”Swedjiztan” tredje bäst på barnafödande i EU

”Swedjiztan” tredje bäst på barnafödande i EU

2012 12 04 12 55 30 somalier barn Swedjiztan tredje bäst på barnafödande i EUSverige kommer på tredje plats när det gäller barnafödandet i EU, med 1,94 barn per kvinna. Totalt sett är fruktsamheten i EU nära en kritisk nivå med i genomsnitt 1,59 barn per kvinna, visar siffror från SCB.

Det kan i förlängningen leda till att försörjningsbördan för den äldre delen av befolkningen ökar. Totalt föddes 5,4 miljoner barn i EU 2009, vilket är den senaste statistiken. Bäst är fruktsamheten i Irland följt av Frankrike.

”Storbritannien och resten av EU ignorerar en demografisk tidsinställd bomb: en nutid rush in i EU av migranter, däribland miljontals muslimer, kommer att förändra kontinenten till oigenkännlighet under de kommande två decennierna, och nästan ingen politisk beslutsfattare talar om det. Endast 3,2 procent av Spaniens befolkning var utrikes födda 1998. År 2007 var det 13,4 procent.

Europas muslimska befolkning har mer än fördubblats under de senaste 30 åren och kommer att ha fördubblats igen år 2015. I Bryssel var de sju mest vanliga pojknamnen Mohamed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amin och Hamza.” Källa: The Telegraph år 2009

Men någon islamisering pågår inte inom EU eller Sverige. Kom ihåg det!

DN

pf button both Swedjiztan tredje bäst på barnafödande i EU

Publicerad: 4 december, 2012 kl 13:44 under kategorin Mångkulturen.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • BirgittaSvenne

  Sverige tar emot flest antal flyktingar från Syrien, fler än hela Eu tillsammans.  På SvD,s  Opinion Per Gudmundson.
  http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/skarp-forsorjningskraven_7723680.svd

 • paxranger

  Oj oj oj vilka står för det här mm kan det vara mena?

 • http://www.exponerat.net/ Fröken_Krok

  Deras lömska plan att ta över med hjälp av barnafödande börjar visa sig…..

 • PETER NYMAN

  Denna ökning har fått EU att lagstifta om positiv särbehandling vid anställningar,samt censur så SVENSKEN inte får klaga då någon analfabet fått hans arbete,då har kommunen kunnat köpa upp hans hus till en Zoomalisk stor familj.Det skrämmande med särbehandlingen vid anställningar är att arbetsgivare inte får ställa kompetens krav,det skulle ses som diskriminering.Och det passar bra in med den SVENSKA skolan.Då vi betalar enorma avgifter till EU så har Polen utvecklats positivt och kan ta imot dom SVENSKA företagen som önskar rimliga löner och bra skatter.

 • mrsmarlowe

  Jag har i alla fall bidragit så gott jag kunnat med tre blåögda lintottar med högt IQ, det sistnämnda har dom dock fått från sin far ;-)
   
  Svenskarna behöver en mer familjevänlig, barnvänlig och kvinnovänlig politik. Likhetsfeminismen har förstört alldeles för mycket. Vi borde också begränsa möjligheterna till sen abort.

 • mrsmarlowe

  Att muslimerna föder så många ungar är ju inte så konstigt. Det är ju dom enda som har råd att vara hemma med sina barn. Svenska föräldrar tvingas pussla, stressa och lämna bort sina 1-åringar på dagis.

 • BluEightTwo

  Underbar läsning. Jag trodde nästan att vårt stolta nordgermanska folk var på väg mot utrotningens gräns. Man får det intrycket i alla fall när man reser omkring i Stockholm nuförtiden. Och så är vi svenskar tredje bäst på att skapa nya germaner   :)    Tack , nu kan jag sova lugnt.   God natt. 

 • Nisse adam

  inte svårt att ha 40 barn när dem har 7 kvinnor samt sätter säkert på sina döttrar. insekter

 • gubbstrutten

  Precis! De är som trojanska hästar; ur ”hästens” innanmäte hoppar arméer av jihadister samt andra subversiva och svårt degenererade människoelement, beredda att ta över vårt land. Det låter som paranoja, men det är verkligheten för alla utom för landsförädarna inom 7-klövern.

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Tja, de har tre + ungar i klänningen när de kommer hit och så fort de satt foten på svensk jord så blir de befruktade av någon underlig anledning fast deras män är kvar i hemlandet eller döda… 

  Tja, det var väl Mohammeds heliga ande som gjorde dem gravida.. eller hur var det nu?

 • BluEightTwo

  Den helige anden eller kusin Mohamed.  Bara locka ´n med några kathblad så kör han in organet.

 • http://pulse.yahoo.com/_AGCIGADEIV5LDNYQFK7AI4GCLA Janne

  Europa är ett av världens mest tät-befolkade platser. Om befolkningen skulle börja minska och skogarna breda ut sig över kontinenten så skulle det bara vara bra, speciellt för miljön. Och att allt färre ska ta hand om allt fler är ett övergående problem. Istället för att försörja massa invandrare, kan man försörja en allt äldre befolkning. 
  När befolkningsnivån i Europa har kommit ner på en tredjedel av dagens befolkning så kan man göra det lönsamt att skaffa barn. Bara att höja ersättningen för att ha barn tills man når upp till strax över 2.0 barn per kvinna.

 • NE_Mannen

  Vilka hemska namn och hemska framtidsutsikter  :-(

 • Anonym

  Verkligen inget som vi ska vara stolta över.

 • BornFree_63

  ”Islam ska erövra Europa, inte med vapenmakt utan med barnvagnar”, Muammar Khadaffi i en intervju för några år sedan. Han är på god väg att få rätt.

 • Svenskastavalla

  Vi får be Jerzy Sarnecki tolka siffrorna så att vi förstår dem bättre. Det finns ingen anledning till oro!

 • Nybrobo

  Håller med dig har har själv tre ungar stressar runt som en galning mellan jobb fritids och dagis, hade man haft möjligheten att vara hemma med sina barn med ett litet bidrag från staten hade jag varit det direkt . 
  Tror inte att dagens familje-politik är sund för vare sig barn eller föräldrar . Staten undrar varför så många kvinnor mellan 29-40 år blir sjukskrivna och ska sätta till en utredning behövs inte jag vet varför man orkar inte i längden att vara Mamma ,Fru och en duktig karriärs kvinna indoktrineringen i skolan måste sluta har man familj kan man inte vara och göra allt.

MediaCreeper Creeper