fko

  Du kanske vill ha det som i Ryssland, där högerextremisterna mördar journalister som granskar dem!? Låt Åsa vara, för fan!

 • fko

  Ja, man undrar ju vart Sverige är på väg när personer som dömts för våldtäkt av barn tillåts driva hatsidor som denna.

 • Antonio Wiklund

  Jävligt magstarkt att gå på allt som ljugarbladet skriver

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Grattis barnet , du blev inte ens våldtagen.Grattis alla Svenskar som betalar för vansinnet.

 • http://patriaomuerte.bloggsida.se/ Caesar Apostata

  För dessa aristokrater var 12-åringen knappast ens mänsklig, utan bara ännu en svenne, som antagligen till råga på allt befann sig på deras område. Se på den här sortens händelser som inrikes tullverksamhet, så kan vi klassa det som arbete och få snyggare arbetslöshetssiffror.

 • tokito51

  jag

 • 585961

  Ja dom är tuffa muslimpacket som törs ge sig på en 12 åring och gamla svenskar är ju också ett favoritmål , vilka dj-la typer Ulltotten och c/o  prackat på dumma svenskar som röstat på dom, nästa val blir det SD 2014

 • Pingback: Våldet i Malmö 2012. Kapitel 12 – december. « Verkligheten

MediaCreeper Creeper