TV-tips ikväll: Jimmie Åkesson (SD) gästar Hübinette

TV-tips ikväll: Jimmie Åkesson (SD) gästar Hübinette

jimmie akesson 3 TV tips ikväll: Jimmie Åkesson (SD) gästar Hübinette

Jimmie Åkesson (SD), som gästar Hübinette ikväll kl 22.00 på SVT 1 berättar vad som lockade honom till partiet, på vilket sätt SD:s politik binder samman Sverige och vad den senaste tidens avslöjanden har inneburit.

pf button both TV tips ikväll: Jimmie Åkesson (SD) gästar Hübinette

Publicerad: 27 november, 2012 kl 17:09 under kategorin Gott & Blandat.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • farsartat

  Kanske ska flukta ikväll :-)

 • anderslilleman

  Ska bli intressant.

 • Brite_Liner

  Hjälp till att räkna antal gånger som programledaren kommer med insinuationer, öppna anklagelser och pekpinnar om ”fientlighet” :)

 • marianne lidström

  Hybinette är så elak bara, men vet att Jimmie klarar det1

 • Pantertanten

  Absolut!

 • antidotes

  Hubinette är en typisk pk-subba med lobbad ärthjärna! Samma tjat varenda gång som Jimmie intervjuvas – blir så trött!!! Och hon tycker tydligen att man ska släppa dörren i nyllet på den som kommer bakom eller sätta sig brevid nån man inte känner på bussen om det finns andra platser lediga etc etc etc. Hon är bannemej DUM på riktigt!! Det är ju så man gör i ett fungerande/civiliserat samhälle – men ett sådant samhälle vill hon tydligen inte leva i. BITCH!!!

 • antidotes

  Undrar vart dom placerar bandspelaren på dessa IQ-befriade SVT-programledare? Mellan öronen är en bra gissning – där finns det ju gott om plats om inte annat!

 • j_london

  I likhet med många andra, så försökte även Hübinette… dock alldeles förgäves. Jimmie Åkesson går långt, långt utanpå programledarna i svensk Pravda-television!

 • http://www.exponerat.net/ Fröken_Krok

  Jag räknade inte men det var, (som väntat), ett antal gånger….det är då f.n att Jimmie inte ska få prata till punkt utan massa avbrott och skitsnack!!

  Jimmie tar det alltid med behärskning och han svarade så gott och bra han kunde under de förutsättningar han fick tycker jag :)

 • MN10

  Mycket bra Åkesson, Hubinette vill inte se problemen i Sverige och ställer en massa ovidkommande idiotiska frågor som bara studsade och självklart inte blev årets ”mediascoop”. Jag vill påstå att Hubinette blev så bortgjord att hon måste skämmas för att visa sig bland folk det närmaste året. I natt kommer hon nog ligga och grubbla över hur i helvete det kunde gå så fel när hon förberett sig så väl med Zlatan och allt. 

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Allvarligt, vad är det för fel i huvudet på svenska journalister? Skulle det där föreställa en intervju?
  På sin höjd var det lyteskomik å Hubinettes sida, kvinnan är både rabiat och sinnessjuk.
  För SDs del det bara vinst, hon var veckans bästa valarbetare för partiet.

 • paxranger

  Åkesson äger Hybrisnette tanten

 • Nohjarntvatt

  Undrar när ”spelet” ska ta slut? Alla dessa härskartekniker som antagligen är till för att göra SD-politiker skraja och säga fel saker, men som journalisterna inte lyckas med. Tror de folk är dumma? Verkar så.

MediaCreeper Creeper