Två knivskurna av afrikan i Västerås – en kvinna död

Två knivskurna av afrikan i Västerås – en kvinna död

2013 07 11 21 05 57 Evamarree Tabitha Smith Kullander Två knivskurna av afrikan i Västerås  en kvinna död

UPPDATERAD kl 00:00 Två personer knivskars idag på ett behandlingshem på Malmaberg i Västerås. Joel Kirungi Kabagambe, 31, från Uganda är gripen för mord samt mordförsök. Nio av polisens patruller var tidigare på plats. Larmet om två knivskurna kom in till polisen klockan vid 11-tiden på förmiddagen. 

Larmet handlade om att två personer hade blivit knivskurna vid Tråddragargatan 11 i Västerås. En man greps strax därefter på platsen. Mannen som greps har varit gift med kvinnan, Eva-Marree Tabitha Smith Kullander, som avled på sjukhuset. I nuläget känner polisen dock inte till någon koppling mellan mannen och den andra skadade personen,  som vi i efterhand fått veta är en kvinnlig socialarbetare. Ett vittne som bor nära platsen för dramat berättar att han hörde någon vråla från huset, och sen hörde vittnet ”SLUTA SLUTA”.

Polisen vill inte gå in på några detaljer kring utredningen. Polisen vill inte säga vem som larmade polisen eller om det fanns fler personer vid huset när knivskärningen inträffade vid 11-tiden på torsdagsförmiddagen. På adressen drivs ett behandlingshem som ger behandling och boende åt familjer eller ensamma barn som är i utsatta situationer. I vissa fall handlar det om att barnet och föräldrarna har behov av ”ett omedelbart stöd eller skydd”.

- Vi tänker inte kommentera något, säger en kvinna som svarar i behandlingshemmets telefon.

Vid 17.30-tiden meddelade polisen att den misstänkte gärningsmannen har anhållits för mord och försök till mord. Den andra knivskadade skall enligt en källa på Flashback vara en socialarbetare. Personen på Flashback har offret inom sin familj och berättar att den avlidna kvinnan (bilden överst), låg i vårdnadstvist med sitt ex. Hon var bland annat med gruppen ”Papperslösa Stockholm” på Facebook. Hon var även med i grupperna ”Mulatt <3” och ”Poly i Sverige” för polyamorösa och ”Sex timmars arbetsdag”, (Miljöpartist?). Så här skrev hon på sin Facebook i tisdags:

”Om en och en halv timme ska jag och min son Ludvig återförenas efter ett och ett halvt år ifrån varandra. Förväntan, lycka, rädsla.”

Efter detta ser man bilden, (som vi blurrat av etiska skäl):

2013 07 11 21 10 31 Smith Två knivskurna av afrikan i Västerås  en kvinna dödTill bilden ovan kommenterar offret följande:

”Han kastade sig i min famn och vi satt på golvet och kramades. Vad var jag rädd för? Han blev dyblöt av mina glädjetårar och jag pussade hela hans ansikte och kunde inte låta bli att ta i hela honom, hans underbara kropp och hans små händer och fötter. Min ängel, mitt allt!”

Det kan skvallra om vem pappan kan vara med andra ord. Ännu en svensk tjej som föll offer för mångkulturen. Mördaren skall alltså vara afrikanen Joel Kirungi Kabagambe, Lövsångargatan 48, lgh 1101, Västerås, 820115, enligt Flashbackgrävarna. Bra grävt. Källa

2013 07 11 20 43 57 rip Två knivskurna av afrikan i Västerås  en kvinna död

vlt, vlt, Facebookgenvagar, Aftonbladet uppger att en man är död – sorgliga är dom

Uppdatering: Mamman som mördades så tragiskt efterlämnar två barn efter sig – två barn, Julia, f. 2008 och Ludvig (bild längre upp), f 2009. Stackars barn. Zenitha Smith-Westberg är född i England och är mamman till den mördade kvinnan, och hon verkar vara ganska annorlunda. I en artikel från maj i år säger hon att hon redan som liten såg och hörde saker som andra inte gjorde. Med åren har hon lärt sig att leva med, och använda sig av, sina kontakter med andevärlden. Som 14-åring fick hon komma till en fosterfamilj.

Mammans nya ”kille” går med väst med märket 81 på, (HA – Hells Angels). Mammans Facebook. Mammans blogg. Mamman på bilderna nedan.

2013 07 12 00 06 25 mamma smith Två knivskurna av afrikan i Västerås  en kvinna död

2013 07 12 02 10 17 ronah Kabagambe Två knivskurna av afrikan i Västerås  en kvinna dödUppdatering 2: Mördaren syster Ronah Kabagambe är engagerad i en ekonomisk förening, Guide2Give. Föreningen skriver att de har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att de är hjälp till självhjälp. De vill bidra med en möjlighet för kvinnor i tredje världen till och börja med i Uganda (Mpigi) att sälja deras hantverk på en större marknad.

pf button both Två knivskurna av afrikan i Västerås  en kvinna död

Publicerad: 11 juli, 2013 kl 21:33 under kategorin Kriminalitet.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • nitohu

  Snabbt fixat. Bra !!

 • http://www.exponerat.net/ Exponerat-Moderator

  Korrekt.. kom den oblurrade tyvärr.

 • Bigamisten

  Är detta det pris som PK galningarna är villiga att betala för sin Mång-
  kulturella Utopiska värld?

 • Anonym

  Den sortens ”människor” ska man hålla sig så långt bort ifrån som bara är möjligt.

 • zootsuit

  Bimbo som köpte mångkulturalistisk PK-idioti. RIP

 • BornFree_63

  Är man självmordsbenägen så är det förståeligt om man skaffar sig en entreprenör från Afrika… Synd att hon inte hittade alternativ media på nätet innan PK-idiotin fick fäste innanför pannbenet. R.I.P.

 • Mari_1

  Så himla fruktansvärt, men så här ser ju livet i Sverige ut i dag. Vi tar in alla som söker asyl och de fåtal som får avslag stannar ändå! Och varför skulle de inte? Deras barn har rätt till skolgång, de får tandvård för 50 spänn, de får gratis sjukvård osv. Begår de något brott även om det är det mest allvarliga får de det minsta tänkbara straff. Definitivt inte utvisning!
  Mitt en gång fina Sverige. Vad har hänt? Dessa jäla politiker! Det är lätt att skylla på dem som röstar på dessa, men folk har bara inte förstått. De har inte blivit informerade. Politikerna har smugit in lagförändringar utan att informera folket. Det här är jätte förskräckligt hemskt! Sverige håller på att förändras från att ha varit ett respekterat land i topp till det näst fattigaste i Europa inom 10 till 15 år!

  Jag är så arg när det slår mig att en handfull politiker kan så förgöra ett helt land!

 • guestling

  Så var det dags igen. Ytterligare en svensk offras och den här kvinnan Reinfeldt, hennes blod har du på dina händer! Men det rör dig inte i ryggen. Du saknar helt moral, etik och empati.

 • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

  White Trash.

 • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

  Vad då ”offras”. Hon var korkad nog att gifta sig med denna neger!

 • Thom

  Så jävla lågt att lägga ut namn och bild på offer. Även på gm då det är lätt att ta reda på fakta om offer. Tänk på dom anhöriga. Att sen dela den här sidan på fb är lika lågt.

 • BornFree_63

  Jo, av Ullenhag och muslimskan Mona… För att inte tala om alla ”baaarn”!

 • Boiachimolla

  Läste just att Italien kommer att se ”all time low” på mord 2013.
  Kommer troligtvis att stanna på under 500. Detta på 60 miljoner innevånare!
  Sverige torde väl landa på åtminstone 200 känns det som, detta på 9 miljoner innevånare. Man behöver inte vara något matematiskt under för att räkna ut skillnaden i ”rate”. Man behöver heller inte vara något geni i samhällsfrågor för att räkna ut orsaken!

 • Guest

  Eva-marree misshandlade ju sin barn. Bla allvarlig andra gradens brännskada på sitt då ettåriga barn. Skulle gissa på att det är där ”stöd och skydd” kommer in i bilden.

 • Nemasproblemas

  Malmaberg är ett av Västerås äldsta område. Fullt med vackra gamla hus. Det var förr i tiden en idyll.
  Det enda man kan hoppas efter denna tragiska händelse är att åtminstone någon tjej kan ta till sig att inte inleda något med en import som inte på något vis passar in i vårt samhälle.

 • asas

  Åfan, därför hon inte träffat barnen på länge, hur vet du det?

 • Nils-Olof Hedlund

  Jaha! Ännu en av dessa galenpannor.
  Tänker inte skriva allt det jag tänker just nu, då lär nog vissa ”folk” bli lite upprörda,
  Själv så känner jag skam, äckel över våra infödda dekadenta avskräden. Nog sagt!

 • Marcus_080

  Jag gillar din så slipper jag skriva vad jag egentligen vill :)

 • SvenskDemokrat

  Det är offrets mamma som lagt ut detta på FB.

 • Nemasproblemas

  Styvpappan var ju väldigt snabb på att lägga ut det på facebook.
  Och har du facebook är du identifierad inom 5 minuter.

 • Guest

  Öppen rättegång

 • erik_bb

  Det är offrets mamma som lagt ut detta på facebook, där skriver hon också vem mördaren är samt att hon gör detta så att alla ska få veta vad som hände.

 • NorthernGenesis

  Våra politiker börjar få väldigt många svenska liv på sina samveten nu…

 • finito73

  ”Dekadens råder i vår socken”…sjöng Cornelis.

  När en blondin släpper en umpa umpa innanför nattsärken, då kan det gå hur illa som helst.

 • RobertSt2

  Och i VLT: inte ett ord om den förmodade gärningsmannen…

 • Bigamisten

  Politikerna har hela tiden haft Propagandamaskinen SVT/SR+
  alla PK dagstidningar att tillgå.Detta har hänt i en skendemokrati
  som hade gjort DDR s propagandabyrå och åsiktspolis STASI
  avundsjuka.Hade Du bara tittat på SVTs barnprogram från t ex
  1988 brevid barntv från DDR samma år så hade Du tappat andan
  när Du hade sett hur mkt bättre SVT hade blivit.

 • Analytiq

  Ännu en White girl som förtrollats av svart magi?

  Det är säkert ändå den vite mannens fel enligt statsgenusfeministerna att Jambo utdelar kärlekshugget mot vita kvinnan.

  Hörde att en soc-tant strök med också? Man, vilken röra kulturmarxisterna har att göra med.

 • therese

  Hon har aldrig gjort nåt för att skada sina barn att hon skullr ha bränt sitt barn är ej sant hon älskade sina barn över allt annat… hur jävla störd får man va och skriva så

 • http://blogghelvetet.be Roger Sahlström

  Han hade säkert ingen pekplatta och säkert haft det svårt. Då måste vi förstå

 • Arga_Gubben

  Tycker att det är lite väl många unga kvinnor som är engagerade i div. ”volontäraktiga” grejer som råkar illa ut, även den där kvinnan i Södertälje höll ju på med något….
  Jäkligt otäckt!
  MVH

 • $5723443

  Det här drabbar inte rasister utan enbart ”anti-rasister”.

 • $5723443

  KULTURMARXISM DÖDAR! NÄSTA GÅNG KAN DET VARA DIN SYSTER!

 • Katja

  Detta händelse är tragisk på både sidorna men detta artikeln bara ger en väg till alla rasister att kommenterar… Många vita svenska mördar också och ingen jävlar dumma åsikter hörs förrutom sympatiska till offrerna! Kom ihåg att det finns barn som har förlorat sina föräldrar på en och samma dag så tänk på det *********!!!!

 • $3259740

  De börjar bli många nu, offren (de svenska flickorna/kvinnorna) som söker och finner sina gärningsmän (de invandrade pojkarna/männen från MENA).

 • http://www.sisteskanse.net/ Yngve F. Nordstrøm

  Drap på etniske nordmenn,
  begått av innvandrede utlendinger i Norge-1991-2004
  Frem fra
  glemselen :
  Siden 1981 til og med 2004, er 43 nordmenn og ikke minst kvinner,
  blitt drept i Norge av utlendinger eller noen med innvandrerbakgrunn. Det er en
  lang rekke av drap som hver gang knapt fikk en avisnotis og i dag er fortiet og
  glemt. I samme tidsrom er 3 (4?) innvandrere bitt drept av nordmenn – kanskje i
  frustrasjon over alle de nordmenn og kvinner som er drept, – over alle
  massevoldtekter som er begått og over de sentrale myndigheters snillistiske
  innvandringspolitikk!

  1
  1981, sommer, Bjørn Erik Solberg, Oslo, 24 år, skulle hjelpe en
  kvinne som ble trakassert av sin mann, men ble i stedet knivdrept av mannen som
  var en innvandrer fra Nord – Afrika
  2 1991, ? mars,
  Gunvor Refsdal, forgiftet med timetylklorid i vin av sin mann Hani
  Abdullah.
  3 1991, 3. sept. Tage Ansethmoen, Oslo,
  lege, drept med 20 knivstikk i sitt hjem av en marokkaner.
  4
  1992, 26. jan. Tore A. Holthe, Gjøvik, 27 år, knivdrept av to
  marokkanere – 24 og 31 år.
  5 1992, ? juli, Jarle
  Næss, dørvakt, skutt av marokkanere ved Maxim, Bergen. (Detaljer
  mangler).
  6 1992, 14. aug. Paul Gamlem, 31 år, ble
  sparket til døde i Oslo av to pakistanere – 17 og 19 år.
  7
  1993, 7. mars, Berit Backer, sos. arbeider, ble kvalt i sitt hjem av en
  innvandrer fra Kosovo.
  8 1993, 24.april, Linda M.
  Sandvik, 24 år, Oslo, Kvalt av en iraker, – også tiltalt for flere
  voldtekter.
  9 1994, 21. juli, En nordmann ble
  knivdrept i Larvik av en palestiner. (Nærmere detaljer
  mangler).
  10 1995, 13. okt. Kvinne, 57 år, sos.
  arbeider – brent inne da en iraner tente på Veitvedt
  sosialkontor.
  11 1996, 17. des. Heidi S. Sørli, drept
  av sin jugoslaviske mann som rømte, – er ikke pågrepet.
  12
  1997, 3. mars, Randi Rastad, Høybråten, 61 år ble dyttet ned i
  kjelleren av utlendinger fra Brumunddal og døde av sjokk/
  hjerteattakk.
  13 1998, 1. mai, Tom Halvorsen,
  Rogaland, 18 år, drept ved tvangsdrukning. Vietnamesisk
  aksjon.
  14 1998, 21.mai, Ken-Gøran Abrahamsen,
  Balsfjord, 28 år, sparket i hjel i Oslo av 17 årig
  pakistaner.
  15 1998, ? ? En ung nordmann kom
  tilfeldig i ildlinjen mellom to innv. gjenger i Oslo og ble
  skutt.
  16 1998, 15. juli, Marie Louise Bendiksen,
  Sjøvegan, drept og brent. En 20 årig tamil pågrepet.
  17
  1998, 26. juni, Bernt Chr. Reppe, Moelv, 24 år, skutt av en pakistaner
  i Rosenkratzgt, Oslo.
  18 1998, 31. okt. Rune Åge
  Berg, sparket i hjel av en 16-årig makedoner i Akersgata,
  Oslo.
  19 1998, 14. nov. Ulf Bråthen, 42 år,
  taxisjåfør skutt i bilen av to utlendinger (19 og 23 år) på
  Godlia.
  20 1998, 10. des. Ola Wangen, 33 år,
  knivdrept på Grunerløkka av en sinnssyk iraner på frifot.
  21
  1999, 17. mai, Barbro Zhedini, drept av sin tunisiske mann og dumpet i
  en innsjø. En arm avskjært.
  22 2000, 31. jan. Vegar
  Midtveit, 18 år – jaget av utlendinger utfor en skrent ved Kristiansand – og
  døde.
  23 2001, ?. jan. Gry Husein, funnet i
  Skienselva, kvalt av sin palestinske mann Gamal – fra Israel.

  24 2001, 20. jan. Kennet Alexander Otnes, Larvik, 20
  år, øksedrept, partert og lagt i dypfryser av en 18 årig
  afrikaner.
  25 2001, 27. juli, Hanne Kristine Olsen,
  Bergen, 29 år, ble kjørt ned og dept av sin palestinske samboer.

  26 2001, 8. aug. Gunn Sivertsen, Haramsøy, og hennes
  3 barn ble mordbrendt av chilensk samboer.
  27 2001,
  26. aug. Gunn Merete Lode, 32 år, knivdrept av en 42 årig gift trebarns far fra
  Danmark.
  28 2002, 20. jan. Kristoffer I. Bastesen,
  19 år, knivdrept i Kr. Augusts gt, Oslo av thailandsk
  kamerat.
  29 2002, 13. apr. Einar T. Rønning, Råde, 23
  år, dørvakt på Chez, knivstukket i lysken av 4 muslimer.
  30
  2002, 13. apr. Martin Morisse, Jessheim, 26 år, dørvakt på Chez,
  knivstukket i lysken av 4 muslimer.
  31 2002, 9. okt.
  Kjell P. Dahlberg, 48 år, knivdrept på Bogerud T-bane i Oslo av en chilensk
  asylsøker.
  32 2002, 22. okt. Inger Sund, Sognsvn.
  Oslo, 69 år, ranet og drept i sitt hjem av to asylsøkere som hadde fulgte etter
  Inger da hun hadde vunnet 30.000 på bingo. Ene raneren smatt ut av landet.

  33 2002, 3. nov. Johnny Øvergård, Balsfjord, 43 år.
  Drept av sin somaliske drosjesjåfør på Frogner.
  34
  2002, 13. des. Henry Simonsen, Alta, 56 år, drept med øks av sin
  russiske kone.
  35 2003, 17. feb. Audun Børland,? år,
  bussjåfør, knivdrept på Valdresbussen av en fra asylsøker fra
  Etiopia.
  36 2003, 15. juni, Anie B. Olsvik,
  Haugesund, 83 år, drept om natten i sin seng av to innv. fra
  Libya.
  37 2003, ? des. Cathrine Halvorsen,
  Kongsvinger, 34 år, drept av en iraker. Gjerningsmannen klarte å
  rømme.
  38 2004, 19. febr. Eli S. Høyland, Stavanger,
  49 år, kvalt i sitt hjem av en fra Tyskland, 29 år.
  39
  2004, 3. aug. Terje Måland, Skien, 23 år, døv, knivdrept på trikk
  17 i Oslo av en somalier, 41 år.
  40 2004, 25. aug.
  Helge Nylund, 34 år, skutt av en sjalu 52 åring fra Afghanistan. Han skjøt seg
  selv.
  41 2004, 4. sept. Marita Strøm, Namsos, 38 år,
  skutt i en bil i Irak av sin mann Osam Omar fra Irak.
  42
  2004, ? sept. Lise Johanni Johanson, drept på Teisen i Oslo av en mann
  fra Irak, 23 år.
  43 2004, 28. okt. Hedda
  Karterudseter, Seljord, 19 år, kvalt i Sogndal av en gift somalier, 35
  år.

  Anmerkning – kommentar til ”Frem fra
  glemselen”
  Denne lista, med 43 drepte nordmenn fram
  til og med året 2004 (14 år), er en konsentrat av notater ved R. Halgjern,
  redigert ved A. Andersen. Lista omfatter kun nordmenn og kvinner som
  er drept i Norge av noen med innvandrer bakgrunn. Derfor
  er det ikke tatt med utlendinger som er kommet til Norge og blitt drept her av
  våre innvandrere/ asylsøkere, heller ikke er tatt med nordmenn som drar til
  andre land og blir drept der.
  Lista viser at i 10-års periode fra og med
  1995 – til og med 2004, er 33 norske blitt drept i Norge av innv. utlendinger (i
  gjennomsnitt 30 stk.). I samme tiårs periode er det registrert
  3 (tre) drap på innvandrere i Norge som er begått av
  nordmenn.
  Denne drapslista gir fullverdig grunnlag for beregning av denne
  makabre utviklingen (prognoser) i lang tid framover – og hvem som er mest
  kriminell.

 • http://ami25.blogspot.com/ Ann-Marie

  När ska svenska tjejer lära sig? Visst, det finns massor av trevliga, helt normala invandrarkillar men….. man måste tänka efter före.

 • http://ami25.blogspot.com/ Ann-Marie

  Det är MYCKET mer ovanligt att ”vita svenska” mördar än invandrat MENA-folk. Så försök inte! Däremot är det väldigt synd om barnen som drabbas av det hela, det kan jag hålla med om.

 • http://ami25.blogspot.com/ Ann-Marie

  Jamenvisst…..

 • Heydte

  Vaknar du också i något som upplevs som twilightzone varje dag?…..Det goda Sverige, det som tyckte Robert Mugabe var en hyvens intellektuell!

 • http://www.exponerat.net/ Exponerat-Moderator

  Källa på såna grova anklagelser tack?

 • elefantter

  Det enda som jag inte fann tragiskt i artikeln är att någon är död.

 • elefantter

  Ursäkta uttrycket, men man behöver väl för f-n inte bli informerad om hur svartingar ser ut och låter?
  I övrigt håller jag något så när med dig.

 • $4614564

  och?

 • invandrare1957

  Man blir ledsen. Naiva svenska tjejer. Men till stor del har skola och media ansvaret för det här. Svensken är barbar och invandraren är god. Människans lika värde. Då blir det så här. Sen skickar samhället signaler med väldigt låga straff. Sörjer med hennes anhöriga. Men dom startar väl en grupp för att få in mera invandrare. För att hedra dottern. Förlåt det var inte sjyst men tyvärr ofta sant.

 • Pingback: Afrikan mördade kvinna i Västerås | Petterssons gör skillnad

 • Mahound

  Dumt huvud får kroppen lida ….

 • Katja

  Det är precis vad jag menar att du ej har statistikerna men har bara förkommit på att svenskar el. dem vita är herdliga än ännat folk blabla vilken är synd och naivt i dagens samhället! Fy vad jag skämmas att vara svensk när man hör såna skit!!!!

 • Mamman

  Denna artikel ska bort! eller artikel och artikel – den är inte ens värd kallas så! Min dotter skulle ALDIG vilja förekomma i något som detta skiten! Och vad har MITT liv, eller min MANS liv med saken att göra? Om ni fattat att han är den han säger han är så borde ni kanske tänka er för lite rentutav…..

 • Katja

  Du ska få dina fakta rätt först innan du säger sådana skit om halv systern och organisationen!!!

 • http://avpixlat.info Realisten70

  Klart det är tragik när barnet förlorar båda föräldrarna samma dag så att säga.
  Det som är än mer tragiskt är att han har vårdnaden om barnet under tiden han sitter inspärrad. Den dagen han kommer ut så har han rätt att vara med sitt barn igen.
  Barnet bor bara i annat hem under den perioden straffet avtjänas.

 • janrickolina

  Som man bäddar får man ligga.

 • Mikael Chopin

  Det är inte hennes nya kille, det är hennes plastfarsa. Gör om, gör rätt förhelvete.

 • Bo Ålander

  Ännu en svensk kvinna som faller offer för mångkulturen, när ska dom lära sig?
  I Amerika finns det ett uttryck som används när någon livstrött som ska gripas av polisen uppför sig på ett sådant sätt att verkanseld är det enda tänkbara, suicide by cop.
  Vi får inrätta ett nytt, svengelskt, uttryck för morden på kvinnor som beblandar sig…
  Suicide by immigrant…

 • Kam Asshfucpig

  Tragiskt att hon fick betala med livet , men hon valde ju det själv.

 • Domedagen666

  Dags för varningstexter.
  ‘Mångkultur kan skada din hälsa allvarligt’.
  ‘Mångkultur dödar’.

 • MartinA

  Knepiga människor. Jag ser inget fel i vare sig mamman eller den misstänkte mördarens syster dock. Mamman har gjort det bästa av en svår uppväxt. Och systern till den misstänkte mördaren hjälper andra människor på ett konkret och handfast sätt, inget av den sorts ”hjälp” som svenska etablissemanget vurmar för. Utan hjälp med kontakter och försäljning, mycket hedervärt. Jag gissar att ingen av de här människorna känner sig riktigt hemma någonstans men gör så gott de kan. Den misstänkte mördaren undantagen, vad han känner intresserar mig inte.

 • raffe beck

  Eftersom det är en rätt grov anklagelse tycker jag du ska speca källan. Ärende nr och domstol?

  Eller är det ett påstående från mannen under vårdnadstvisten som var i domstol = noll i trovärdighet

 • katarina broman

  Med risk för att låta rasistisk så kan jag berätta att mina två (nu vuxna) döttrar har uppfostrats med en metod som kan jämföras med kinesisk vattentortyr, nämligen ett återkommande malande, dropp, dropp ”kom inte hemdragande med ngt dylikt för då skjuter jag först o frågar sen”! Om och om igen under 10 års tid. Det funkade kan jag berätta!

 • raffe beck

  Nu har jag hittat infon. Påstående från knivmannen (och han verkar ju vara en stabil och redig person). Polisutredningen nedlagd utan åtgärd. Killen fortsätter med påståenden i tingsrätten. I domen framgår att killen flera gånger ljuger och inte efterlever de domar som finns. Rent skitsnack från din sida alltså

 • Analytiq

 • pelle

  Hon hade valt att bejaka kulturberikningen hon fick skylla sig själv då hon inledde en relation med en afrikan.

 • YOTHI_TARZAN

  Jag läste någonstans på nätet att hon hade varit strippa och haft ett svårt liv

 • pelle

  Censur

 • Nordanvind

  ”45 gillar detta”

 • YOTHI_TARZAN

  Eftersom det finns så många kommentarer här och korkade svenska brudar så ska jag berätta en historia för er. Min kompis träffade en lat brud som han flyttade ihop med . Hon insisterade på att dom skulle köpa en villa vilket dom gjorde med ett lån på 1,7 mille. Efter ett par år skulle hon skiljas och flyttade ifrån honom och där satt han ensam med enorma månadsbetalningar som han inte kunde betala.
  På något sätt så lyckades min kompis reda ut detta . Lösningen var att hon löstes från villan men var tvungen att låna 200 000 av banken för att göra detta.
  – Nu har hon ett skitjobb och är fattig som en kyrkråtta och hon kommer kanske lyckats med att betala lånet när hon är 75 år.
  Min kompis mår inte bra som ni förstår.

 • Svenskastavalla

  På 2/3 av paketet enligt EU

 • Svenskastavalla

  Det här är verkligheten för de som drömmer!

 • http://www.multiurl.com/l/elb Neevropských Kukačky

  Syrrans företag har hyllats av diverse kulturmarxister som typ ‘årets nybyggare etc’. Dom rapporterar det lilla positiva dom kan hitta/hitta på, och överdriver och hyllar det som fan. Men att man fick en djupt kriminell mördarnegerbrorsa på köpet, kniper dom käft om.

 • http://www.multiurl.com/l/elb Neevropských Kukačky

  Ju fler svenskar en sån här berikare förnedrat och misshandlat, desto mer rycker dessa brudars kön, för att få para sig med dom.

  Jag har sett det hela mitt liv, och tror inte man kan göra nåt åt det, förutom att frysa ut och stigmatisera såna tjejer, hur mycket som helst.

  För i dom länder där samhället agerar så, springer brudarna mindre efter kriminella negrer etc.

  Frågan är om man vill göra det, och om det är värt det.

 • therese

  Hur jävla störd får man va och skriva så det är inte ens sant känslokalla människa usch ..jag va nära vän till henne och hon skulle aldrig göra sina barn illa hon älskar dom mest av allt …

 • Sabina

  Hur f*n valde hon det själv??

 • Sabina

  Är du helt iskall du eller?? Klart som f*n att hon är, är du helt j*vla dum eller? Hon har inte ens vart död i ett dygn och du skriver sådär?! Hur tänker du?? Äckel!!!

 • Pantertanten

  Exakt! Detta med vårdnaden är ju helt sjukt!! Barnen måste gå till fängelset och få pappan att skriva under alla möjliga papper som behövs i skolan etc, och pappan bestämmer allt över barnen.
  ”Barnets bästa”….??? Inte i Sverige.

 • PatrikJacobsson

  Negern borde ha ett varningsskott i pannan!

 • SvenGurra

  Nej det är inget vi gillar, lika lite som vi gillar att det finns svenska män som mördar sina kvinnor.

 • Västanfläkt

  Om man alltid hade varit medveten om vilka fula gäddor som simmar under en och alla vattensnokar som slingrar sig i vassen hade man inte velat gå i. Exponerat är som ett cyklop. Man tittar upp och ser sommarsolen, man tittar ner och blickar ned i avgrunden.

 • Prism

  Fy fan vad hemskt :/

 • Bajen666

  Jo det är ni visst…sitt inte och ljug, ni kommer att offra allt på mångkulturens altare….ni är inte kloka helt enkelt.
  SD 2014.

 • Big Boy

  Till alla. Jg vill oxå stoppa intaget av ”ny svenskar” men denna artikel är vinklad helt fel och måste lyftas lite.. Börja med och läsa igenom E-M¨s blogg http://www.njutningtillsalu.com/ så fattar ni att eran ”oskyldiga” favvis är en mycket sjuk människa som tog hem torskar medans barnen var vakna och hemma, hon är även dömd för våldet so drabbade minsta barnet L***** i tingsrätten.

  Jag kände båda parterna, men var nära vän med Joel. Jag vet att han varnat om detta om hon skulle fortsätta och så blev det punkt slut…

  Enda offren i detta ärende är barnen tyvär..

  Mvh Big Boy

 • PETER NYMAN

  Det kan man kalla ett skyddat boende

 • Kymco

  Huua, Mina döttrar får träffa alla etniciteter utan MENA eller afrikaner. Är jag då rasist eller en omtänksam Pappa?

 • Tollessss

  Kärlek är rena hasarden och a la Texas holdem ibland, al in, och så väntar vi på kort. Man kan förlora allt.
  När det gäller tjejen här tror jag att hon tyvärr var så tydligt avvikande att hon inte blev föremål för uppriktig beundran från killar, därav hennes val. Det är bara för sorgligt att landets ledare utsätter befolkningen för folk som uppenbarligen saknar grundläggande självbehärskning.

 • lebus

  Svenskarna har levt i en skyddad ankdamm som nu har öppnats mot omvärlden som inte alltid är en lika snäll och välmenande miljö som många svenskar vuxit upp i. Många svenska tjejer dras till utländska män- de upplevs mer spännande,
  snygga och för in något nytt och spännande i deras liv- ett litet tag.

  Fortare än de anar smyger den kalla verkligheten sig på och den gullige afrikanen visar upp sidor som de inte i sin vildaste fantasi kunde tänka sig. I vissa fall blir uppvaknandet för sent och katastrofen är ett faktum.

  Detta kallas kulturkrock och enda botemedlet är tid- när tillräckligt många svenska kvinnor blivit våldtagna eller mördade/ stympade kommer en ny insikt att slå rot i de aningslösa svenska tjejerna och de kommer att sky dessa utländska män som pesten. Men dit är det långt än- många många fler än Evamarree skall falla offer och sprättas upp som fiskar innan den dagen gryr. Tyvärr.

  SD 2014!!

 • http://www.multiurl.com/l/elb Neevropských Kukačky

  Om mussarna kan importera koosiner på löpande band, och hedersmörda sina döttrar om dom nuddar en kafir, då borde du få påverka döttrarna att inte gängförnedras, misshandlas, våldtas och mördas av mussarnas söner.

  Eller näe, med PK-mått mätt, så är du en rasistnazistfascist, som inte välkomnar det.

 • Rollo123

  Ingen förlust.

 • rinkeby

  Frågar du Ullenhag så är du rasist.. Frågar du mig så är du realist och en god far.

 • rinkeby

  Kvinnor borde veta bättre efter alla incidenter som hänt tidigare..

 • Nils-Olof Hedlund

  Omtänksam, onekligen! Om det är rasistiskt? Tja, låt så vara då!
  Uppmuntra dina barn till att endast umgås med etniska europèer.

 • Nils-Olof Hedlund

  Pekplatta.:))
  Den var klockren!

 • Nils-Olof Hedlund

  Tackar.:)

 • Nils-Olof Hedlund

  Du gjorde helt rätt!
  Fler, helst alla, borde göra som du.

 • Ludde73

  Sund och förnuftig överlevnadsinstinkt! Du behöver inte skämmas!

 • MartinA

  Aha. Tack för informationen. Min kommentar var en spontan och välvillig reaktion. Någon anledning har mamman haft att vara så frispråkig kanske?

 • Fanjunkarn

  Tänk på det nästa gång du går och röstar.

 • Fanjunkarn

  Den insikten är dom helt immuna mot…

 • Nils-Olof Hedlund

  Denna lista du här visar oss talar ju sitt tydliga språk.
  Förövarna är till största del ickeeuropèer.
  Vi vet ju alla varför dessa folk kommer till Europa egentligen.

 • Nils-Olof Hedlund

  Därmed inget som helst skäl att släppa in denna sortens folk i landet oavsett.

 • Nils-Olof Hedlund

  Just det. Europèer, inget annat.

 • Gabrovitcs

  Det är som om WT inte har lärt någonting av t.ex. mordet på Elin i Göteborg. Man kan också säga att ”ditt umgänge visar vem du är”.

 • farsartat

  Oavsett hur naiv, korkad eller vad man än tycker om tjejen, så är det oerhört tragiskt.

 • SjuNyanserAvPK

  Om de läser Aftonbladet och tror allt som skrivs där är sant så är det väl svårt att lära någonting när alla liknande händelser tystas ner eller förvanskas i deras rappportering…

 • Pingback: Afrikanske knivmördaren är hemmastadd i rättsalen

 • Parvathi Pathel

  Uppenbarligen så vet hon ju det eftersom hon har separerat från honom.

 • http://www.sisteskanse.net/ Yngve F. Nordstrøm

  Mail sendt til Norges Justitsminiser i går.

  Jeg ser at De sier til Dag­bla­det at
  de er “rys­tet” over at fem­ten av de tjue­åtte dra­pene som hit­til er begått i
  Norge i 2013, er part­ner­drap, og vil bruke 50 mil­lio­ner kro­ner på å skaffe
  mer kunn­skap om fenomenet.

  ”Stats­rå­den tror ikke at
  det er blitt mer vold i nære rela­sjo­ner enn før, men sna­rere at det er blitt
  mer aksep­tert å anmelde.”

  Det er skjelden at avdøde anmelder
  mord.

  Justisministeren kan finne svaret på dette mysterium i koranen
  4:34.

  Men are the protectors and maintainers of women,
  because Allah has given the one more (strength) than the other, and because they
  support them from their means. Therefore the righteous women are devoutly
  obedient, and guard in (the husband´s) absence what Allah would have them guard.
  As to those women on whose part ye fear disloyalty and ill-conduct, admonish
  them (first), (Next), refuse to share their beds, (And last) beat them
  (lightly); but if they return to obedience, seek not against them Means (of
  annoyance): For Allah is Most High, great (above you
  all).

  I Sverige er det en overhyppighet av muslimske piker som faller ned fra balkonger
  og slår seg ihjel. Særlig de piker som har blitt for svenske. Fadime f.
  eks.

  Svaret
  på dette også å finne i koranen. 6:151 sier her i dansk
  oversettelse:

  Sig:
  ”Kom, lad mig læse op, hvad jeres Herre har forbudt jer: I må ikke sætte noget
  som helst ved Hans side! Vær gode mod jeres forældre! Dræb ikke jeres børn på
  grund af fattigdom, for Vi sørger både for jer og for dem! Indlad jer ikke på
  skamløse handlinger, hverken åbenlyst eller i det skjulte! Dræb ingen, hvilket
  Gud har forbudt jer, med mindre det sker med rette! Dette har Han pålagt jer.
  Måske kommer I til
  fornuft!

  Muslimske damer som blir offer for æresdrap blir ansett som vantro
  (apostat). Straffen for apostasi er døden.

  Allah forbyr IKKE å drepe vantro (apostater).

  Med vänlig sommarhälsning

  Asdic (mitt namn)

 • ensvensktalar

  Jag tror de handlar om bekräftelsebehov. ”Petite Jasmine” var en tjej som sökte bekräftelse och ville bli omtyckt. MENA män har inga spärrar att ge komplimanger och strö lovord och bekräftelser över tjejer när de flörtar in sig (generellt sett),
  Svenska killar är mer återhållsamma och ärliga när de gäller komplimanger (generellt sett, igen).
  Jag tror att mina ”fördomar” förklarar varför hon skaffat barn med den här ligisten.
  De är djupt bedrövligt de som hänt och jag sörjer henne och lider med barnen.
  De finns en historia i de här som även visar på hur moralismen mot sexarbetare straffar dessa in absurdum genom hela samhällsapparaten. En ung tjej som tidvis försörjt sig på sex är pestsmittad av samhället, utstött och fråntagen sina barn. Sexköpslagar och kopplerilagar har stigmatiserat henne och pekat ut henne
  som ”icke duglig” mor.
  Nu avslutade en av samma samhälle importerad ”berikare” förtrycket genom att inför deras gemensamma barn sätta kniven i ”svennehoran”. ..
  På nått perverst sätt blir hela den här historien symbolisk för vad vi är på väg mot eller redan hamnat i.
  Medeltida kvinnosyn tolereras medan kvinnor som jobbar med sex stigmatiseras.

 • dd

  ”go black, you never go back” har fått en ny innebörd…

 • dd

  typiskt ”svensk” kommentar, välvillig och förstående, när ska svennebananen vakna egentligen? när svennebanan är utrotningshotad i sitt eget land, var ska han hitta ett nytt sverige som tar emot honom?

 • dd

  som man ligger får man bädda

 • dd

  hahaha men det är du och jag som betalar för den här cirkusen…

 • Anonym

  Skillnaden är att invällarnas importerade brottslighet hade vi enkelt kunnat vara utan.

 • dd

  så du tycker vi måste importera kvinnomördare oxå? det räcker inte med dom vi redan har alltså?

 • Anonym

  Skrev en kommentar från telefonen som tyvärr föll bort men den gick iaf ut på att alla vet inte det vi vet. Följer man bara pk-media så blir det så. Fast med tanke på flera uppmärksammade fall så borde nog även medelsvensson ha reagerat.

 • rinkeby

  Ja, synd om flickan som fick så korkade föräldrar. Tragiskt att det ledde till hennes död.

 • cdosrun

  Beror väl på av vilka skäl du väljer bort afrikaner och MENA. Själv väljer jag av kulturella skäl bort alla som inte är kraftigt försvenkade, ”västifierade” och fri från religiösa värderingar, dvs även kristna balkanfolk, indier, etc. En afrikan litar jag dock aldrig på att ha blivit fullständigt civiliserad och försvenskad, även om han talar bra svenska och har en bra utbildning eftersom de står längst ifrån oss. Det finns dock massvis av till exempel svenskiranier som mentalt och värderingsmässgt sett är identisk med oss trots att de är ifrån Mellanöstern. Det gäller att ta ett snack med personen först, ställa ett par frågor, kanske snoka lite på Google och Facebook för att bedöma om han är ”svensk” och ”ok” eller ej. Att acceptera en nyanländ moldavier med fattig och svår bakgrund men inte en iransk liberal, ateistisk, utbildad och framgångsrik tredjegenerationsinvandrare eftersom den ene är från Europa och den andra från MENA, vore korkat.

 • cdosrun

  Inte för att jag inte håller med påståendet, men den här afrikanen är inte från MENA. MENA verkar användas som samlingsnamn till alla oönskvärda invandrare oavsett ursprung..

 • cdosrun

  Sverige brukar ha samma mordfrekvens som Italien, dvs kring 1, vilket är väldigt lite jämfört med exempelvis baltländerna där det ligger på ca 8, eller Ryssland med sina 15-20. Värst är Honduras med nästan 100. Men även i Italien har man problem med afrikaner som inte kan låta bli att mörda. Det var en afrikan som sprang runt och knivhögg slumpmässigt valda personer när jag var i Milano senast. Det märkliga är dock att MENA-länder har mordfrekvens i nivå med väst, dvs väldigt lågt. Den svarta delen av Afrika har däremot alla tvåsiffrigt.

 • Szb

  Som väntat finns ingen bild i AB eller Expressen på gm. Det var inte länge sedan de hade en bild på en misstänkt gärningsman för mordet i Trollhättan som var svensk men redan har släppts från häktet och han blev grovt misshandlad efter uthängningen.

  Reflektion 2: Om mammans pojkvän är medlem i HA så kanske, möjligtvis, man kan vänta sig en hämndaktion?

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Nu umgicks ju inte Elin med sin mördare, han och multikulturella invandringspolitiken tvingade sig på henne såpss att hon inte fick leva vidare, så det talesättet gäller väl knappast henne.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Vad vill du exakt säga med den anekdoten? Att det finns killar som är korkade också?

 • Gabrovitcs

  Sorry jag gjorde en olycklig koppling mellan två icke jämförbara brottsoffer. Elin blev överfallen och brutalt mördad och kände inte alls afrikanen, som antastat henne i spårvagnen och som efter att hon stigit av vid hållplatsen brutalt våldtog och mördade henne.

 • Pellepenna

  ”Mulatt <3" Ah! Våra kvinnor väljer mer spännande män än oss svennar som varit med och skapat det här jämlika samhället. Ni är för bleka, tjejer går efter utseende och är lättimponerade och naiva. De unga tjejerna menar jag, mogna kvinnor brukar oftast ha lite mer insikt. Det enda tjejerna vill ha av oss är våra pengar, både tjejerna och araberna! Så man kan ju säga att dom har gemesamma intressen i alla fall. Nu sätter vi ned foten tycker jag. Skicka döttrarna på studiebesök till Saudi Arabien så kanske dom börjar använda den där slemklumpen innanför pannbenet nån gång.

 • theoverlordnu

  Inte för att det spelar nån roll egentligen, men hon var centerpartist.

 • Kerry Drake

  Vilket öde !! Först allvarligt psykiskt sjuk….i Sverige finns som vi vet ingen adekvat behandling för människor som frivilligt inleder sexförbindelser med negrer—
  sen mördad !!
  Men riktigt snurrig var hon….!

 • Sus

  Vet inte hur Joel resonerade när han stack kniven i henne men, kanske något liknande att allt kvinnor vill ha är……. hon vill ha mina pengar – mina barn – etc. Ditt jävla pucko. SLUTA HATA KVINNOR och använd din jävla slemklump till ngt bättre. Skicka männen som styr (POLITIKERNA) till saudi ist, nejmen……. vänta, dom bryr sig kanske inte? :S

 • Pingback: Afrikanske hustrumördaren nekade till brott under häktningsförhandling

 • Gnapp

  Sörjer inte över negerälskare. Tragedin här var att hon hann skita ut två nya svenska medborgare, som, om man får extrapolera utifrån deras faders, moders och mormors gener, kommer att tillföra världen mycket gott.

 • pelle

  Var hon Petite Jasmine som är en prostituerad kvinna som brukar vara på sex work.net http://www.sexwork.net/forum/showthread.php?t=118832

 • pelle

  https://www.facebook.com/RipEvamarreeTabithaSmithKullander24419861172013
  Hon var också känd som Petite Jasmine en prostituerad kvinna.
  Kanske det hade något att göra med mannens fruktansvärda brott?

 • http://www.exponerat.net/ Exponerat-Moderator

  Ojdå. Hotbild..!

 • http://www.exponerat.net/ Exponerat-Moderator

  Korrekt

 • Pellepenna

  Jag måste säga att jag har lite problem med att tolka det du skrev, jag kanske är för trött?

  Jag hatar inte kvinnor. Sluta ha fördomar! Jag bara observerar från min lilla vrå av världen. Jag är själv rätt nöjd med mitt liv, men jag vill gärna att mina skattepengar används på ett ansvarsfullt sätt, samt att våra folkvalda respekterar de som satt dom att styra och anledningen till att dom är i en parlamentarisk församling. Hur många röster fick Fredrik Reinfeldt från Soweto? Vilka ansvarar han till? Befolkningen i Soweto eller i Sverige? Ang tjejerna var det bara en enkel observation men jag antar att den är fel eftersom det inte passar herrn?

 • DawnMarkenson

  Gå brinna i den brinnande gropar i helvetet, du rasistiska, främlingsfientliga stycke dynga!

 • Bo Ålander

  Ta INTE bort svaret jag fått av DawnMarkenson!
  Det kan knappast bli bättre!

  Motargumenten i ett nötskal!

 • Boiachimolla

  Afrikanen var dessutom där illegalt och hade blivit utvisad vid ett tidigare tillfälle men lyckats ta sig in igen.
  När det gäller mordfrekvensen i MENA är det nog så att rapporteringen brister. När man slår ihjäl fru eller dotter räknas det sannolikt inte som mord.

 • Sus

  Ja okej.. Jag kanske var lite hetsig i mitt svar. Du förstår, jag blir så jävla arg när någon anklagar kvinnor att ha slemproppar på insidan av pannbenet. Speciellt under en artikel som beskriver ett intensifierat kvinnohat och en vacker ung kvinna med 2 barn som fått betala med sitt liv för d. Klart att reinfeldt har en jävla propp i huvet som stödjer en sån fientlig kultur + religion och välkomnar det i vårt land.

 • Pellepenna

  Det är lugnt ;)

 • Pingback: Joel Kirungi Kabagambe fick 18 år för mord på sin fd hustru

MediaCreeper Creeper