Muslim berättar: ”80% av alla muslimer i EU lever på bidrag och röstar rött”

Muslim berättar: ”80% av alla muslimer i EU lever på bidrag och röstar rött”

Vi har visat detta klipp innan men det behövs påminnas, och speciellt alla politiker och media borde vara tvingade att se detta klipp. I Europa har vi ca 50 miljoner muslimer. Av dessa lever 80 procent på bidrag och parasiterar på välfärden. Dessutom är de kriminella och kräver då ännu mer.

För de som inte är bra på engelska så har vi översatt lejonparten av klippet. I alla fall de viktigaste delarna så ni kan hänga med.

//”Islamiska shejker talar i moskéerna om ”infiltrering av fienderna i Väst”. I Europa har vi ca 50 miljoner muslimer. Av dessa lever 80 procent på bidrag och parasiterar på välfärden. Med andra ord, de Europeiska skattebetalarna ger pengar till muslimer för att de ska kunna äta mat. Muslimerna i väst tjänar inte sitt dagliga uppehälle.

Låt mig ge ett exempel från Sverige. Det finns 500 muslimska organisationer i Sverige och bara en judisk. Alla moskéer i Europa lider av stölder, men med den europeiska lagen för stödjande av religion och den kulturella mångfalden ger staterna bidrag till muslimerna, och ledarna för dessa moskéer stjäl sedan dessa pengar. Ibland stöter du på en imam som anställer sin fru som städerska och ber henne sedan att stanna hemma. Sedan så fejkar du en skilsmässa med ett papper, och när de sociala myndigheterna ger henne en lägenhet tar han tillbaka frugan och de hyr ut lägenheten svart i andra hand.

Jag brukade besöka muslimska brottslingar som sitter i fängelse i väst. Dessa knarklangare och våldtäktsmän skulle säga till mig; ”Säg till vakterna att vi ska ha halalmat”. De vill alltså ha maten på islamiskt vis. Jag skulle ha svarat; ”Även om du så hade ätit griskött skulle det avstått från dig”. Du går omkring och säljer knark i Muhammed och islams namn, ändå hävdar du att du tillhör den rena islamiska civilisationen.

Bombningarna i Madrid, London och överallt, eller när de i väst ser en muslim med långt skägg skrytsamt hugga huvudet av en annan muslim under tiden han ylar ”Allahu Akbar”, vad väntar du dig från väst när väst utsätts för sådan rutten etik? Att helt enkelt ignorera detta och befria dem? Vi är medvetna om allt detta, och det existerar. Jag håller med, låt oss krossa USA. Men först, vi måste sluta upp att ha ihjäl varandra och sedan kan vi attackera USA.

Vi brukade invitera lärda imamer som höll tal i västs huvudstäder, men det gick inte att hålla sessionerna på morgonen då alla barn var i skolan så vi önskade att förlägga dem på kvällen. Men några av prästerna föredrog att spendera kvällen och natten åt att titta på porrfilm i stället för att ge lektioner år de islamiska barnen.” //

Fakta:

Om det erforderliga lägsta beloppet att leva på i Europa är $ 20 000 per år och 40 miljoner muslimer lever på välfärden, är kostnaden häpnadsväckande 800 miljarder dollar per år bara för muslimska invandrare. Detta belopp kan fördubblas om vi tar hänsyn till alla andra icke-europeiska invandrare som lever på välfärden och lägga till kostnaden för brottslighet och den sociala implosionen på välfärden som massinvandringen orsakar. Dessutom, 80 – 90 procent av muslimska invandrare i väst röstar på socialistiska eller kommunistiska partier.

Ändå vill Alliansen ha in dessa parasiter, som islamisten själv kallar dessa.

pf button both Muslim berättar: 80% av alla muslimer i EU lever på bidrag och röstar rött

Publicerad: 4 april, 2013 kl 10:30 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • controlman

  Europa öppnade för dem – de roffar åt sig av allt som tänkas kan.
  Europas undergång?
  Om inget görs inom några år, så är det tyvärr kört…
  Men – Ge Inte upp.
  Återta det som är tagit, och återställ det.
  De vill Inte anpassa sig, så då återstår endast massutvisning.
  Sanningen ska Inte döljas, punkt – slut!

 • Bigamisten

  Man kan ju bara önska att några inom 7-klövern ser det här.Dom klarar nog
  med sin PK indoktrinering att undvika den här utmärkta sammanfattningen av
  problemet med muslimer i väst.

 • PKhaveriet

  Borg: 90% av kvinnor från mellanöstern inte sysselsatta

  http://www.dagen.se/nyheter/borg-sekular-stat-inte-alltid-bast/

 • Rollo123

  Hand upp, den som är förvånad!…

 • Blodsven

  Det är värre än så. Dom undviker alltid fakta och verkligheten, för det kan aldrig dessa hönsarslen hantera…

 • Linda Petersson

  Kan vi inte få tillstånd att vi ändrar i grundlagen och skriver in att alla muslimer ska landsförvisas?!

 • El Lily

  Ja, det är verkligen önskvärt från många Svenskar.
  Vi vill inte ha dem här helt enkelt, vi har varken råd eller plats dessutom tål vi inte deras kriminalitet, det måste finnas andra länder som de kan vara i om deras egna länder är i krig.

 • Linda Petersson

  Jag tycker att vi måste starta namninsamling och driva på så att vi får en folkomröstning och efter det är det bara skriva in. (okej så enkelt är det inte i praktiken) Men får man runt 1-2 miljoner människor som är röstberättigade så kan det nog gå.

  Eller vad tror ni El Lily? // Må så gott Linda

 • El Lily

  Det är enklare att rösta bort de politiker som vill ha dem här.

 • Rauken

  Vilken förklaring har Erik Ullenhag till det här? Han som ständigt jollrar om vilken bra affär invandringen är för Sverige. Men han undviker dock att tala om på vilket sätt. Efter alla mattematiska regler så blir det ekonomiska resultatet en brakförlust på tusentals miljarder, under alla de år den här galenskapen pågått och som skulle gjort en betydande nytta i AP- fonderna. En bra affär är det bara för dem som låter lura sig av Ullenhags snack.

  Konsekvenserna av invandring och mångkultur är allt lägre pensioner, barnbidrag, försämrade försörjningsmöjligheter för arbetslösa, sämre vård och mediciner för de sjuka och då i synnerhet för cancersjuka patienter. Inte heller skall vi glömma på det nesliga sätt försvaret lades ner.

  Just nu talar man på SVT hur man dammsuger landet på lägenheter. De talar i termer om miljoner i hundratal, bara i några Smålandskommuner. Den kostnaden hamnar slutligen som en saftig räkningen på skattebetalarnas bord. De som redan, med piskans hjälp, tvingats till att betala för snart 50 års invandring. Uppå det här berätta dessutom muslimer att 80 procent av dem lever på bidrag, och har alltid så gjort. Bidrag som skattebetalarna i sitt anletes svett tvingas att knega ihop, under tiden mottagarna bekvämt rullar tummarna hemma i stugvärmen.

  Nu skall vi även för mångkulturens fromma ha rikets spioner hängande över oss på dansgolvet. Gud nåde den som vägrar en utomeuropeisk en dans eller en stunds konversation.

  Svenskar protestera, tillåt inte att politikern urinerar på er varenda dag på året.

  Invandringen måste stoppas och mångfalden, dvs de som redan är här, måste avvecklas.

  SvP 2014

 • Fryke

  Men när regeringar som vår 7-klöver dessutom underlättar för dessa att fortsätta vara parasiter så lär dom bli fler och fler.. Miljöpartiet är ett parti som uppmuntrar till detta och dom gör INGET för att få ut dessa parasiter i jobb.
  Ska man få en muslim att jobba, eller helst åka hem igen, så krävs det att man INTE tar deras jävla religion som ursäkt utan att man låter dom få ha den i ANDRA hand… Precis som koranen säger ”plikt framför bön”, men muslimerna idag gör tvärtom.
  Inga undantag som att dom ska ha slöja eller annat på sig på en arbetsplats – och vill man inte jobba pga det så får man heller inget bidrag.

  Alla på min förra arbetsplats, vikariat, hade företagskläder och då med t-shirt, byxor och eventuellt en långärmad av något slag och alla med företagsloggan på.. Alla var detta UTOM en muslimkärring som satt med huckle och hela presseningen på sig.. Kallas det mu-mu eller vad heter deras klänning som är som ett överdrag/skydd?

 • Fryke

  Förbjuda slöja på offentlig plats räcker nog för att avskräcka många
  Som i skolor och på offentliga platser exempelvis sjukhus och socialen… Tänk om dom inte kunde söka bidrag i slöja eller gå till sjukhuset och bli sjukskrivna?
  Snacka om att alla jävla as skulle pallra sig hem till sitt arabland då…
  Det är nog det första steget man måste ta för att få dom att ändra sig.
  Då kan man efter det tvinga ut dom på jobb också…

 • Andersonszkan

  Utöver den summan dom erhåller i kontanta bidrag måste summan av deras offentliga konsumtion adderas – sjukvård, advokat/rättegångskostnader, fångvård, utbildning, infrastruktur mm mm – i Sverige hamnar vi då på den fullständigt horribla siffran av minst 500 miljarder kronor.

  40 miljoner muslimer i Europa torde alltså kosta i runda slängar 20 000 000 000 000 kronor – 20 biljoner eller 20 000 miljarder kronor – detta är pengar som vi inte slänger i sjön, det är pengar som vi bekostar vår egen utrotning och undergång med.

  När dom tagit över kommer dom att förinta alla spår av vår civilisation, precis som dom gjort i dom flesta muslimska länder – åk till Turkiet och försök hitta några spår av Europas högst stående kultur på 1400-talet, det Bysantiska Östromerska riket – eller varför inte åka till Iran och leta spår efter det Persiska riket. I Egypten hade pyramiderna redan varit rivna om dom lata j*vlarna bara förmått lyfta sina feta arslen, diskussionerna om detta pågår högljutt sen islamisterna tog över.

 • Lundiz

  Muslimerna trängdes tillbaka till andra sidan Medelhavet från Spanien … en gång i tiden
  Reinfeldts och Mp anhang välkomnar dessa parasiter att breda ut sig ..
  Islam är en ideologi i våld och terror och den hör inte hemma här !

 • 585961

  Ja allt håller på gå överstyr med alla dessa invällande muslimska parasiter som inte ens deras eget land vill ha , dagsatt dra in allt utlandsbistånd till dessa länder för allt det behövs för att försörja skiten som inte ens kan föda sig själva eller sina inavelsungar , en ömklig terrorist böbel som man bara kan förakta

 • Linda Petersson

  Vi får börja där och gå vidare efter det // Må så gott // LInda

 • Linda Petersson

  Fryke som vanligt har du rätt i det ni skriver. Typ som Frankrike, börja straffa dem med bötfällning etc. Ni är klipsk ni :-) Så hur får vi fram dessa lagändringar då? // Må så gott Linda

 • Linda Petersson

  Väl skrivit Rauken. Finns mycket hjärta och själ i denna text. Väl mött och vi syns i stridernas heta när brandlågorna står högt // Må så gott // Linda

 • Janne_Banan

  Det hade man inte behövt få från en Muslim. Det vet, iallafall alla som dagligen är inne på Exponerat; redan om.

 • nuvetvi

  Enligt islam är det ju ett brott att sälja knark, men inte till otrogna. Görs alltid sådana undantag. Om att ljuga, stjäla, våldta, mörda.

  Du ska inte stjäla. Men stjäla från otrogna är inget brott.

  Du ska inte döda. Men att döda en otrogen är inget brott.

  Du skall inte våldta. Men att våldta en otrogen är inget brott.

  Du ska inte ljuga. Men att ljuga om en otrogen är inget brott.

  Du ska älska din nästa. Men att hata en otrogen är din plikt.

  Du ska älska kvinnor. Men kvinnor står under trogna män.

  Du ska vörda främlingar. Men infidels ska du hata.

  Du ska respektera religion. Men bara islam.

  Du ska respektera gud. Men inte de kristnas och annan än allah.

  Du ska respektera andra folk. Men bara om de underordnar sig islam och blir

  din slav och betalar skatt till dig.

  Klart att de gillar islam, som det är.

 • Talibananas

  Fy fanken vad jag är trött på muslimer… Deras utsugning av samhället, deras högljudda, klåfingriga kravmaskineri, ensamrätt på kränkthet, ockupation av utrymme och friheter med krav på andras anpassning, otacksamhet i främmande land trots allt som är dem givet. Deras låga utbildning och låga arbetsmoral, deras låga grad av egenförsörjning eller känsla att göra rätt för sig, låga vilja att smälta in, deras externaliseringsbenägenhet och hänvisning till andra eller Allah ditten, Allah datten. Dessa brister har de kunnat exploatera eftersom ingen myndighet eller offentlig person överhuvudtaget andas något annat.

  Den totala kravlösheten och de skränande ”språkrören” som alltid dyker upp och förstärker främlingarnas uppfattning om att vara kränkta eller ha rätt till precis allt, med krav på det nya landets gränslösa justeringar för att göra det mer överensstämmande med det gamla landet, men utan krav på egenförsörjning. Vidare är jag trött på deras mångfaldigande, bortträngande av vad som ursprungligen var. De blir fler och fler. De lämnar öken och de framkallar öken. Öknarna utbreder sig och kommer slutligen att nå klotet runt genom jihad i en världsomspännande umma. Detta betalar vi skatt för att uppnå och vi förväntas applådera processen.

 • Xjoson

  Och röstar på huckle huvodet Mona Muslim

 • PKhaveriet

  Vad tjänar borgarna på att förlora kommunala val?

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Det borde bli obligatoriskt att äta fläskkött minst 3 ggr i veckan också.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Det finns redan en namninsamling som kräver folkomröstning om mångkulturen. Har sett den på fejjan flera gånger. Dispatch har nog också gjort reklam för den tror jag.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Kolsäck heter det.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Det har jag sagt tidigare. Muslimerna kommer utplåna vår vackra natur. Om 100 år kommer det bara vara en karg stenöken kvar det fordom vackra landet falukorv.

 • Rauken

  Tack Linda!
  Du förgyller min vardag.

 • huckleberry_finn

  Ja det är vi europeer som jobbar och föder muslimerna och självklart utnyttjar dom vår dumhet till max.

 • Linda Petersson

  aaaa Jag har inte hittat den, Ska fortsätta leta vidare. // Tack så mycket för hjälpen Morningstar. Jag hoppas vi kan förbjuda denna religion Islam// Linda

 • http://www.facebook.com/jari.huhtala.56 Jari Huhtala

  http://www.youtube.com/watch?v=sAZHlvKQEhY
  MAN SCREAMING ALLAHU AKBAR TRIES TO GRAB OLYMPIC TORCH

 • unahans

  Det är ju sossarnas slogan: lev på bidrag och rösta rött!

 • Guest

  En filippinska medborgare, aldrig varit beroende av staten! enkelt vägar tog jag, kämpar, utbilda mig och fick ett fast jobb, men tyvärr jag betalar skatt för att andra ska överleva med tak huvud och mat..

 • http://twitter.com/vattenfall01_04 Charity

  En filippinska medborgare, aldrig varit beroende av staten! enkelt vägar tog jag, vågat, kämpar, utbilda mig och fick ett fast jobb, men tyvärr betalar skatt för att andra ska överleva med taket i huvudet och mat..<3

 • xbenedictx

  Que!?
  Jag är vegetarian (men enligt min blodgrupp O, så är jag en jägare och samlare, alltså köttätare) och miljövän OCH islamhatare, skall du tvinga mig att äta grisröv?
  Man skall inte slänga ut barnet med badvattnet.

 • xbenedictx
 • Rauken

  En utmärkt idé Linda. Den hänger jag genast på.

 • 2Lkopp

  I Sverige kvittar det vilket parti i sjuklövern musslorna röstar på, alla står dom i givakt för nyadeln

 • Linda Petersson

  Ja, om Frankrike lyckades så borde faktiskt svenskarna kunna göra det också.
  Först måste man komma med konkreta förslag och vilken positiv effekt det kan ge på samhället.
  Som grund kan man yrka på att man ID-kort bygger detta samhället på t.ex. Som Sagt Fryke hade många bra idéer.
  Och nu när det är val år snart så kan det gå lättare att påverka kanske … Vi får funderar vidare men vi måste snabba på
  Må så gott Rauken// Linda

 • Västanfläkt

  ”…och detta var allt från veckans Debatt här på SVT”

 • ElisabethElisabeth

  Läskigt – och han sa ”muslimer är full av respekt för djur”?

  Jo tjena – därav utegångsförbud för hundar i iran, djurplågeri, stenkastning på försvarslösa hundar och annat vidrigt som jag inte ens ids skriva ner
  tvi

MediaCreeper Creeper