Prostituerade döms för utpressning mot sexköpande Moderatpolitiker

Prostituerade döms för utpressning mot sexköpande Moderatpolitiker

Daniel Madsen moderaterna Prostituerade döms för utpressning mot sexköpande Moderatpolitiker30-årige Daniel Madsen, jurist och tidigare politiker i Ale kontaktade prostituerade på Internet för ”udda” och hårdhänta sexlekar. Han dömdes tidigare själv för försök till sexköp. 22-årige Aleksandra Suni och 32-årige Alwa Lundeström försökte dock pressa honom på pengar och döms nu för utpressning.

Daniel Madsen – som driver  juristbyrån Madsen & Partners i Göteborg – har tidigare berättat för Dagens Juridik att han skäms över det inträffade.

- Det här är ingenting som jag är stolt över. Inte så bra… inte så genomtänkt, sa han till Dagens Juridik då han själv dömdes.

I samband med att han pressades på pengar av kvinnorna tvingades han också att självmant lämna sina politiska uppdrag som moderaternas ledamot i Ale kommun.

En av kvinnorna hotade med att visa alla ”snuskmejl” för Daniel Madsens fru och själv sa han sig vara beredd att ”göra vad som helst” för att inte frun skulle få veta någonting. Kvinnan begärde 20 000 kronor för att hålla tyst. Vid ett annat tillfälle betalade han dem 3 000 kronor för att få köpa sex men ingen av kvinnorna dök då upp.

Tingsrätten dömer nu de bägge kvinnorna till villkorlig dom och 50 dagsböter för utpressning och försök till utpressning. De ska också betala 3 000 kronor i skadestånd till Daniel Madsen – alltså motsvarande det belopp som han tidigare själv har betalat.

Daniel Madsens skadeståndsyrkande för kränkningsersättning på 10 000 kronor ogillas däremot. Dels för att rätten anser att han själv försatte sig i situationen genom att försöka köpa sex, dels för att kränkningen inte anses allvarlig. Kvinnorna har medgett de faktiska omständigheterna men nekar till brott. Enligt dem var det Daniel Madsen som föreslog att han skulle ge dem pengar och själva tog de bara emot dem.

Göteborgs tingsrätt konstaterar att, även om kvinnorna inledningsvis inte har haft för avsikt att pressa Daniel Madsen på pengar, så har de utnyttjat situationen. De måste ha förstått att uppgifterna skulle vara till men för honom om de kom fram till hans familj. Genom hoten har de förmått honom att betala och gjort upp om att få mer pengar framöver.

Dagens Juridik

Göteborgs tingsrätt dömer:

 • Alwa Kristina Maria Emmeli Lundeström 1980-06-07 Kung Håkons Gata 8 i Göteborg till villkorlig dom och dagsböter 50 å 50 kr för utpressning och försök till utpressning.
 • Aleksandra Evelina Suni 1990-12-29 Kung Håkons Gata 8 i Göteborg till villkorlig dom och dagsböter 50 å 50 kr för utpressning och försök till utpressning.
 • Mål nr B 10925-12

Den tidigare dömde är:

 • Daniel Henrik Lindy Madsen 1982-05-07 Kyrkbacken 12 i Skepplanda.

Av deras Facebook bedömer vi att kvinnorna är ett kärlekspar.

Aleksandra Suni Alwa Lundestrom Prostituerade döms för utpressning mot sexköpande Moderatpolitiker

pf button both Prostituerade döms för utpressning mot sexköpande Moderatpolitiker

Publicerad: 13 februari, 2013 kl 13:00 under kategorin Sexualbrott.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • Janne_Banan

  Det ”duggar” rätt tätt med Moderatpolitiker som varit ute på oegentligheter. Fredrik Reinfeldt, passa dig för att kasta sten i glashus!

 • Snodden

   Hur kan han bli tilldömd att få tillbaka pengarna han använt till att betala för ett sexköp som uteblev, det låter mycket märkligt, det är ett brott att betala för sex, men får man inget sex så är det bedrägeri.

 • http://profile.yahoo.com/NIJ4JTN4DKLLJCJDULG6VHQMR4 Lillian

  Han har väl ”kastat en sten  i ett glashus” om någon!
  Det är bara det att det inte kommit ut riktigt ännu

 • mrsmarlowe

  Det ser ut som om de där två henorna har läst SCUM-manifestet några gånger för mycket.

 • Johan Rydberg

  den högra kvinnan har ett riktigt skrämmande skräckfilmsutseende.

 • kattan57

  Det va värstans vad M-politiker köper sex….hmmm E väl dom Janne .G menar som inte får fi***** tagit fel på Sverigedemokrater å Moderater LOL

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Med-lem i M?

 • Oxis

  Damerna ser inte alltör tilltalande ut med sina dolska blickar under lugg. Upphetsande?

 • valfisken

  Tre flugor i en smäll! Tack, det sk rättsväsendet. Lågt straff för utpressning dock.

 • Lundiz

  Torskparti … (M) ??

  Daniel Madsen – som driver  juristbyrån Madsen & Partners i Göteborg
  Sicka meriter han har .. Daniel

 • gteborgaren

  FUP finns att hämta i Flashbacktråden. Underhållande läsning tillsammans med en kopp kaffe.
  https://www.flashback.org/t1955530
  Jag har för mig att moderatpolitikern inte fick se någon bild på tjejen innan han bestämde träff. Men han skulle visst betala 3000 kr för att kissa på henne. Så det är väl en schysst deal??

  Advokatfirman verkar inte gå så bra. Han måste köra taxi för att klara sig.

 • womaniiizer

  Hhahaaa vilket jävla nerköp.

 • Janne_Banan

  Det var ju ett riktigt hårt straff dom fick. 2500 kr/st. Det är väl vad han skulle fått betala för bägge två en natt. Ja, straffen är ju preventiva för vidare brottslighet. Är tingsrätterna och hovrätterna rädda för att bli permitterade eller?

 • BirgittaSvenne

  Vilken dekadens, ”Romarrikets fall”, historien upprepar sig, som bekant ! 

 • Lundiz

  Förr fanns brännvinsadvokater ..ja, de finns än !

  Nu finns det pissjurister som torskar ..

 • tokeskil

   Han är medlem med lem i M

 • Mahound

  Åklagare bör granska moderaterna NU!

 • YOTHI_TARZAN

  Jag trodde att man fick fängelse för utpressning

MediaCreeper Creeper