Leif Nylund från Alingsås häktad för flera fall av våldtäkt mot barn

Leif Nylund från Alingsås häktad för flera fall av våldtäkt mot barn

barnvaldtakt Leif Nylund från Alingsås häktad för flera fall av våldtäkt mot barn

Leif Nylund från Alingsås greps i veckan och häktades igår misstänkt för flera fall av sexuellt övergrepp mot barn år 2004 och 2005. Han misstänks även för övergrepp i rättssak under samma tid. Efter de inledande förhören anhölls han av åklagare, som under torsdagen lämnade in en häktningsframställan till Alingsås tingsrätt.

Misstankarna mot Leif Nylund har växt under utredningens gång. Det gäller nu två fall av våldtäkt mot barn, två fall av sexuellt övergrepp mot barn, ett fall av sexuellt utnyttjande av underårig samt två övergrepp i rättssak. Samtliga gärningar ska ha inträffat under 2004 och 2005 på en adress i Alingsås, (ej mannens hemadress). Åklagaren ville ha mannen häktad på grund av risken för fortsatt brottslighet, samt risken för att han fortsätter begå brott.

Som skäl för häktning anger åklagaren också det faktum att straffet för den aktuella brottsligheten inte understiger två års fängelse. Nylund nekar givetvis till brott. Av etiska lämnar vi inte ut adressen där brotten begicks. Pedofilen sitter i arresten på Aminogatan i Mölndals kommun.

Alingsås tingsrätt häktade:

 • Leif Nylund, 641123, Rådmansvägen 7 A Lgh 1103, Alingsås. För ovanstående gärningar.
 • Mål nr B 1571-13
pf button both Leif Nylund från Alingsås häktad för flera fall av våldtäkt mot barn

Publicerad: 11 oktober, 2013 kl 22:31 under kategorin Sexualbrott.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • Grenen

  Kastrera mannen och lås in honom med livstids straffarbete!

 • http://www.exponerat.net/ Exponerat-Moderator

  Synd det inte går att utvisa svenska drägg också. Hade gärna haft ett samhälle från all kriminalitet.

  Så ”rikt” som Sverige är, varför inte köpa en ö långt bort och bygga ett jättefängelse för 100 000 personer så kan alla kriminella bo där, invandrare som svenska kriminella kräk.

  Eller ja, behöver inte ens bygga ngt. Se till att haj finns nära ön bara.

 • Vikinglina

  Klipp av vissa delar.

 • Bigamisten

  Sätt honom i cell med fyra tvåmeters Cracknegrer och allt vad en Tandläkare
  har på sin mottagning.

 • Bigamisten

  Finns hur många öar som helst i Sthlms skärgård utan
  befolkning…20 000 minst.

 • blirsatrott

  Äppelviken i Bromma vore ett fint ställe att placera dessa i…

 • Elsa

  Det är dags att öppna upp nya mentalsjukhus igen.Alldeles för många virrpannor,bödlar,mördare,barnadödare och all världens djävulskap går lösa på våra gator och i vårt offentliga liv.Dom skall sitta inlåsta,inte vara ute och förstöra livet för skötsamma medborgare.

 • j_london

  Det dokumentet som beordrar detta skriver jag gärna under!

  Sådana vulgära monster (svin) som inte kan låta barn vara i fred, skall resten av sitt usla liv ha det värsta helvete som går att uppbringa på jorden.

 • j_london

  Utmärkt idé. Den sanktionerar jag hellre än gärna! Och med tanke på den arkipelag som vi har, på öst och sydkusten, så skulle det säkert gå att bygga ett svenskt Alcatraz – och låsa in allt avfallet där.

 • shaitan

  hur vet vi att han är pedofil? hur vet vi att han är skyldig? eller har jag missat domen? I en demokrati är man oskyldig tills man har bevistas skyldig. De finns flera som har blivit uthängd och dömd och sen har de visat sig att de va exfrun eller nåt som ville hämnas, häng gärna ut dömda och efterlysta. men jag tycker det är fel att hänga ut misstänkta.

 • Ruth Magnusson

  Gift 1989, barn fött 1989, vilken far!

 • Spyflugan

  Känner en Leif som blåste sin fru på allt innan han lämnade henne och deras barn, ett jävla kräk med andra ord! Men att någon heter Leif betyder inte att han inte är importerad och där med är en produkt av invandringspolitiken!

 • Mari_1

  .

 • Bigamisten

  Dom har fått befattningar som Batkhäxor ute i kommunerna
  och politiker i Riksdag och Kommun.

 • kungen100

  stegling.

 • Maria Lindström

  Förlåt en xtrem fråga: Har han tolk
  De flesta gånger man läser så har de man läser om en tolk..

  Utöver det – kölhalning görs alldeles för sällan numera…

 • SwedishGypsycab

  Nu förstår man att:
  1. I Sverige så sätter grannarna upp flygblad med personuppgifter i området när dom får reda på att en dömd pedofil flyttar in i området.
  2. En töntig svensk polis går ut på nyheterna i TV och beklagar grannarnas beteende med orden ”När man har avtjänat sitt straff i Sverige så har man sonat sitt brott”. läs: vi chansar.
  3. I USA har sexförbrytare regelbunden anmälningsplikt hos polisen och boende ofta god kunskap om vilka dom är.
  4. Pedofili går inte att bota.Pedofiler är ofta starkt manipulativa serieförbrytare och mörkertalet i offer är ofta stort.Att svenska okunniga myndigheter lämnar dom vind för våg utan uppsikt i samhället är att utsätta oskyldiga barn för sjuka människor och hoppas att det går bra.

 • Erwin

  Du har rätt. Jag missade i hastigheten att han var misstänkt men inte dömd. Kan det uteslutas att han är inblandad i en infekterad vårdnadstvist med sina barns mor?

  För att hyfsa statistiken söker rättsväsendet med ljus och lykta efter vita män att få åtala och fälla (ha detta i åtanke ni som själva råkar vara vita män). Vita kvinnor har å andra sidan oddsen emot sig om de hamnar på kant med en utomeuropeisk man.

  Skulle han vara skyldig håller jag givetvis med i all kritik och i många av de förslag om vad han förtjänar.

 • barbaselo

  Denna diskussion har pågått länge.. Jag bryr mig NOLL om denne man heter Leif Nylund eller Muhammed eller vad som helst.

  När denne man muckar från kåken så kommer han INTE att bo på samma adress som han gjorde före gripandet. Han flyttar med 99% trolighet. Han kanske blir din granne om X antal år. Kommer du då ihåg namnet Leif Nylund? Knappast.

  Ingen vinner på namnpublicering eftersom det jag just nämnde ovan.
  Däremot är det jääääävligt synd om hans barn – om han har några. De lär inte få det kul i skolan.

  Ja, man kan tänka att ”det borde han tänkt på innan”. Men om han nu har barn så är det inte deras fel och de ska inte lida (ännu mer).

 • http://honesty4u.wordpress.com/ Lars Agerstig

  Mycket bra och klokt formulerat!

 • hatte

  Det finns tyvärr ingen adekvat påföljd i vår lagstiftning för pedofiler och andra sexualbrottslingar. Eftersom dessa störda figurer kommer att fortsätta att begå sexualbrott så fort de kommer ut från anstalterna och får chansen. Deras störning kan inte botas. Enda möjligheten att skydda barn och kvinnor från dessa avarter är radikal kastrering dvs att skära bort och göra männen till enucker, kastrater.

 • Hunter

  Han är svensk. Missbrukare. Har ett antal domar och fängelsevistelser sedan innan.
  Ingen vårdnadstvist.
  Ett jävla as som ska sitta inlåst.

 • Anneli

  Den här gången var det Leffe men dom flesta ggr. är det Ahmad, Mohammed eller liknande

 • BluEightTwo

  Ja , låt Martin Luthers eldar slicka dem :)

 • snuffid

  För att få hajarna att stanna runt ön får man agna lite då och då, sjösättning av missdådare, en om dagen bör räcka.

MediaCreeper Creeper