imam-atalas-for-sexuellt-ofredande-vid-pildammsparken-i-malmo

Imam åtalas för sexuellt ofredande vid Pildammsparken i Malmö

Shahid Mehdi 2013 03 04 11 24 09 Imam åtalas för sexuellt ofredande vid Pildammsparken i Malmö

UPPDATERAD 21:30 På vägen hem från sitt arbete som imam i en moské i Danmark stannade 36-årige Shahid Mehdi boendes i Malmö till vid Pildammsparken – och blottade sig för en 23-årig kvinna. Nu åtalas han för sexuellt ofredande.

Det var strax före klockan 20 på kvällen den 21 augusti förra året som den 23-åriga kvinnan var ute och rastade sin hundvalp i Pildammsparken. Kvinnan skulle träna lydnad med valpen och de gick runt förskolan ut med Roskildevägen.

I förhör berättar kvinnan att hon såg en man som gick fram och tillbaka en bit bort. Hon tyckte att han verkade konstig. Plötsligt kom Shahid Mehdi fram till henne och frågade vad hon hette. Vid tillfällen satt kvinnan på huk med hunden och hon svarade med sitt namn.

Men när kvinnan tittade upp såg hon att Shahid Mehdi dragit ner gylfen och tagit fram sin penis. Den 23-årige kvinnan fick panik. Hon lyfte upp hunden och sprang från platsen. Shahid Mehdi försökte springa efter henne, men gav upp efter en stund. Kvinnan såg då att han gick tillbaka in bland buskarna i parken. Polisen kallades till platsen och kunde gripa Shahid Mehdi i närheten. Han blev senare utpekad av kvinnan.

36-årige Shahid Mehdi bor i Malmö, men arbetar som imam i Danmark. Han pendlar till arbete och på vägen hem brukar ha stanna till vid Pildammsparken för att ta en promenad.

– Jag satte mig på en bänk och pratade med min fru. Sedan gick jag in i buskarna för att kissa. Efter det skulle jag fortsätta min promenad, men då kom polisen.

På fråga varför den 23-åriga kvinnan anklagat hon för att ha blottat sig svarar Shahid Mehdi att han inte kan förstå det.

– Kanske är det på grund av diskriminering. det är inte första gången något konstigt hänt mig.

Vid den stundande rättegången kommer kvinnan yrka på 10 000 kronor i skadestånd för kränkning. Som imam har Shahid Mehdi varit med och författat skolans regelverk där vikten av gott uppförande och disciplin poängteras extra. Vidare står det i regelverket att skolan bestämt förväntar sig särskilt hög moral och etik.

Skånskan

2013 03 04 21 26 41 Shahid Mehdi falsk imam Imam åtalas för sexuellt ofredande vid Pildammsparken i Malmö

Uppdatering: Dansk media återger att imamen är en lögnare och ingen imam. Han är även försäljare av sexiga damunderkläder:

”Sagen om mufti Shahid Mehdi tager hver dag en ny drejning. Ikke nok med at han sælger frækt dametøj, samtidig med at han siger, at kvinder uden slør gør samfundet beskidt og delvist selv er skyldige i voldtægter. Han lyver også om sin titel.”

”Fallet om Mufti Shahid Mehdi tar varje dag en ny vändning. Inte nog med att han säljer sexiga damkläder medan han säger att kvinnor utan slöjor gör samhället smutsigt och delvis själv är skyldig till våldtäkt. Han ljuger också om sin  titel.”

Ali Maktabi: ”Fordi man har læst islamisk teologi i mange år, bliver man ikke mufti. Det er misbrug af titlen.”

Malmö tingsrätt åtalar:

 • Shahid Mehdi 1977-02-04 Von Lingens Väg 64 i Malmö, medborgare i Sverige.
 • Mål nr B 1931-13

Noterbart:
Shahid Mehdi är imam i mosken i Köpenhamns Nordvästra kvarter. Han är även styrelseledamot för Radwan Translation & Trading AB, och är registrerad som ogift på Ratsit.

pf button both Imam åtalas för sexuellt ofredande vid Pildammsparken i Malmö

Publicerad: 4 mars, 2013 kl 18:13 under kategorin Sexualbrott.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • Holohoaxx

  ”– Jag satte mig på en bänk och pratade med min fru. Sedan gick jag in i buskarna för att kissa. Efter det skulle jag fortsätta min promenad, men då kom polisen.”
  HAHAHAHAHAHA!
  Ännu en företrädare för Lögnerna.

 • boonkaan

  Vilken sjuk människa.

 • 585961

  Och sån skit  tillåter regeringen att bo i Sverige , ta ifrån skithögen medborgarskapet på grund av sitt uppträdande eller är  imaner undantagna och får göra va fan dom vill, avskyr de muslimska råttorna  och fläskhögarna med skägg

 • PETER NYMAN

  Alla Muslimer skulle åtalas för ofredande av Sverige.

 • Tommy Eriksson

  Kan inte vara möjligt, muslimer kan väl inte bete sig så, gängvåldtäkter kanske, men inte blottar sig en imam, eller?

 • Agera1

  Prata med sin fru och samtidigt stå registrerad som ogift? Öhh….

 • ErikWhite

  Gruppvåldäkt på Moder Svea.

 • ErikWhite

  De är väl bara gifta under muslimsk lag så att de kan få dubbelt socialbidrag som ensamstående.

 • Fryke

  Det måste väl ändå vara en mardröm, att se en muslimsk man naken…
  Som kvinna blir man nog lesbisk i ett sådant skede…

  Konstig syn ändå – en muslimsk kvinna ska dölja ALLT utom ansiktet men helst det också, fast att som man kan man slänga ut det mest privata??
  Varför visar man sin snopp för en kvinna i en park? För att få napp??
  Som en fiskare har en mask på kroken så visar muslimen sin mask i grenen??
  Ja dom är inte raketforskare alla fall där heller – det märks uppenbart…

 • http://www.exponerat.net/ SM811

  Dessa muslimer skall ut ur landet. De har inget att tillföra.

 • Skattebetalaren

  Präster oavsett tillhörighet är ju mer eller mindre…………………….

 • http://twitter.com/LeifSnare Leif Snare

   Imamen handlade rätt, enligt Koraren 2;65,  jämställs kristna och judar med – APOR.
  Detta, och så otroligt mkt mera väntar runt hörnet, om och när Muslimska Brödraskapet lyckas införa Sharia lagarna i Sverige. Överst finns kalifen eller sultanen, som har prästerskapet (Imamer) under sig.
  Stormuftin motsvaras av en stattlig tjänsteman. Under staten och prästerskapet finns övriga muslimer och under dessa befinner sig i turordning; dhimmis, avgudadyrkare, apor, djur, kristna och judar, och längst ned på skalan befinner sig avfällingarna och förrädarna.
  Vi måste kämpa för att få stopp på dessa 600-tals ideologer, Islamismen, som är en facistisk ideologi med religiösa inslag och som ansluter sig till nationalsocialismen. Adolf Hitlers bästa vänner var islamisterna i mellan östern. Ty de, hade ju en gemensam fiende, – JUDARNA.
  SD får min draghjälp redan NU.

 • http://www.facebook.com/people/Nyfiken-Ienstrut/100001091536006 Nyfiken Ienstrut

  Håller helt med – mina ”idoler” är Christopher Hitchens (RIP), Pat Condell, Sam Harris m.fl. Det enda ”positiva” med kristendomen är att vi har haft 2000 år på oss (c:a 1000 år här i Norden) att sätta fanatikerna på plats, och (efter mycket blodspillan) lyckats reducera DEN SORTENS vidskepelse till en ofarlig form av ”spirituell andlighet”. Nu kommer en ny och aggressiv form av ”boneheaded” fanatism (islam) hit, så vi får väl göra samma jobb en gång till – suck… När ska det ta slut?

 • kooko

  En av ALLIANSENS berikare som ville visa en svenne hora vad han hade att erbjuda.

  Reinfeldt och hans nickedockor importerar fler av den sorten dagligen till de sovande Svenskarna.

  Sverige har blivit dårarnas land !!!

 • BirgittaSvenne

  ”Sverige behöver fler anti-islamister”, nöjer mig inte med det, vi borde alla vara anti-islamister !
  På Newsmill en lika kuslig som sann krönika skriven av , iraniern Nima Gholam Ali Pour. Vakna svenskar !

 • http://www.facebook.com/people/Nyfiken-Ienstrut/100001091536006 Nyfiken Ienstrut

  Det finns faktiskt pursvenska blottare också, och frågan är om de inte är överrepresenterade – jämfört med muslimer. Muslimer nöjer sig inte med att bara  visa upp sin ”stolthet”, de använder den, och helst i grupp och med våld – det känns kanske tryggare så? Gärningsmannen kanske vill integrera sig? :)

 • Lena

  Gissa om hon kommer att träna den hunden i skydd!

 • http://www.facebook.com/people/Mikael-Hirviniemi/1469103217 Mikael Hirviniemi

  Eftersom hon kunde lyfta upp jycken och springa iväg med den så antar jag att det rör sig om sk ”Paris-hilltonhund” och då är det inte mycket att träna till skydd. Hoppas hon skaffar en rottweiler eller schäfer istället. Den kunde ha bitit av kuken på äcklet.

 • kattan57

  Jävla äckliga SVIN

 • http://www.facebook.com/people/Mikael-Hirviniemi/1469103217 Mikael Hirviniemi

  Många islamister är resultat av generationer av inavel. Man kan inte förvänta sig att dom ska kunna uppföra sig i en demokrati i väst. Bäst vore att stänga gränserna mot dessa islamska länder och förpassa dessa religiösa dårar över dit. Här har dom inget att göra.

 • Johan Rydberg

  ” Kanske är det pa grund av diskriminering”

  Jo, det är det säkert. Kila nu iväg och skicka ett brev till Diskrimineringsombudsmannen och kräv minst 100 000 kronor. 

  Kontakta sedan Expressen och Aftonbladet och om du har barn lat de posera i tidningarna under rubriken ” Mina barn mar jättedaligt” 

  Det kan bli ännu mer pengar.

 • white_eagle

  I koranskolor lär de sig att svenska kvinnor är som hyndor, de bryr sig inte om vem de har sex med, deras sexinstinkt styr,
  och de gillar spontan sex ,

  han trode väl att kvinnan skulle bli positivt överraskad, han måste tänkt, ”vad spelar det för roll för henne om hon har sex med mig oxå?”  hon är ändå en hora,

  ensam i en park utan vare sig man eller bror vid sin sida och givetvis utan slöja… då skulle varje man med en normal sexdrift reagera och passa på,

  istället för att svara positivt på hans invit ringde hon polisen och ställde hon till en massa problem för en sån viktig man som han,

  så han känner sig diskriminerad och kränkt ! hehe

 • SomEttGem

  ”Än en gång är det närheten till danmark som troligen är orsaken”

  Det kan även vara att våren kommit så tidigt och värmen orsakar detta

  Precis som med vapen och våldtäkter

  Jecky Snackelisnacki

  Nu är det extra viktigt med ett stort fackeltåg som hjälper kränkta muslimer – de kan känna sig utpekade av denna imams ”ut-pekande”

 • white_eagle

  nu fattar ni varför det finns åtskillnad mellan könen i arabländer,
  även i moskén… kan de dra fram sin penis, inte ens där är kvinnorna säkra, därför är de inte i samma lokal som männen,

  de är jo alla sexgalningar utan hämningar,

 • https://me.yahoo.com/a/xM8JxG0tg8kn7o6L1ofTTMbQlaMS#aca00 Anna

  Våldtäkt anses ju moraliskt enligt Islam. Källa? Koranen.

 • ErikWhite

  Ja det är alltid ”diskriminering” när muslimerna får straff för sina illgärningar…

 • white_eagle

  en fin religiös man, det måste varit djävulen som skickat ut kvinnan för att locka honom till fördärv,
  eller så är kvinnan djävulen,

  i vilket fall som helst borde hon dömas till piskstraff så att hon inte i framtiden sitter ensam på huk i en park
  utan vare sig slöja eller en man bredvid sig, denne man är inte bara muslim han är imam också,
  hon har dragit vanära över en samhällets stöttepelare med sin påhittade anklagelse, var finns vittnen?

  Mehdi är bara en man med en normal sexdrift, han har blivit utsatt för en komplott !
  och kränkt !

 • Peer Pedersen

  Han kanske trodde ”lammaköttet” var Halal och fritt tillgängligt?

 • BirgittaSvenne

  Vilket trauma för den som blir utsatt. Inte nog med muslim och islamist, en vidrig blottare. Jag menar med särken på så är de inte acceptabla , utan särk , vill inte ens tänka.

 • Tommy Eriksson

  Ett tillägg: hade han något att visa upp då, dom syr ju ihop kvinnorna för att överhuvudtaget få någon som helst friktion!

 • Heja_Hammarby

  Jag tittar på bilden…man ska inte ha fördomar,men det har jag.

 • Gabrovitcs

  Prima av Exponerat att exponera äcklet!

 • http://patriaomuerte.bloggsida.se/ Caesar Apostata

  Eller så använder dom sig av 9-åringar.

 • solidag

  Det står att det var en hundvalp. Den borde gå att få med sig.

 • Mufti

  Titta på honom!!!

 • Maria Lindström

  När det gäller detta religiösa pack så skulle jag tro på en mytoman som sade att muslimer gillar sina egna fisar och blev höga utav dem (southpark ni vet)….  De gör de mest bisarra saker och kan glida ur knipan genom att hävda – jag är muslim – I am above the Law!! (igen Southpark-ref)

 • shejken

  Lika illa, vilket huvud han än blottar.

 • Sveasrika

  Det kanske var en PICKineser med sylvassa huggtänder.

 • Lena

  Den växer nog till sig ska du se och blir mattes bästis!

 • Hakan_Flick

  Som Malmöbo vill jag dock hävda att Von Lingens väg inte ligger vid Pildammarna i centrala staden, utan i Rosengård.

  Med kommunikationer och annat, finns det inte någon anledning för honom att passera parken, på väg från troligen station Triangeln. Om han då inte är ut för att visa sin penis för okända kvinnor när hans fru sitter en bit ifrån.

  Det är helt uppenbart vad det handlar om i detta fall. En pervers typ som försöker gömma sig bakom sin gud.

 • celsius50

  islamister = världens sopor

 • barasvensk

  kurdnacke

 • Emse1

  ”– Jag satte mig på en bänk och pratade med min fru. Sedan gick jag in i
  buskarna för att kissa. Efter det skulle jag fortsätta min promenad, men
  då kom polisen…”

  Även om det på ratsit framkommer att han inte har någon fru men ponera att han nu då hade haft detta hur kan han som muslim tillika ”imam” lämna sin fru ensam på parkbänken medan han promenerar  vid pildammsparken ?

  Hoppas han torskar på skadestånd !
  Strongt gjort av kvinnan att anmäla samt yrka skadestånd av honom.
  Nu skall vi se om hans sexuella trakasserier är värt sketna 10.000 iom att  någon nicabklädd flicksnärta  fått DO att kräva 50.000 för att hon förvägrades arbete pga av att hon vägrade ta av sej slöjan.

  Ur led är tiden!

 • Tommy Eriksson

  All islamism är missbruk!

 • Johan Rydberg

  Glöm inte den eminente Mark Steyn !

 • http://www.facebook.com/people/Jimmy-Bergström/100000687010312 Jimmy Bergström

  men det här är ju sverige så det skulle inte falla mig in om det är hon som blir dömd att betala skadestånd till den perversa äckliga islamistdåren..

 • http://www.facebook.com/people/Jimmy-Bergström/100000687010312 Jimmy Bergström

  lite snack om annat nu typ en rolig historia: vet ni vad muhammeds 9 åriga ”fru” sa när han våldtog henne första gången?  är den inne än?  mohahahaha!!  :D

 • Pingback: Muslim Imam Claims Women Who Don’t Wear Hijabs are “Asking to be Raped”, Arrested for Trying to Rape Woman | Tony Johnson

 • Pingback: Imam Mehdi is blaming racism, part II — Winds Of Jihad By SheikYerMami

 • Pingback: Muslim Imam Claims Women Who Don’t Wear Hijabs are “Asking to be Raped”, Arrested for Trying to Rape Woman | American Infidels

MediaCreeper Creeper