Tre kvinnor och en man åtalas för mordet på Limerius

Tre kvinnor och en man åtalas för mordet på Limerius

2012 11 20 01 56 30 Aboantar Elhoot Tre kvinnor och en man åtalas för mordet på LimeriusIrakiern Aboantar Elhoot, 28,(bilden), som den 16 mars häktades för mordet på Charles Limerius på Kantatgatan i Malmö den 3 januari i år, sköt med sex skott tragiskt nog ihjäl fel person. Nu åtalas han tillsammans med tre Malmö-kvinnor för mordet.

Det var ödet att Charles Limerius sköts ihjäl med sex skott då han råkade vara på fel plats vid fel tillfälle och dessutom råkade vara lik någon annan, Glenn Ljunggren som sällskapet hade planerat att mörda. I två månader samlade irakiern information om den kriminelle 54-åriga Glenn Ljunggren, som var den egentliga måltavlan och bodde i samma trappuppgång på Kantatgatan 37 som Limerius.

2012 11 20 02 12 23 Charles Limerius Tre kvinnor och en man åtalas för mordet på LimeriusElhoot, som är mycket välkänd i de kriminella kretsarna, tog reda på utseende, bostad och om tidpunkten för det tänkta offrets villkorliga frigivning från fängelset, och skaffade en halvautomatisk pistol och ljuddämpare. Den 3 januari i år trodde han att Charles Limerius, (höger bild), som 2009 bytte namn från Cezary Przybyla, var 54-åringen och sköt honom i huvudet, bålen och höger ben med sammanlagt sex skott. Anledningen till mordplanerna kommer längre ner.

Det var även en ren slump att polisen fick fast irakiern Aboantar Elhoot då polisen stannade ett fordon för en rutinkontroll i Malmö tidigare i år. Tre män satt i bilen och polisen tyckte sig se dem vara påtända av narkotika, vilket ledde till en visitering. Irakiern Elhoot bar då på en pistol som kopplades till mordet.

2012 11 20 02 59 00 Emilia Blihagen Tre kvinnor och en man åtalas för mordet på LimeriusDen 56-åriga Annette Blihagen och hennes 28-åriga dotter Emilia Blihagen, (bild) som har en dotter ihop med mördaren Aboantar Elhoot, åtalas för medhjälp till förberedelse av mord (stämpling till mord), och en 51-årig kvinna vid namn Marie för underlåtenhet att avslöja mord (skyddande av brottsling). Dessa tre kvinnor hade långt tidigare tillsammans med numera rikskända Peter Mangs planerat att mörda samma Glenn Ljunggren.

Glenn Ljunggren har en gång ofredat en dotter till en av Peter Mangs barndomsvänner. Ljunggren var även en storlangare och missbrukade av amfetamin i Malmö vid tidpunkten som Mangs syster tog en överdos och dog. Mangs anade att Ljunggren var indirekt medskyldig till systerns död, och eftersom Mangs hatar kriminella personer så skulle han dö. Ljunggren, (bilden nedan) är en av de tyngsta brottslingarna i modern svensk historia. Med avsågat hagelgevär sköt Ljunggren 1992 ihjäl en man, som var ovan nämnda Emilia Blihagens fader, 39, år. Samma dag sköt Ljunggren i sin lägenhet ihjäl ytterligare en man, en av hans kompisar, ett mord han friades från då han hävdade självförsvar.

2012 11 20 02 28 47 Glenn Ljunggren Tre kvinnor och en man åtalas för mordet på LimeriusOvan nämnda kvinna Marie, blev under tre dygn brutalt misshandlad och utsatt för alla tänkbara sexuella övergrepp som finns av en amfetminsniffande Ljunggren som var vaken i tre dygn. Hon blev medlurad till Ljunggrens bostad där han iklädd trosor och strumpbyxor band och piskade kvinnan, bad kvinnan piska honom, tvingade henne att utföra ett stort antal orala samlag, tvingade henne att krypa runt i lägenheten med en nyårsraket inkörd i ändtarmen, slicka Ljunggren i analöppningen och i samband med det släppte han en fis i ansiktet på henne.

Han avslutade med att kissa henne i munnen. År 2008 fick Ljunggren sju års fängelse för detta då han fälldes för grov misshandel, våldtäkt, olaga hot, olaga tvång, brott mot vapenlagen, brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor, narkotikabrott och olovlig körning.

 • Aboantar Elhoot, 840111, Friisgatan 41, lgh 1606, Malmö.
 • Annette Christine Blihagen, 568028, Sigtunagatan 4 B, lgh 1201, Malmö.
 • Emilia Bodil Cecilia Blihagen, 840408, Sigtunagatan 4 B, lgh 1201, Malmö.
 • Marie.
Samtliga åtalade nekar till brotten.
2012 11 20 02 12 23 Charles Limerius 1 Tre kvinnor och en man åtalas för mordet på Limerius

Charles Limerius ligger mördad med sex skott

SDS

 

pf button both Tre kvinnor och en man åtalas för mordet på Limerius

Publicerad: 20 november, 2012 kl 6:15 under kategorin Kriminalitet.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • tokeskil

   Lite svinn får man räkna med .

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Efter din kommentar hoppas jag att du blir nästa svinn. 

 • http://www.myspace.com/150241684 Heydte

  Efter allt det lidandet lyckas de inte skjuta rätt person?
  Ödet är hårt…..

 • BornFree_63

  Och varför har man inte läst om allt detta i slaskmedia? Skulle ju va ett riktigt scoop i vilken hederlig journalist och redaktion som helst. Dessutom ett garanterat ett stort läsarintresse. 
  Stort tack för en mycket välskriven artikel utan vinklingar och skygglappar. Bra jobbat!

 • 585961

  Utvisa all utländsk kriminell skit ur landet  med sina familjer vi har nog av vår egen, behöver inte importeras också eller hur Billström och Ulltott

 • Janne_Banan

  Sköt han tragiskt ihjäl fel person….. Vad det tragiska att han slösade på ammunition då. Och skall vi förvänta oss att han kommer att skjuta rätt person nästa gång……

 • http://upplysningscentralen.wordpress.com/ John Doe

  Alltså detta med fisen i hennes ansikte, slick i analöppningen och kissandet i munnen!? Står detta i några papper? Jag tycker det ger en air av oseriositet. Får liksom allt det bra i artikeln till att bli något likt veckans humor i nån gammal Se från 1971. 

 • YOTHI_TARZAN

   I fulmedia får vi aldrig reda på vad slöddret verkligen gör

 • Pingback: 30-åring kastade syra i ansiktet på mamman

 • Pingback: 15 år för mord på tvåbarnsfar i Malmö

MediaCreeper Creeper