Varning för den labila sexbrottslingen Joacim Kajaus i Gävle

Varning för den labila sexbrottslingen Joacim Kajaus i Gävle

2012 11 01 22 44 20 kajaus 1 Varning för den labila sexbrottslingen Joacim Kajaus i GävleUPPDATERAD 4 – 9 nov 21.50 Vi har fått en vädjan om att gå ut med en varning för sexförbrytaren Joacim Kajaus, 20, bosatt i Bomhus, Gävle. Enligt domar och tillförlitliga uppgifter har han gjort livet mycket surt, eller rent av förstört livet för minst sex-åtta unga småflickor.

Säkerligen finns där även ett stort mörkertal av unga flickor som han skrämt såpass mycket att de inte vågat anmäla. De så kallade “påföljderna” verkar han inte vara rädd för. Och svenskt rättssystem gör sig återigen skyldig till att övergrepp sker för att det daltas i stället för att häkta. Nedanstående historia kan man tro är påhittad. Om det ändå vore så väl.

 • Tidigare under 2012 utsatte han ytterligare en ung tjej för övergrepp, och blev polisanmäld..igen. Han fick då ännu en rättegång framför sig, den 27 augusti blev datumet.
 • Juni 2012 – utsätter ännu en ung tjej, denna gång ett barn, för övergrepp. Rättegången i Gävle den 27 augusti skjuts på grund av senaste övergreppet upp till 10 september.
 • 10 september – Joacim Kajaus vägrar gå in i rättssalen. Domare Annika Hessel som tog beslutet förklarar att det helt enkelt inte gick att genomföra rättegången utan den misstänkte på plats. ”Vi kan inte släpa in honom i kragen”, sade den daltande domaren. Kajaus låter via sin advokat meddela att ”det är för mycket folk” i salen, som ursäkt. Domaren överlägger och anser att ”han ska få en chans till” att inställa sig.
 • 17 oktober. Försök nummer två. Joacim Kajaus uteblev igen och är helt frånvarande. Polis skickas efter honom. Efter en timme ger de upp. Rättegången fortsätter och åklagaren yrkar på fängelsestraff, samt att Kajaus omedelbart ska häktas. Domaren överlägger och låter meddela att Kajaus ska få en tredje en chans att inställa sig till rätten.
Var femte planerad rätte­gång vid Gävle tingsrätt ställs in. Men bara ett fåtal av fallen beror på att den åtalade inte dyker upp. Och trots kostnaderna för samhället anser tingsrättschefen Anita Wallin Wiberg inte att de inställda rättegångarna är ett problem(!).

Denna Kajaus, (bilden), är alltså en ”man” som via dödshot mot de unga flickorna, samt i flera fall även mot deras nära anhöriga, tvingar till sig förhållanden med dessa. Sedan börjar mardrömmen. En del flickor har blivit utsatta för övergrepp under lång tid.

Joacim Kajaus har begått en rad allvarliga brott. Han är föremål för vård och är placerad på ett familjehem. Vidare var Joacim Kajaus endast 16 år när han inledde sin brottsliga bana. Flickorna han utsatt för vidrigheter är runt 15 år, eventuellt yngre. Han är redan dömd för brott mot sex unga flickor, och blir troligtvis snart(?) dömd för brott mot ytterligare två unga offer, en ung flicka, samt ett barn.

PLUS - Har nu utsatt ytterligare minst en (eventuellt flera) ung tjej för övergrepp. Övergrepp som möjliggjorts på grund av att han inte sitter häktad!

Hur resonerar svensk tingsrätt när de hela tiden kommer fram till att han ska få fler chanser? Gång på gång. Blir det nu ännu en flicka som polisanmäler honom så blir det intressant att se hur rättsväsendet hanterar situationen. Ett nytt rättegångsförsök blir troligtvis nu i november. Tills dess springer han lös i Gävle, så se till att varna nära och kära, speciellt unga flickor.

Får han ett fängelsestraff denna gång så blir det nog inte långvarit, det har Beatrice ”Hårfrisörskan” Ask sett till. Sedan är han ute igen och fortsätter precis som förut.

I ena åtalet från domarna nedan står det att han bland annat vid ett telefonsamtal med Nathalie uppgett att om hon inte gjorde som han sade skulle han döda henne, slå sönder henne och skicka kompisar på henne. Samt att han skickade ett SMS som hon uppfattade var ett hot mot hennes femåriga syster.

Gävle tingsrätt dömde:

 • Petrus Sakari JOACIM Kajaus, 920528-321*, c/o Familjehemmet Herlöv Hansen, Humlevägen 10, Torsåker. För ofredande till dagsböter 80 á 50 kr. Petrus Sakari Joakim Kajaus ska utge skadestånd till de tre flickorna om 5 000 kr vardera.
 • Advokat Anders Norman tillerkänns ersättning av allmänna medel med 5 856 kr
 • Mål nr B 2305-10
2012 11 01 22 44 20 kajaus Varning för den labila sexbrottslingen Joacim Kajaus i Gävle
 • Petrus Sakari JOACIM Kajaus, 920528-321*, c/o Familjehemmet Herlöv Hansen, Rönningsvägen 16, Torsåker. För olaga hot, övergrepp i rättssak och överträdelse av besöksförbud till ungdomsvård 60 timmar. Joacim Kajaus ska utge skadestånd till tre andra unga flickor med 5 000 kronor till två av flickorna och med 7 000 till den tredje.
 • Advokat Tomas Åhlén tillerkänns ersättning av allmänna medel med 25 869 kr.
 • Mål nr B 240-09

UPPDATERING: Dom med mål nr B 2305-10 kan läsas här. Mål nr B 240-09 kan läsas här.

Vi mottog idag två e-mail. Ett från Joacims mammas pojkvän, och sedan ett av den hotfulla flickcharmören själv som artikeln handlar om, Joacim Kajaus alltså: Ni kan läsa dem nedan här.

Först ut är styvpappan, han börjar trevligt men går snabbt upp i varv och blir förbannad och kallar oss ”puckon”. Vad kallar han Joacim då för, undrar vi? Och vad han har med detta att göra kan man också undra. Daddar genom att skriva mail åt en 20-årig ”man”. Dessutom verkar han inte vara hemma i svenska språket.

2012 11 03 22 27 07 jocke 1 Varning för den labila sexbrottslingen Joacim Kajaus i Gävle

Sedan mailade svärmorsdrömmen själv, den lille blondinen som hotar oss. Vad han inte verkar begripa är att det enda vi gjort är att skriva fakta från domarna och från svensk media om rättegångarna. ”Vilket jävla liv ni har”, skriver han. Kanske det, men det är i alla fall bättre än att sitta bakom galler med flera sexdomar på sig. Vilket jävla liv han måste ha.

2012 11 03 22 27 07 jocke 2 Varning för den labila sexbrottslingen Joacim Kajaus i Gävle

UPPDATERING 2: Lillebror Benjamin Kajaus ville inte vara sämre han, så idag inkom även han med ett humoristiskt mail.

2012 11 04 18 05 02 kajaus mail Varning för den labila sexbrottslingen Joacim Kajaus i Gävle

UPPDATERING 3 – 9 nov 19.40: Hans-Erik Rindeskär, styvpappa till Joacim, som mejlat ovan, är enligt sin Facebook Djurgårdare och supportar och gillar det polishatande och kriminella gänget ”ACAB-crew Gävle” på sin Facebook. ACAB skriver bland annat på sin sida att polisen som ringde hem och ville förhöra honom var en, citat, ”jävla snuthora”, slut citat. Ingen vidare förebild till sina ”barn” alltså.

2012 11 09 19 45 07 kajaus Varning för den labila sexbrottslingen Joacim Kajaus i Gävle

2012 11 09 19 45 07 kajaus 11 Varning för den labila sexbrottslingen Joacim Kajaus i Gävle

UPPDATERING 4 – 9 nov 21.50: ROBIN Hans Kenneth Rindeskär, 961121, Gävle, dömdes tidigare i år i Gävle tingsrätt för misshandel till ungdomstjänst på 35 timmar.

Robin Rindeskär ska solidariskt med Mathias Karlsson, som dömdes för Misshandel, Olovligt brukande, Olovlig körning, Rattfylleri och Narkotikabrott och Jörgen Gunnstedt, som dömdes för Misshandel, Olaga hot, Brott mot knivlagen, Narkotikabrott och Dopningsbrott samt (beträffande del av beloppet) vårdnadshavarna till Robin, Hans-Erik Rindeskär, 720624, och Robins mamma utge skadestånd till offret med 10 000 kr jämte ränta på beloppet.

Hans-Erik Rindeskär och Robins mamma ska solidariskt med Robin Rindeskär, Mathias Karlsson och Jörgen Gunnstedt utge skadestånd till offret med 8 800 kr. Mål nr B 195-12

Följande offentliga handling som ni kan se här, visar lite till.

pf button both Varning för den labila sexbrottslingen Joacim Kajaus i Gävle

Publicerad: 2 november, 2012 kl 0:04 under kategorin Sexualbrott.

Kommentera gärna artikeln, men iakttag då vanlig nätetikett. Håll en trevlig ton och en hyfsad nivå på argumenten. Håll er till ämnet i artikeln. Exponerat ansvarar ej för innehållet nedan då vi inte förhandsmodererar kommentarerna innan de publiceras. Ni är själva helt ansvariga för vad ni skriver.
 • http://www.facebook.com/profile.php?id=699370540 Susanné Airdecour Lindström

  Uppenbart så klarar ju inte Gävles tingsrätt av att utföra sina arbetsuppgifter. Om man inte sköter sitt jobb, ja då ska man ha sparken. Det kan inte vara så svårt för myndigheterna att förstå.

 • BornFree_63

  Självklart ska man ta hänsyn till kräket. Vill han inte gå på rättegången ska han ju givetvis inte behöva det. Vi lever ju i Sverige 2012…
  Fast det skulle ju va bättre, billigare och framför allt billigare om han blir dömd av ”gatans domstol”…

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Ett sådant svin skall ju om erforderligt transporteras till rätten släpande efter dragkroken på en polisbil. Sen skall resterna dömas till livsvarigt fängelse på en vanlig anstalt, alltså ingen pedofil-paviljong. Då lär livsvarigt bli ganska så kortvarigt – vi slipper slöddret och det blir en relativt låg kostnad för fängelseväsenet.

  De som ”tar kärleksfullt hand” om svinet skall självklart inte straffas för det – de gör bara det samhället borde gjort!

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Håller helt med dig – men det är tyvärr inte bara Gävle Tingsrätt – det går likadant till en mängd ställen i Sverige. Man kan ju undra var rättsäkerheten och lagen tog vägen i sammanhangen?

 • Andersonszkan

  Mycket märkligt!

  Om man inte känner för att inställa sig till ens egen rättegång så ska man alltså slippa, bara så där.

  Sverige befinner sig i fritt fall – kommer man någonsin att kunna reda upp situationen?

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Finsk zigenare möjligen?

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Eller så kan man göra som Jack, bara sparka ned svinet i ett gruvhål.

 • skitidetdu

  Alldeles oavsett vilken dag man öppnar
  dagstidningen så kan man vara helt säker på att man kommer att få
  läsa om en massa elände.

  Om världsekonomin som tycks vara i
  ständig obalans, kommunernas dåliga ekonomi, Mobbning, elakheter,
  ”låtsasbarnbarn”, ficktjuvar, m.m.

  Men även om mer ohyggliga saker. Såsom
  våldtäkter, rån och misshandel, ofta där förövarna är många
  till antalet och det till synes besinningslösa våldet verkar som
  taget ur en skräckfilm. Offer som lämnas åt sina öden vare sig
  det är på torg eller tunnelbanespåret.

  Helt säkert blir man till slut
  avtrubbad av att ständigt matas med allt elände.

  Till slut så reagerar man inte
  speciellt mycket ens när man möts av rubriken ”mord”, . För
  det sker alldeles för ofta.

  I bästa fall stannar tanken upp några
  få sekunder:”Hur är det möjligt?”, ”Är folk
  alldeles från vettet??”, ”Vad är det som driver folk till detta
  vansinne?

  -Visst har man läst en del i
  tidningarna om hur rättssamhället tycks få det svårare för vad
  dag som går. Att alldeles för många brott förblir ouppklarade.
  Att brottsoffer utsatts för hot om våld/död ifall de polisanmäler.

  Att brottet ”Övergrepp i Rättssak”
  ´officiellt anses´ vara ett av de mest allvarliga brotten i
  vårt samhälle – med rätta så, för Vad händer med samhället
  om ingen vågar anmäla?

  Kan vara bra att tänka på
  konsekvenserna innan man hotar att döda någon. Eller hotar att döda
  någons barn.

  Tänker nu inte på rättsväsendet
  naturligtvis.

  Utan mer på att om man bara ger sig
  på ett tillräckligt stort antal personer så kommer man förr eller
  senare att råka på någon som kanske inte har riktigt alla hästar
  hemma. Tappat både paddlarna och styrförmågan. Någon som gjort en
  riktigt djup självrannsakan. Skådat i sitt inre. Noga övervägt
  konsekvenserna av olika sorters beteenden. Som ägnat alldeles för
  många timmar åt funderingar kring meningen med livet.

  Måste kännas jävligt obehagligt att
  inte veta ifall man har sådana efter sig eller ej.
   

 • SigvardD

   
  Alldeles oavsett vilken dag man öppnar
  dagstidningen så kan man vara helt säker på att man kommer att få
  läsa om en massa elände.

  Om världsekonomin som tycks vara i
  ständig obalans, kommunernas dåliga ekonomi, Mobbning, elakheter,
  ”låtsasbarnbarn”, ficktjuvar, m.m.

  Men även om mer ohyggliga saker. Såsom
  våldtäkter, rån och misshandel, ofta där förövarna är många
  till antalet och det till synes besinningslösa våldet verkar som
  taget ur en skräckfilm. Offer som lämnas åt sina öden vare sig
  det är på torg eller tunnelbanespåret.

  Helt säkert blir man till slut
  avtrubbad av att ständigt matas med allt elände.

  Till slut så reagerar man inte
  speciellt mycket ens när man möts av rubriken ”mord”, . För
  det sker alldeles för ofta.

  I bästa fall stannar tanken upp några
  få sekunder:”Hur är det möjligt?”, ”Är folk
  alldeles från vettet??”, ”Vad är det som driver folk till detta
  vansinne?

  -Visst har man läst en del i
  tidningarna om hur rättssamhället tycks få det svårare för vad
  dag som går. Att alldeles för många brott förblir ouppklarade.
  Att brottsoffer utsatts för hot om våld/död ifall de polisanmäler.

  Att brottet ”Övergrepp i Rättssak”
  ´officiellt anses´ vara ett av de mest allvarliga brotten i
  vårt samhälle – med rätta så, för Vad händer med samhället
  om ingen vågar anmäla?

  Kan vara bra att tänka på
  konsekvenserna innan man hotar att döda någon. Eller hotar att döda
  någons barn.

  Tänker nu inte på rättsväsendet
  naturligtvis.

  Utan mer på att om man bara ger sig
  på ett tillräckligt stort antal personer så kommer man förr eller
  senare att råka på någon som kanske inte har riktigt alla hästar
  hemma. Tappat både paddlarna och styrförmågan. Någon som gjort en
  riktigt djup självrannsakan. Skådat i sitt inre. Noga övervägt
  konsekvenserna av olika sorters beteenden. Som ägnat alldeles för
  många timmar åt funderingar kring meningen med livet.

  Måste kännas jävligt obehagligt att
  inte veta ifall man har sådana efter sig eller ej.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Kommer man inte till rättegången ska man automatisk dömas till det strängaste straffet för det man är åtalad för, och sedan efterlysas i hela landet enligt mig. Polisen får väll bryta sig in i hans bostad samt leta efter han hos bekanta etc. Placera spaningsbil utanför hans adress m.m.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Du menar:

  Titta – han blir mindre och mindre – hoppsan nu vart han större?

  hehe…..

 • PekingNorroping

  Låter som ett litauiskt namn kan det stämma?

 • Blodsven

  Vad vänta av inkvoterade idioter  i svindyra lekstugan Svenska Dumstolar?
  Vissa MC-klubbar har bättre och billigare lösningar…

 • ericwm

  Advokaten får 26 000 av skattemedel och gärningsmannen får böta 17 000!
  Ungdomsvård 60h ser jag mest som skattebetald semester..
  Är detta vad svenska ”rättssamhället” presterar, särskilt när han dömts för ”övergrepp i rättssak”?
  Något som vanligen straffas mycket hårt, dock inte i detta fall…

 • Exilenskalman

  Var är fäderna, bröderna och de andra manliga bekanta till de här flickebarnen? Eftersom de rättsvårdande myndigheterna inte fullgör sina uppgifter får nån annan ta hand om kräket. Sunda förnuftet säger att såna här typer ska ställas med skallen nedåt i närmsta gödselstack eller tas av daga på annat lämpligt sätt. Springa omkring och fortsätta sina nidingsdåd ska de inte.

 • Mariah_Magdalena

  Med en start i denna ålder, och med en så arrogant syn på sina offer är detta inget han kommer att sluta med.
  Risken är stor att han en vacker dag övergår till att tysta sina offer för gott för att inte åka fast.
  En icke oansenlig del av skulden kan läggas på det svenska rättsväsendet, som med sitt daltande ger helt fel signaler.
  Givetvis skulle grabben dras in i rättssalen i kragen….eller släpas in i håret om så behövdes.

 • PastorCash

  Någon förälder till någon av flickorna borde ta lagen i egna
  händer då vare sig samhället eller polis uppenbarligen inte bryr sig. Hur svårt kan det vara? 

 • mrsmarlowe

  Jag är säker på att min far och min bror inte hade lyft en finger för min skull. Svenska män bryr sig inte om att deras kvinnor och döttrar våldtas på löpande band. För det första är dom möss och inga män. Och för det andra så är vi alldeles för jämställda i Sverige. – kvinnorna är maskuliniserade och männen feminisierade.
  Jag är glad att ha en finsk man, han beskyddar mig och hade hämnats mig till sista blodsdroppen. Och hade alla män varit som de på Exponerat hade vi hade inte haft dessa problem öht med invandrare och våldtäkter.

 • Johan Rydberg

  Det kan nog stämma. Eller ocksa estniskt eller lettiiskt. Baltiskt är det definitivt.

 • http://upplysningscentralen.wordpress.com/ John Doe

  Denna baltiska amöba skulle sättas på färjan österut omedelbart innan han hinner förstöra fler liv. Vad i h*lvete sysslar Gävle tingsrätt med?

 • j_london

  Exponerat stakar ut den redaktionella vägen…

  Alldeles utmärkt artikel. Det är ju precis så här som press/media skall vara medborgarna behjälpliga. Med viktig information, upplysning samt kritik mot myndigheterna.

  Ett skolexempel på detta. skulle jag vilja påstå. Exponerat visar vägen för hur media SKALL fungera!

  Det är just så här en (nät)tidning skall fungera i ett demokratiskt samhälle. Samtidigt som man når ut med mycket viktig information hur det verkligen ser ut bakom kulisserna i ett Sverige, som i allt fler hänseenden inte längre fungerar, bidrar man med livsviktiga upplysningar som kan rädda människor – i detta fall unga, oskyldiga flickor. Man räddar sannolikt även människoliv.

  Denne sexgalning skall naturligtvis inte få gå lös bland allmänheten. Det begriper vilken normalbegåvad människa som helst. Dock… inte de välbetalda tanter och farbröder i våra domstolar – som inte bara saknas ansvar och missköter sina jobb, utan även faktiskt verkar totalt blåsta i skallen!

  Sist med inte minst. Genom detta utomordentligt viktiga redaktionella arbete, ifrågasätts en myndighets totala misslyckande, och  där man exponerar människorna som så grundligt missköter sina jobb inom domstolsverket. Mycket bra.
  Läsarna/medborgarna måste få reda på vad som händer och hur det inte fungerar i landet. Samt vad det är för människor som medverkar till att det inte fungerar.

 • j_london

   Nej, inte under nuvarande omständigheter kommer man att kunna reda upp situation. Det totala flummet, ointresset, ansvarslösheten, undfallenheten, resignationen… har blivit kultur i Sverige.

  Det händer ingenting positivt förrän sådana som du och jag och likasinnande skulle få tillträde till landets administrationer!

 • 585961

  Sparka omedelbart ut svinet ur Sverige har in inte i 7 klövern impoterat nog av dessa avskum

 • Legimitation

  Burn at the stake.

 • Exilenskalman

  Det kan vara en delförklaring men att alla svenska män är feminiserade är långt ifrån sant. Jag tror att mycket beror på att man fortfarande litar på ett rättssystem som i verkligheten är totalt genomruttet.

  Jag kan bara svara för egen del och beklaga dig för dina manliga släktingar och lyckönska dig för din man. Om nån rör min syster ska den eller de vara lyckliga om polisen får tag på dom först. Om jag och brorsan får tag på dom ligger de jävligt risigt till…

  Ska kanske tillägga att ingen av oss utåt är speciellt tuffa eller behöver hävda oss, tvärtom uppfattas vi som väldigt snälla och artiga, men om det kniper så finns det flinta under fasaden.

 • Andersonszkan

  Yep!

 • j_london

  Mycket bra talat, mrsmarlowe! (Tyckte jag nästan hörde, då du knappade ner det på tangenterna… då avståndet sannolikt inte är så långt…!)

 • mrsmarlowe

  Ha ha, nä det är nog inte så långt. Jag försökte ändå knappa försiktigt på min alldeles nya dator :-) Tack så mycket förresten! Skönt att ha medkämpar i samma stad.

 • mrsmarlowe

  Gott att höra att ni skulle ge igen!
  Jag håller med dig om att svenskarna fortfarande litar på rättsystemet. Vi är ett ärligt och fridfullt folk som delar samma värderingar. Till och med de flesta svenska tjuvar och banditer är (var?) relativt goda och gör inte mer skada än vad ”som krävs”. Nu har vi plötsligt tusentals invandrare som mördar, våldtar, rånar och misshandlar utan att blinka. Dom skonar varken barn eller gamla. Dessa kriminella tillber en våldsideologi som är helt främmande för oss. Men vi måste vakna och börja försvara vår befolkning!

 • svettygpennys

  roligaste jag har läst idag :)

 • svettygpennys

  Nu blir det ingen ny cykel på ett tag för den grabben iaf :)

 • svettygpennys

  Nu blir det ingen ny cykel för den här grabben iaf :)

 • ricky644

  Går inte att skickas ut!! Han e Svensk.Lika så Föräldrarna..

 • http://www.facebook.com/felix.f.jansson.5 Felix Fellaninho Jansson

  finskt tror jag

 • ricky644

  Finskt men född sverige..

 • Johan Rydberg

  mrsmarlowe, tyvärr tror jag att det stämmer det du skriver. Svenskarna är sönderciviliserade och extremt konflikträdda. Ett folk av vikingar har förvandlats till syltryggar. det är tragiskt och jag anklagar feministerna som bär en stor del av skulden i denna utveckling..

  Jag lovar dig att om nagon skulle ge sig pa min tös slulle det bli ” Hell to pay!!”

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=687023217 Isak Nygren

  Kastrering verkar vara en bra lösning.

 • akipsia

  En vanlig snattare hade blivit dömd redan

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=679876571 Pigge Tattoed Svensk

  Tänker inte skriva här vad ja skulle vilja göra med skiten men alla vet nog speciellt alla som har barn själva!! finns bara en sak man kan göra!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=742702332 Arijana Hemlig

  Lillen kommer åka in, och när han väl gör det så hamnar han med dom stora grabbarna som hatar såna personer. Så får vi se hur kul han kommer ha det! 

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003191606373 Saga Jäderqvist Pålhammar

  Sådär som i beskrivningarna har han försökt med mig med. Han är helt sjuk. Hotade mig för att jag inte ville ha ett förhållande med honom. Lås in honom!

 • SigvardD

  Då han nu har

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004376499490 Evelina Josefin Axner

  Tappa inte tvålen Jocke, tappa inte tvålen…

 • http://www.facebook.com/vanja.andersson.56 Vanja Andersson

  Visst är det fel det han gjort men även fel att exponera det här, han har ju dock syskon och föräldrar,släkt som oxå blir drabbade fast dom inte bett om det tycker synd om dom drabbade men tycker lika synd om dom anhöriga dom har det säkert lika jobbigt dom oxå som det är nu varför göra det värre!!!!!!!!!!!!!!

 • EmyPemmy

  Att beskylla feminister för detta är löjligt och jag märker tydligt att du saknar både vett och kunskap. För inte allt för lång tid sedan var det lagligt att både misshandla och våldta kvinnor och vanligast var det sin egen fru, vilket feminismen nu satt stopp för. Att rättsväsendet är ett skämt är däremot självklart och det vet till och med så dumma människor som du

 • EmyPemmy

  Att skylla detta på feminism visar bara på att du är obegåvad och dum. För inte alltför länge sedan var det lagligt att slå sin kvinna med en käpp som var tjock som din tumme och våldtäkter var helt enkelt kvinnans fel och hennes skam om hon blev gravid. Det är feministiska initiativ som har satt stopp för detta!
  Att svenskt rättsväsende är ett skämt vet alla

 • EmyPemmy

  Han bor i familjehem om du läser texten, hans föräldrar förnekar säkert honom redan. Sen måste man väga för och nackdelar. Är det värt att ett tiotal flickor ska bli hotade och kanske våldtagna för att hans nerknarkade ska må bättre?

 • http://www.facebook.com/tommy.t.johansson Tommy Johansson

  jag tycker att han ska plågas tills döds…han är psykisk sjuk och han kommer inte bli bättre.

 • tokeskil

    2 tegelstenar skulle göra susen på denna bastard.

 • Snuttan72

  Han bor inte i familjehem längre,eftersom han är 20 år.Fick soc lägenhet,men enligt rykten blivit av med den.Han e sjuk i huvudet,min dotter har blivit drabbad av honom,mycket värre än vad som står!!!

 • Snuttan72

  Han e inte alls svensk.Båda hans föräldrar är finnar,förklarar ju en del!!!!!!!!! Kanske svensk medborgare

 • mrsmarlowe

  Du börjar med att förolämpa mig och det är precis så feminister brukar ”debattera”. Själv vill jag inte sänka mig till din nivå. Det är riktigt lågt att komma med sådana personangrepp som du gör. Det låter som en god idé att införa aga igen. Ingenting har blivit bättre av att det springer omkring batikhäxor och sprätter överallt. Det hade varit bättre om männen haft pli på sina käringar och sett till att sätta lås på
  rödvinsboxen. Feministiska intiativ har inte inneburit något bra för Sverige. Pappamånader och fri abortering av friska, nästan fullgångna barn är inget positivt. Vad gör feminister för att förhindra hedersmord? Eller de 6500 våldtäkter som svenska kvinnor utsätts för varje år, av mestadels invandrarmän? Svar: Importerar fler våldtäktsmän och skyller statistiken på ökad anmälningsbenägenhet. Att försöka sätta stopp för detta är tydligen för mycket begärt. Feminister är svenska kvinnors värsta fiender.

 • http://exponerat.net/ Kapten_Krok

  …synd om syskon och föräldrar..” ???

  Borde han inte tänkt på det innan? Det gäller väl alla kriminella som det skrivs om i tidningar i så fall. Hade det hänt en gång vore en sak men nu är det 6-8 stycken…

 • EmyPemmy

  Det är lätt att säga så bakom dataskärmen när det gäller andra.

 • EmyPemmy

  Känns riktigt tragiskt att du ska ha en så dålig syn på dej själv och ditt kön. Kan inte göra annat än att tycka synd om dej och kvinnor i din närhet

 • EmyPemmy

  Men syftet med att jag påpeka att han bott i familjehem är att hans föräldrar antagligen inte bryr sig. Det är bra att han hängs ut och bra att du berättar så man inser att ingen hittat på detta :)

 • Snuttan72

  Ok,ja hans pappa verkar inte bry sig,och hans mamma påstår att inget av det är sant.Löjligt,texten kommer ju från Tingsrätten,och det är ju offentliga handlingar.Hon vet väl själv om hans tidigare domar,dessutom har han erkänt de senaste som han skulle på rättegång om,men uteblev.Så jag fattar inte hur hon kan påstå att inget är sant!!!! Vill bara få stopp på honom..

 • mrsmarlowe

  Jag kan i alla fall debattera utan att ta till personangrepp. Vad du tycker skiter jag stora högar i, jag äter feminister till frukost.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000499070152 Julia Mattsson

  Mår väldigt illa nu, 
  Då han har försökt ett fler tal gånger försökt att få med mig och min 
  kompis hem till honom och vi är 13 och 14, 

  visste inte att att han var farlig. 

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000499070152 Julia Mattsson

  Urss visste inte om de här :(  
  Min kompis och jag som är 13,14 som var ´nät kompis
   med honom förut 
  och sätt honom ute. Han har försökt att vara med oss 
  och ringt och hotat mig att jag ska låta Min 13 åriga kompis hålla på 
  med honom. 

  urs blää 

 • mrnobody00

  detta är ju helt sjukt! men måste faktiskt säga att detta händer väldigt ofta och de är väldigt sjukt! Men föräldrar där ute kanske borde hålla koll på deras barn lite mer? klandrar inte mig eller skriv kommentarer på de jag skrivit. jag försvarar inte han men de kan var bra att tänka på. ska jag vara ärlig så ska denna personen inte vara vid liv efter detta, han borde brinna på bål, kastrera, torteras m.m. 

 • Observerinside

  Grabben är personlighetsstörd och behöver tvångsvård.

 • http://www.exponerat.net/ Exponerat-Moderator

  Ett tips är ju att anmäla honom. Ju fler som anmäler, ju bättre är det.

 • http://twitter.com/TobaksOdlarn Per-Ola Green

  Fyll honom med betong genom munnen och skicka sedan hnom där han kom från.

 • http://twitter.com/TobaksOdlarn Per-Ola Green

  sparka honom stenhårt i skrevet om han försöker någonting

 • http://www.facebook.com/BrittaAndersson Britta Andersson

  Helt otroligt!! Bara i Sverige kommer man undan med liknande!!!!  Tveksamt att nègot annat land skulle  dalta sè med en liknande psyko! Man kan inte ”slàpa in honom” pè ràttegèngen??? Slàpa honom òver svenska grànsen!!

 • chainmail

  Det här är ju ytterst viktig samhällsinformation ungefär som varningsetiketterna på cigarettpaket. I detta fall borde det stå: Varning! Joacim Kajaus är en sexförbrytare!
  Sån information borde gå ut om alla kriminella och skadliga element i samhället.

 • EmyPemmy

  Håller helt med dej. Man har förbrukat sin rätt till anonymitet när man gör sådana övergrepp på människor.

 • SigvardD

  Att söka sprida osämja mellan Svenskar och Finländare är helt obefogat
  vad gäller Joacim Kajaus.

  Blir uppriktigt ledsen när jag ser detta.

  Naturligtvis har ej heller hans anhöriga någon
  som helst skuld i vad som hänt.

  Den ende som ska stå till svars är Joacim Kajaus själv.

  Ni som småtjaffsar här nedan: dra ett offentligt streck
  över detta och återgå till vad saken gäller: en brottsling
  som är tuff nog att ge sig på barn och unga tjejer.

 • http://openid.anonymity.com/0xh1t1 Jocke

  Sanna Olsson
  Fanny Salomonsson Meijer
  Amanda Söderlund
  Julia Heggenes
  Carina Andersson
  Natalie Osorio Adolfsson

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Jag tvivlar inte en sekund på att du käkat upp den där som ger sig på dig med fula ord när argumenten inte räcker till då använder man all skit man kan komma på som inte är relevant!
  Jag vet att du har rätt och Emy vekar inte ha alla fakta som henne egen super feminist Gudrun går ut med då det gäller misshandel och även våldtäkter emot män.

  Att man som man inte har den insikten att man inte ska röra någon överhuvudtaget om inte det är frågan om nödvärn, är ett annat problem.
  Och jag skulle vilja påstå att den vågen med berikare som har en nedlåtande kvinnosyn om något och är1000% värre och det som pågår i antalet våldtäkter som exploderade när invandringsvågen började har enbart med muslimer och annat pack att göra än med etniska svenska män!

 • andrisi

  Jag hoppas att ni har/kommer att prata med polisen om det Julia. Det är allvarligt det som hänt och Joacim behöver säkert hjälp av något slag och det gör de berörda utsatta också. 

 • andrisi

  Jag förstår hur du tänker Vanja, men samtidigt är offren väldigt unga. Och dom är de riktiga offren i detta sammanhang om du förstår hur jag menar. Nu vet jag inga bakomliggande orsaker till hans beteende men man behöver inte ha särskilt höga studieskulder för att förstå att något inte är helt ok med killen.

 • andrisi

  Nu kan man ju iof hamna i familjehem av olika anledningar. En anledning KAN ju vara att föräldrarna tvärtom visst bryr sig. Kanske behövde han vård av något slag? Och det är svårt som anhörig att ge det. Sen har man, oavsett bakgrund, som vuxen ett eget ansvar för sitt agerande. 

 • 123ferdinand

  Heja Exponerat :)

 • http://www.facebook.com/Softmeister Christoffer Zebran Vik

  Jag blir jävligt förvånad över hur ni formulerar er på er egna hemsida… 
  Om ni ska skriva ren fakta om denna man, skriv inte med era egna kommentarer och åsikter mot honom. 
  Att skriva t ex: ”Sedan mailade svärmorsdrömmen själv, den lille blonderade finnen Joacim som kommer med hot mot oss”
  ”Kanske det, men det är i alla fall bättre än att sitta bakom galler med flera sexdomar på sig. Vilket jävla liv han måste ha.”
  ”Daddar en 20-åring. Dessutom verkar inte vara hemma i svenska språket. Liten bokstav efter utropstecken och punkter, som han dessutom klottrar med för fullt som om han satt på Lunarstorm.”Är väldigt onödig och otroligt fånigt skrivet om detta nu ska vara en ”seriös” exponerings sida.Jag ser inte er som seriösa.

 • SWEbuilder

  Suck! Var det allt du hade att tillföra?

 • SWEbuilder

  Batikhäxa.

 • 123ferdinand

  Det är ju helt frivilligt att figurera på Exponertats sidor , är ju ett val denne man gjorde när han begick brotten . Bara att låta bli att vara brottslig så slipper man figurera i media . Hur svårt kan det va´ ?

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Ja, vilket liv vi har Joacim. Exponerat gör ett utmärkt jobb genom att varna folk för förbrytare som dig. Om herrn hade hållit sig ifrån småflickor så hade du sluppit hamna på den här sidan, för övrigt är du en skam för alla finländare.

  En normal människa håller sig till sin egen åldersgrupp, men eftersom du är så mentalt svag så klarar du inte av annat. En feg krake är det endaste du är. Jag kan inte känna några sympatier över att du hamnat här, den situationen har du skapat helt på egen hand.

  Kan förstå att anhöriga reagerar men nu är ju detta inte riktat mot dem, ingen annan än Joacim har hängts ut och det med all rätta. Anser att hans anhöriga ska se till att han får den vård han behöver. Helst ska killen sitta inlåst så att unga flickor ska kunna röra sig fritt i samhället.

 • http://www.exponerat.net/ Exponerat-Moderator

  Jag tror säkert du menade väl men om du tittar igen så ser du att det endast är fakta utan annat fram till att de ”privata” mailen kommer som inte är snygga. Så det kanske är en liten ironi tillbaka…

 • http://twitter.com/Svenskpsykiatri Svenska psykvården

  ”Sedan mailade svärmorsdrömmen
  själv, den lille blonderade finnen Joacim som kommer med hot mot oss.
  Vad han inte verkar begripa är att det enda vi gjort är att skriva fakta
  från domarna och från svensk media om rättegångarna. ”Vilket jävla liv
  ni har”, skriver han. Kanske det, men det är i alla fall bättre än att
  sitta bakom galler med flera sexdomar på sig. Vilket jävla liv han måste
  ha.”  Och ni tycker ordförrådet ni besitter  av är speciellt intellektuellt och trovärdig, med tanke på att ni tar upp en sådan här allvarlig anklagelse? Jag har inga underlag för vad som stämmer eller inte stämmer, så jag tänker inte anklaga er för att skriva osanningar eller attackera den utelämnade heller. Det låter jag vara osagt.Men med era formuleringar samt att ni inte ens kan publicera skribentens namn gör att ni ifråga känns väldigt oseriösa och jag blir per automatik väldigt källkritisk. Om ni vore seriösa så borde ni väl kunna stå för era artiklar och skriva på ett objektivt sätt och bara informera och varna. Av att läsa detta får man mer känslan av att det är 20årig IT kille med för lite liv som hyser agg mot den utelämnade. Känns mycket oseriöst och oprofessionellt från eran sida oavsett vad som som stämmer eller inte stämmer.

 • http://twitter.com/Svenskpsykiatri Svenska psykvården

  ”den lille blonderade finnen ”  Sedan att ni angriper hans ursprung tycker jag ni förlorar på själva och därmed er trovärdighet. vad har hans ursprung med det hela att göra? Tycker det är helt ointressant om han är finne, svensk eller turk. Det han anklagas för har inte med nationalitet att göra. 

  Vad vill ni komma med dessa rasistiska antydningar? vad har hans nationalitet med våldtäkt att göra? Är det vanligt att finnar våldtar småflickor?

  Suck. Gör om och gör rätt.

 • andrisi

  Jag kan förstå att som förälder är det fan inte kul att få veta en sån här sak om sitt barn. Det gäller ju alla föräldrar till kriminella individer av alla slag. Man skäms antar jag? Att han hängs ut här är väl jobbigt för anhöriga såklart. Men jag vill poängtera att namn på offer finns även de nämnda här. Dom som redan blivit kränkta, hotade osv. Känslan hos dessa flickors föräldrar kan jag verkligen förstå. Jag kan förstå att det finns en lynchstämning i luften, det är så man fungerar som normal förälder när ens barn blir utsatt för såna här saker. Att Joacim målas upp som ett offer gillar jag inte alls. Han har manipulerat betydligt yngre flickor. Han är vuxen. Han ska straffas som vuxen. Här på sidan har iaf två till nämnt att även dom blivit utsatta. De hade kanske aldrig vågat anmäla om dom trodde att dom var ensamma om det. Min förhoppning är att även dessa flickor anmäler. Det kanske leder till att Joacim får hjälp av något slag. Och jag hoppas att tjejerna får det stöd dom behöver. Ingen rolig start på tonåren det här. 

  Nej, offren är tjejerna. Inte Joacim. 

 • siggej53

  Ett alldeles lysande Lagförslag, CJ.
  .
  Paragrafen kan på enkel prosa, lyda:
   • Den som uteblir från sin egen rättegång — och därigenom försitter sin möjlighet att själv, eller med hjälp av jurist/advokat, få sitt fall prövat — SKALL automatiskt dömas till den lagens strängaste straff, UTAN möjlighet till reducering av tiden.
   • Direkt efter klubbad dom utfärdas med automatik en efterlysning och bostaden sätts under bevakning! Påträffas den dömde, skall denne direkt transporteras till närmaste arrest eller fängelse.
  .
  Skulle tro att de flesta skulle dyka upp till sin rättegång med ett sådant damoklessvärd hängande över sig. Endast de riktigt lågbegåvade skulle fortsätta att utebli, och det är bara bra, för dessa individer SKA sitta inlåsta den största delen av vistelsen på denna planet…..

 • Elina93

  För ungefär ett och ett halvt år sedan så var det 19 personer som anmält honom för diverse saker, sen så är det förmodligen många som inte vågat anmäla. Så himla sjukt att han kan gå runt på Gävles gator som en vanlig människa, förstår ingen att han kommer göra ännu värre saker när han tillochmed nu förstår att han kommer undan med det?

 • http://twitter.com/Svenskpsykiatri Svenska psykvården

   Varför är mina två kommentarer raderade? Tar ni bort kommentarer som
  inte passar er?  Jag gjorde en printscreen på dem också. Om ni kallar er
  Exponerat borde väl alla åsikter vara välkomna även konstruktiv krititk
  gentemot er. Oseriöst! Mer och mer påvisar att ni talar osanning om den
  ”den lille blondera finnen”, som ni väljer att kalla honom.
  Oprofessionellt formulerat, rasistiskt och inte ens objektivt. Sedan att
  ni raderar kommentarer som kritiserar er känns mycket märkligt.

 • Oberst

  Det finns ett säkert sätt att stoppa detta äckel.

 • Ziggy24

  Skulle inte ha emot att se denne ”man” avrättad.

 • OrjanEk

  Hur kan man få utebli från en rättegång?ska inte människan tvångshämtas av polis eller kan man välja om man vill komma eller inte?sverige är på väg mot sin undergång

 • andrisi

  Ja nu minns jag inte vad du skrev, men minns din signatur väldigt väl. Även jag vill veta varför kommentaren är borta?

 • http://twitter.com/Svenskpsykiatri Svenska psykvården

  Skrev ungefär samma sak som jag olustigt nog var tvungen att skriva igen. Dock skrev jag med lite trevligare ton de 2 första kommentarerna till skillnad mot den kommentaren som ligger ute nu(än så länge). De är tydligt väldigt måna om som sin anonymitet här på Exponerat(lustigt med tanke på namnet på sidan), ironiskt nog med tanke på att de inte har problem med just exponera andra samt olagligt sno bilder. Nu jämför jag inte det med Joacims Kajaus brott men om man kollar denna länk så känns de inte särskilt förtroendegivande;

  http://www.fsdata.se/domannamn/domcheckdet.cgi?namn=exponerat&sub=&doman=.info

  Innan jag skall publicera denna kommentar som jag naturligtvis kommer göra en Print Screen på får jag upp denna kommentar; ”Vi kan inte publicera om du inte berättar vem du är!”

  Tydligen kan ni publicera manipulerade artiklar anonymt (jag pratar inte om sidorna ni länkat till), radera kommentarer ni inte finner passande, uttrycka er rasistiskt, sno bilder ni inte äger och sitta med en server i Los Angeles för ni ska ge er själva RÄTTEN att vara anonyma.. Mycket trovärdigt och seriöst!

 • http://www.facebook.com/mikkie.dikkie Mikkie Dikkie

  Att man väljer att förlägga servern långt bort ifrån sverige, samt ser till att WHOIS är skyddad är ju knappast konstigt. Det har Friatider och Avpixlat också tvingats göra av säkerhetsskäl eftersom det ironiskt nog inte är legitimt att vara politiskt inkorrekt i sverige, tillhöra eller sympatisera med ”fel” riksdagsparti eller ha ”fel” åsikter om massinvandringen. 

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Helt klart så har ett antal brott begåtts av den där individen och ett straff ska ha ha men att behandla bort problemet går inte då det sitter i hjärnan. Att ge sig på minderåriga i hans ålder är ett klart förstadie till pedofili och en framtida gärningsman.Att man som tidigare talare påtalat uteblir från rättegång är ju ett klart brott det i sig självt! 

  Att han är finländare kan jag bara beklaga då det inte sitter i finländares natur att bete sig som svin! Avarter finns det naturligtvis av alla nationaliteter men jag tror att berikarna står för huvudparten av den kalibern.Att man sen hängs ut på nätet tycker jag är helt ok då allmänheten får reda på problemet och vet att passa sig då han går fri och tydligen gör om samma sak hela tiden.

  Har ingen förståelse att han inte tar till sig att det INTE är ok att bete sig på det sättet han gör, men han är som en narkoman och har inga spärrar längre utan får sina kickar att behandla småflickor på det sätt han gör. Att som släkting till honom försvara hans beteende gynnar inte på något sätt honom utan tvärtom så sanktionerar man hans beteende istället för omvärlden!

 • http://www.facebook.com/malin.persson.56679 Malin Persson

  Det är så fruktansvärt att samhället inte gör mer för att skydda sina invånare, att människor som uppenbarligen inte är friska tillåts att begå samma typ av brott gång på gång utan att dom får något som helst kännbart straff. Jag lider med de flickor som har varit så otroligt starka och anmält honom, som säkert har varit oroliga och mått dåligt inför rättegångar som inte blivit av eftersom Joacim ansåg ”att det var för mycket folk” i rättssalen. Tjejer som då fick återvända hem med vetskapen om att dom inom en snar framtid åter igen skulle behöva ladda upp för ett nytt rättegångsdatum. Hur i hel#%&ete fungerar det svenska rättssystemet?

  Sen kan man självklart diskutera varför samhället inte har klivit in mycket hårdare långt tidigare då det har varit känt att det har varit problem långt (!) tidigare än när Joacim var 16 år gammal. Att inte de sociala myndigheterna har lyssnat på den information dom har fått från människor som har befunnit sig i Joacims omgivning. Om det hade skett så hade det aldrig behövt gå så här långt, tjejerna hade aldrig behövt bli utsatta för honom.

  Hur man som Joacims mamma kan förneka det har hänt övergår mitt förstånd! Återigen, problemen har varit kända i många (!) år och det är alltid samma kommentar från mamman; Mina barn gör inte så.
  Joacim har erkänt i rättgång, han har blivit dömd och genom att som mamma förneka det hånar du det som tjejerna, och deras familjer, har blivit utsatta för.

  Jag hoppas på ett långt, hårt, kännbart straff som inte bara bekräftar och stärker tjejerna som har blivit utsatta av Joacim utan som också visar Joacim att han inte har någon som helst rätt att bete sig på det sätt han har gjort, som visar honom att han inte kan styra och ställa med andra människor och som, för första gången i hans liv (?) visar honom att handlingar får konsekvenser!!  

  Till de tjejer som har anmält honom vill jag bara säga; Tack!!!
  Förhoppningsvis har era anmälningar mot honom inte varit förgäves. Ni har kanske räddat flera tjejer från att hamna i den situationen som ni var i. Ni har otroligt starka och jag hoppas att ni kan lägga det här bakom er, att ni inser att det är Joacim det är fel på och att ingen (!) tycker att han är en frisk individ som hör hemma i samhället!!!

 • boonkaan

  Vilka notter som skriver. Enormt bra att det läggs ut, och att vi vanliga kan varna vänner och bekanta där såna här svin befinner sej, både med namn och bild. 

 • boonkaan

  Det är nog stor skillnad om vederborande hade varit etnisk svensk. Då hade det utfärdats rikslarm direkt. 

 • http://www.facebook.com/mikkie.dikkie Mikkie Dikkie

  Snart 10.000 shares lol

 • Johan Rydberg

  Petrus Sakari Joacim Kajaus
  19920528-3212
  Nygårdsvägen 14 lgh 1107804 29 GävleLän: Gävleborgs länKommun: GävleFörsamling: Bomhus

 • http://www.exponerat.net/ Exponerat-Moderator

  Meningen: ”Och svenskt rättssystem gör sig återigen skyldig till att övergrepp sker för att det daltas i stället för att häkta.” och att det står klart och tydligt hur rätten agerat är väl att hänga ut rätten ganska bra. Även domarens namn står ju med. Vad mer begär du?

  Det var jag som raderade kommentarerna, jag är moderator och endast moderator. Men jag ansåg att du kom med felaktig kritik. Hade de inte mailat sina hot, och pucko hit och jävla idiot dit, så hade det säkert heller inte stått ngt om ”dadda” eller felstavning. Ironi min vän, ironi.

  De får skylla sig själva anser jag, men det är min åsikt. Jag har inte skrivit artikeln och kan inte svara på mer.

  I hotmailen skriver de inte med en trevlig ton, så varför ska de få en trevlig ton tillbaka?

  Som svar på din fråga: ”Hur kan ni anse att detta är att hålla en trevlig ton samt hålla er till ämnet?!

 • Hummlan

  Ser det framför mej, och med kaffe till.
  Har en sån där feminist i släkten och ser med fasa på maken som ränner som en råtta för att vara till lags med matlagning och städning och strykning och allt…….
  Ser däremot sällan feministen med skurhink eller andra attiraljer utom yogamatta och träningskassetter trippande i nya märkeskläder nynnande om världsmedborgare.
  Den värsta sorten…….flyktingvänlig miljöfeminist. /fast de bor låååång från dem/

 • http://www.facebook.com/joel.karismaa Joel Matti Karismaa

  9/10 av artiklarna på DENNA  hemsida handlar om invandrare, anti mångkulturellt samhälle o.s.v rasist relaterat ..  och denna artikel blev en topic för joacim ”kajaus” har ett finskt efternamn och det skulle passa fint på denna hemsida så alla blinda svenskar kan hata och sitta bakom datan och kommentera  hur dom ska skicka hem  han o.s.v jag ställer mig inte bakom Joacim   MEN  jag tycker att denna hemsida  är en påse gamla bullar , såsom svergie demokraterna .

 • http://www.facebook.com/caritalovesyou Carita Elfving

  Polisen kommer inte göra ett dugg .Krävs mkt mer för att de skulle agera …Äcklet borde sitta bakom galler …

 • http://twitter.com/Svenskpsykiatri Svenska psykvården

  Tack för svaret! Varfört de ska ha trevlig ton tillbaka? För att de verkar ingå i era regler som du kan läsa här: http://www.exponerat.net/kommentarsregler/ Om jag missförstått reglerna får du gärna förklara dem för mig.

  Intressant att just min kommentar raderades då flera kommentarer tillhörande den här ”artikeln” bryter mot era regler väldigt grovt.” Bara för att en hel del artiklar handlar om samhällets avskum behöver inte betyda att vi ska sjunka ner till deras nivå. ”Uttaget ur fliken kommentarsregler på eran sida. Om du tar dig tid att läsa kommentarerna nedan så ser du att det är just vad som händer. Där ser jag ett problem.

  Men det är precis som du skrev ovan till mig, min åsikt och tydligen era regler. Synd att de inte följs.

 • http://www.facebook.com/lars.stenman.9 Lars Stenman

  Vilket djävla stolpskott , han ska ju sitta inspärrad.
   

 • http://www.facebook.com/george.culpa George De Culpa

  Bakom murarna om han inte daltas bort till någon sexanstalt, blir det isolering och stryk som gäller.

 • http://www.facebook.com/george.culpa George De Culpa

  Bakom murarna om han inte daltas bort till någon sexanstalt blir det stryck och isolering som gäller

 • medborgargardet

   Joacim Eluveitie Kajaus på facebook

 • http://www.facebook.com/joel.westin Joel Westin

  jag heter joel westin och har gått i samma klass som kajus. ( lillhagsskolan 7-9b) han är speciell men måste fortfarande tro att han är oskyldig till motsatsen bevisas. och om denna hemsida har jag svårt att tro grunderna då dem är extremt nationella och hatar alla utanför sveriges gränser (kajus för att han har finskt påbråd) har inte träffat kajus på över 3 år men han är en datanörd som inte gör något annat än att spela LOL över 8 timmar om dagen. få se om han blir dömd för något….

 • http://www.facebook.com/mikkie.dikkie Mikkie Dikkie

  Haha, du har uppenbart missat att han HAR blivit dömd

 • Mikael Hirviniemi

  Vi får väl hoppas på att Joacim ägnar sig åt svenskastudier i finkan..han behöver den uppenbarligen lika mycket som vården för sina sjuka person.

 • Mikael Hirviniemi

  Äh, det är väl gärningsmannen själv som försöker rentvå sig med ett fejkkonto.

 • http://profile.yahoo.com/GHCTNEGSG5RLMR6PZIU64DBX4M guld

  Det viktigaste här verkar att man skriver på ett grammatiskt sätt. Jag ska försöka mitt bästa, trots att jag inte är svensk.
  Jag föraktar verkligen er alla som har fördomar mot finländare och alla andra folkslag. Hur kan man sjunka så lågt?Jag kommer att försvara Joacim så länge den svenska domstolen besluter något annat.
  Hur kan man ha rätt att förstöra framtiden för en ung människa endast p.g.a. rykten?
  Joacim har uppenbarligen inte blivit dömd än, för något annat än att han har skrivit sms och det enligt några underåriga flickor. Varför umgås dessa underåriga flickor med en 20 åring?
  Jag kunde inte ens i mina vildaste fantasier tro att detta kan hända i Sverige 2012. Att man hänger ut en person på detta sätt och hela hans familj.
  Samma sak skulle kunna hända dig eller mig, bara om någon illasinnad människa tar kontakt med Exponerat.
  Alla ni som skriver inlägg här: Har ni förstått att det är enbart av rasistiska skäl detta sker? Denna sida är extremt politisk.
  Jag skäms att det finns personer som utan att ta reda på sanningen skriver rasistiska och nedvärderande kommentarer här.
  Hoppas verkligen att jag kunde mot all förmodan skriva alla ord, sätta alla kommatecken och punkt rätt så att ingen behöver skriva att jag behöver gå en kurs för svenska för invandrare eller något liknande.
  Ta reda på fakta innan du dömer ut någon. Det gäller här och i livet, anser jag!
  Vill till sist säga att jag är absolut inte släkt med Joacim eller någon av familjen så att ingen behöver säga att jag skriver detta p.g.a. det.
  Sänder alla mina tankar till Joacims familj och hoppas på att rättvisa sker.

 • Snuttan72

  och du är så jävla dum o tror att det bara är rykten,tror du verkligen att småtjejer har så mycket att sätta emot en psykopat som inte ger sig förens han får som han vill?????
  Han har flera domar på sig redan,om du kan läsa så ser du det.tror du att det BARA är vanliga sms.Sanslöst..om du råkar ha en dotter lr systerdotter lr liknande,så kan ju du låta henne träffa Joacim,om du tror han e så oskyldig.Lycka Till !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Snuttan72

  Hahaha,Trög ?? Han har redan erkänt det han är åtalad för,men han är ju så jävla feg o inte vågar  komma på rättegången!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • jaguarxl

  XL XL
  Vi följer noga detta fall,
  och vår dom blir hård men rättvis när alla fakta finns tillgängliga.

  Det är många Gävlebor som följer detta fall,
  och det kokar bland hederligt folk.

 • Steenson

  guld,s profile at Yahoo: 1 Kommentar 1 Tumme upp.
  Förmodligen dårens egen..

 • http://twitter.com/Svenskpsykiatri Svenska psykvården

  Visste inte att rasism är en åsikt. Man lär sig så länge man lever med andra ord.

 • http://twitter.com/Svenskpsykiatri Svenska psykvården

   :)

 • http://www.facebook.com/mikkie.dikkie Mikkie Dikkie

  Att belysa etnicitet bland många av de våldsbrott och annat som  övrigt vitpixlas i gammelmedia skulle med din retorik vara precis lika rasistiskt gentemot svenskar.

  Folk som inte kan skilja på invandringskritik och rasism hör hemma hos den autonoma extremvänstern, Expo och AFA.

 • Elina93

  Jag tycker att det är så oerhört dumt att folk sitter här och skriver om dom inte ens kan komma med riktiga fakta. Joacim har blivit anmäld många gånger, och dom gångerna han inte åkt fast så är det endast pga dom inte har TILLRÄCKLIGT mycket bevis emot honom. Det första han gjorde på en utav rättegångarna var att slänga en stol, efter rättegången så var det blod på väggen också. Han har dödshotat flera utav mina vänner, han har följt efter dom, han har tvingat dom till att ha sex med honom, så sitt inte kasta massa skit och försök få honom att se ut som ett offer, för det är han verkligen inte. Han är inte frisk, och jag tycker att det är helt sjukt hur naiva vissa människor är, speciellt hans släkt. Är väl självklart att han nekar till brotten, och sen så finns det väl en anledning till att han åkt fast nästan varenda gång också.

 • VPWW

  HÖRRU DIN ÄCKLIGA HORA DET ÄR INGA JÄVLA RYKTEN DIN JÄVLA PAJAS MIN SYSTER E EN AV DOM HAN VART PÅ SEN ÄR DET FLERA VÄNNER TILL MEJ SÅ PASSA DEJ FÖR FAN !!! MEN DU VÅGAR DU SÄGA VEM DU ÄR ??? !! HAN ÄR EN ÄCKLIG JÄVLA VÅLDTÄKTSMAN SOM INTE FÖRKÄNAR ANNAT ÄN ATT DÖ ME SIN EGEN KUK I KÄFTEN OCH KOMMER SÅ GÖRA OXÅ !!!!

 • VPWW

  samma här !!! men så kommer fallet bli oxå !!

 • VPWW

  hejsan en bekymrad medborgare här först och främst vill jag säga till er horungar som försvarar detta äckliga jävla as !!!  min syster är en av dom han gett sig på sen flera kompisar till mej men det stannar ju lixom inte där vet ni vad det sjuka aset mer har gjort ?? han börjed när han var 16 som ni vet och då våldtog han sin syster som är cp/invalid och sitter i rullstol !!!! och hur jävla sjukt är det ??? och det är en av anledningarna att hans pappa hatar han !!! sen har han misshandlat och hotat ett flertal tjejer däribland hans mamma hoch hans syster !!! detta jävla as fötjänar inget annat än att dö så är det bara !!!!

 • http://twitter.com/mrpoefster Poefster

  Jag gillar häst

 • Michelle

  Haha vilken lirare. Nu har han dessutom lagt upp en tjej som profilbild på Facebook…och gissa vad? Hon ser inte speciellt gammal ut. Dröjer nog inte länge innan han får besök av några trevliga män. 

 • andrisi

  DRAR DU RASSEKORTET NU? En sak ska du ha klart för dig ”Guld” och det är att många här skiter högaktningsfullt i vad Joacim har för nationalitet. Jag är en av dom. Jag är, som FÖRÄLDER, otroligt GLAD att domar är offentliga. Han ÄR dömd. ”För några SMS” säger du? Innehållet i SMS.en du nämner är av art som får mig att anta att här talar vi om en blivande fullblodspsykopat. Han behöver vård. SNARAST.

  Om du bryr dig om honom och ännu hellre – om du KÄNNER honom säg då till honom: Du behöver hjälp och jag kommer att stötta dig om du tar hjälpen. Om han inte gör det, ska du få ett råd av mig: Lämna honom bakom dig. Joacim kommer i framtiden våldta, misshandla sina kommande flickvänner, hota dom, vara galet svartsjuk av sig.. osv osv. Det är vad som kommer hända, om han inte får hjälp. NU. Och hans mor borde fan i mig ta och kämpa för just det istället för att sitta på facebook och anklaga folk som delar detta där. Hon lever i total förnekelse (vilket är vanligt) men vid det här laget borde hon ha kommit till fasen insikt. För sin egen skull, för sina andra barns skull, för alla småflickors skull och för Joacims skull,Hur styvpappan försvarar denna handling (för så ser jag på saken) får mig att undra om han själv är likadan. Inte gör han något för att ta avstånd från detta beteende iaf, då han skriver hit och hotar exponerat.net. Han kunde ha skrivit hur dom egentligen borde känna: Skam, sorg, oro och skriva att dom är otroligt ledsna för alla parter, och hur dom jobbar med att få Joacim att förstå att detta är fel genom att söka proffsvård/stöd. SANNINGEN, min bästa ”Guld” finns i domarna. Tack gode gud för internet som iaf kan få oss att varna våra döttrar från avskum som Joacim och hans gelikar OAVSETT nationalitet. 

 • http://www.facebook.com/tommy.hillstrom Tommy Hillström

  Tycker du Joacim Kajaus ska ta och gå på nästa rättegång du blir kallad till,sätta dig och ta ditt straff. Kanske du kan få lite vägledning om vad som är rätt och fel här i livet och ge de oskyldiga flickor du ofredat lite lugn och ro. Ta tag i livet.

 • http://www.exponerat.net/ Exponerat-Moderator

  Har han inte blivit dömd än? Har du missat de domarna som ligger framför näsan på dig längre upp?

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Slut med ditt rasistsdravel , du vet tydligen inte vad ordet står för.

  Sen kan du läsa Flashbacktråden också , när du lagt Aftonbladet i återvinningstunnan.
  https://www.flashback.org/t2001417

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Så han kommer inte till rättegången, än se’n, det står rätten fritt att fullfölja utan att svarande är närvarande, det kallas tredskodom.
  Med andra ord, dom, efterlysning, lååångt fängelsestraff och slutligen kastrering.

 • Guest

  Familjen Addams ? Nedan fotografi på Rindeskär :
  http://www.addamsfamily.com/addams/f_playrm.jpg

 • Svenskastavalla

  Vad har vi för jädra domare som accepterar att buset driver med dem? Det offentliga Sverige är snart en soptunna som allt annat elände flockas kring.

 • klossen

  Att klaga på stavning och grammatik är väl lite lågt (sysslade man inte med sådant på Lunarstorm, förresten?), annars är det bra jobbat. 

 • http://upplysningscentralen.wordpress.com/ John Doe

  Låt oss köra en repris från förr…. Baltutlämnandet II. Sen hans brev till er, ja herregud alltså.. Om man skulle ta sig norrut på en utflykt?

 • http://upplysningscentralen.wordpress.com/ John Doe

  Jag har lite insyn i vissa kretsar och han lär inte få det roligt. Men det blir väl nån avdelning på Skogome bland dom andra pedofilerna och sexbrottslingarna.

 • http://upplysningscentralen.wordpress.com/ John Doe

  Jag tror du har ätit lite av dom färgglada svamparna du plockade i skogen. Men var lugn, det blir bara bättre!!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=648668821 Sara Pullander Westling

  asså förstår inte varför han säger att han inte har gjort något ?han har ju gjort det ?
  tror folk att detta skulle komma ut bara för att folk har hittat på något om honom?
  tror om någon skulle hitta på något skulle det vara något värre.
  mina vänner har blivit utsatta så vet att detta har hänt.,.. om kajus ska polisanmäla varför skulle dem göra något åt de här?  när han har gjort så mycket värre saker. då han sitter och nekar han har gjort det så är det bara! han kan inte få det ogjort och han har förstörts mångas liv… usch jag ser detta som en bra varning eftersom att folk nog inte fölrstår vad han egentligen gör och vem han egentligen är.

 • Kajakpaddlare

  Källkoder och script. Det var flådiga ord. Det ska låta hightech om man ska försöka skrämma någon.

 • http://www.facebook.com/mikkie.dikkie Mikkie Dikkie

   Han högerklickade på sidan och valde ”visa källa” och kände sig ganska 1337

 • http://www.facebook.com/mikkie.dikkie Mikkie Dikkie

   Uppenbarligen har en hel del som känner idioten i fråga redan kommenterat här, tom vissa av hans offer.

  Sen finns det en o annan idiot här som tror att det här är någon konspirationsteori om den här helylles mönsterkillen. Om de ens bemödade sig att läsa hela artikeln samt de domar som redan finns så kan de kolla sig senare i spegeln och se definitionen av ”debil amöba” eftersom den inte tas upp i svenska akademins ordbok ännu.

 • antidotes

  Hobbyblondin?? Tvättäkta bögblondering!!

 • http://www.facebook.com/people/Nyfiken-Ienstrut/100001091536006 Nyfiken Ienstrut

  Gissa om han, hans plastpappa och lillebror kommer att ångra sig… De har med sina hotfulla mail nu lyckats bli RIKTIGT välkända på nätet. Det som förut bara var en ganska solkig, men lokal och tyvärr lättglömd historia, har nu blivit allmängods. Finns tråd på Flashback och andra ställen. Snacka om att skjuta sig själv i foten! :-)

 • http://www.facebook.com/mikkie.dikkie Mikkie Dikkie

   Ja än är inte den siste idioten född

 • Mikael Hirviniemi

  Kanske därför han dras till småbarn? Han kanske är en pederast innerst inne? :)

 • Jokern_83

  Klart att han kan tvingas in i domstolen….har du gjort ngt fel får du stå för det tönt.

  Och dem som försvarar honom…snälla det är unga människor som han är på.

  Att man älskar och skyddar sin familj kan jag förstå men det är också det dessa flickors familjer och bekanta gör nu när det daltas så med denna unga man som inte vill ta ansvar.

  Ni kanske skulle försökt att uppfostra honom bättre.

 • Katten Kattsvans

   Hade de anhöriga tagit hand om bastarden så hade han sluppit uthägning…Om jag haft en son som sextrackaserat folk hade kulorna rykt på han

 • antidotes

  På tal om det. 20-åring gripen, förhörd & anhållen för bortförande av Anna, 9. Misstänkt för människorov. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15749349.ab

 • Elitemaster90

  för mycket inavel i vissa släkter, som denna t.ex.

 • http://www.facebook.com/people/Nyfiken-Ienstrut/100001091536006 Nyfiken Ienstrut

  Har inget med Joacim Kajaus att göra.Varför tar du upp det här?

 • dibben49

  Deras hot är stor humor

 • dibben49

  Adressen är c/o Familjehemmet Herlöv, verkar vara en smart kille med en stabil failj i ryggen : ) 

 • Justice4all

  Take him off days and the world will be a better place.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000180377472 Stein Kjell

  en sak ar da saker, Du kommer aldrig att bli medlem i Vensa, dar maste man ha IQ OVER 50!!!

 • http://www.facebook.com/mikkie.dikkie Mikkie Dikkie

  Haha… det blir bara bättre o bättre. De skulle ha hållit truten istället för o skicka hot så hade de sluppit bli rikskändisar. J-la nötter

 • http://www.facebook.com/people/Nyfiken-Ienstrut/100001091536006 Nyfiken Ienstrut

  Har cyberpolisen slagit till mot exponerat.net än? Unge herr Kajaus har ju försett polisen med både ”källkod och script”! :) :) :) ROFL!!!

 • dibben49

  En familj bestående av WT vad kan man förvänta sig

 • OrjanEk

  Dags för Robin att lära sig stava, han kan ju börja med mor ror far är rar osv.

 • Silky_Johnsson

  Jävla idioter som inte kan bete sig.

 • klossen

   http://www.youtube.com/watch?v=dYrlj9VE2fg

 • boonkaan

  vilken jävla familj. Inte underligt iofs att ungarna är skadade med en pappa som Hans-Erik Rindeskär, kan ju inte annat än bli ungar som dessa med en pappa som honom! Dom blir nog knappast boersmäklare i framtiden misstänker jag. Men dom kommer nog hela familjen att generera jobb i samhället genom att nyttja advokater, fängelser, dumstolar, sjukhus m.m. Och om dom inte nyttjar det, så ser dom tydligen till att andra behover nyttja det. Vilken sjuk familj! 

 • boonkaan

  kallas inte sveriges dumstolar utan anledning!

 • boonkaan

  läs en gång till. Stavningen klarade du ok, men jag undrar hur du har med läsning i svenska språket? Det är inga rykten, han är domd redan, om du nu forstår vad jag skrivit. Sen har alla i en demokrati rätt att utrycka åsikter och tycka vad man vill. Du foraktar alla med fordomar mot Finländare, och jag foraktar sådana som dej. SÅ eneklt är det. Om jag skriver illa som dom som begår brott, både svenskar och utlänningar, samt då finnar, så är jag kanske rasist, men jag tror inte det. Men roetägg som dessa har inget att gora i sverige, precis som alla invandrare som begår brott, ljuger, stjäl och lever på soc i resten av livet, sam kommer som ensamkommande skäggbarn och soker lyckan i sverige. Om jag nu är emot sådana personer, blattar, så ok, då är jag rasist, iaf enligt dej. 

 • boonkaan

  Tydligen gor han lite annat än spelar nu for tiden. På 3 år hinner han nog gora en hel del, som du inte vet. Och motsatsen till oskyldig har redan bevisats. Men du, ta kontakt med honom igen, och fråga honom själv, innan han åker in på rättspsyk! 

 • boonkaan

  Klart han är troeg, dom har ju gått i samma klass och skola, och där lär man sej läsa och titta, utan att fatta inneborden. 

 • http://www.facebook.com/people/Nyfiken-Ienstrut/100001091536006 Nyfiken Ienstrut

  Jag är orolig (not!) för att  ”brödrarna” Kajaus och deras cyberpolis ska ”stänga ner” exponerat.net! Eller till och med hela Internet! Nu kan de ju liera sig med Bengt Westerberg, och införa censur så att det inte framförs ”olämpliga saker” på nätet…

 • OrjanEk

  En familj som kanske skulle ta sig en funderare på sterilisering, så till familjerna Rindeskär och Kajaus tveka inte STERILISERA er eller unvik allt sex era gener är uppenbarligen inte avsedda för reproduktion

 • WPShield

   Du behöver nog inte oroa dig ;-)

 • Johan Rydberg

  Om dessa samhällets stöttepelare fick ga en 3-veckorskurs i hur man använder preventivmedel hade vi sluppit mycket av den här sorten.

  Steriliseringarna som genomfördes i  socialdemokraternas Sverige fram till 1970-talet var inte enbart av ondo. En ganska stor grupp medborgare bör ej fa möjlighet att fortplanta sig och sprida sina defekta gener vidare i generation efter generation.

 • andrisi

  Jag tycker verkligen att det är hemskt det är Joacim gjort. Och jag tycker att det är tragiskt att mamman går runt på fejjan och avfärdar allt som en komplott. MEN – jag förstår att man inte vill tro det om sitt barn. Man vill inte ta in det helt enkelt… och jag tycker inte om när det blir en hets mot övriga familjemedlemmar och personliga angrepp känns överflödigt när det kommer till Joacims mamma. Joacim är vuxen och får stå för sina handlingar såklart (förhoppningsvis). Men varför blanda in mamma, pappa, syskon? Dom har inte gjort ngt vad jag vet iaf. 

 • http://profile.yahoo.com/GHCTNEGSG5RLMR6PZIU64DBX4M guld

  Joacim har uppenbarligen inte blivit dömd än, för något annat än att han har skrivit sms och det enligt några underåriga flickor.

  Läs du själv!

 • http://profile.yahoo.com/GHCTNEGSG5RLMR6PZIU64DBX4M guld

  Kul att du är medlem. Jag har ingen anledning att bli det.

 • kokoo

  Om inte polisen kan ta hand om denna person, så finns järnrör även i Gävle.
  Medborgargarden kommer att bli vanligare i Alliansens Sverige.

 • andrisi

  Nu vill jag gärna ha en källa på att ”fram till 70-talet steriliserades män som sextrackaserade kvinnor/flickor! För det har du inte va? 
  Ska man komma med ngt ska man ha fakta. Det existerade INTE att man sterilierade män som våldtog eller ringde dirty calls på 70-talet. Inte heller på mitten av -60 talet. Källa tack. 

 • http://sqworl.com/u.php?user=15871 Pensionsrederiet al-Estoniyya

  Off Topicus:

  För den som vill lära sig om: 

  1) islam(s alla hemskheter), 

  2) om svensk, vit och västerländsk demografi (dvs vilka som blir morgondagens svenskar och västerlänningar), 

  3) om medias alla sjuka lögner, 

  4) om hotet från jihadterrorn, 

  5) alla nedtystade terrorceller bland oss, 

  6) skillnaderna mellan olika religioner (buddism, kristendom mfl) jämfört med den antidemokratiska terrorsekten islam

  7) och vill ha mängder med trovärdiga/reputabla bevis/källor till diskussionsunderlag,

  rekommenderar jag att läsa denna korta diskussionstråd:

  http://korta.nu/lvros

  , följa länkarna i ”Leffes” inlägg, och läsa dessa också. 

  [Några av länkarna är förresten riktigt spännande, intressanta och sjukt skrämmande svensktextade; brittiska och amerikanska dokumentärer ("engelska SVT" BBC, etc)].

  Och räcker inte denna ammunition kan ni klicka i hans ”forumsignatur” också, som är full av lika värda länkar den med:

  Lögnerna om invandringens kostnader. Lögnerna om invandrarbrottsligheten. ‘Antirasistiska’ fd. ‘rasister’. Svenskar i minoritet innan 2100. FN: Sverige efter Libyen, Costa Rica i välstånd 2030. Undercover Mosque. The Third Jihad. What the West Needs to Know. The New al-Qaida. 13-35% av Europas muslimer stödjer självmordsbomber. Muslimers åsikter. Lögnerna om terrorism. Muslimer snart majoritet. ‘Fredens religion’ i aktion. Kristendomen – våldsam som Islam?. Myten om ‘det toleranta Andalusien’.

  Och ni som inte orkar läsa, eller som kanske vill läsa tråden en annan gång, kan spara denna länk till min kommentar här:

  http://korta.nu/0cg9f

  … För det är en jättebra länk som ni kan sprida till andra, och uppmana dom till att läsa. 

  Fler måste nämligen få veta allt detta! Då kan SD bli hur stora som helst! 

  (Och då är denna kommentar här på AP en bra start som kan få upp deras intressen, till att utforska detta veritabla smörgåsbord med information.)

  ————————————————————————–

  EDIT: Ni får gärna upprösta min kommentar också!

 • http://www.facebook.com/wast.ed.146 Wast Ed

  Slödder
  Släng in psykfallet på 10 års hårt straffarbete istället för att dalta med fnskapet.
  Helt otroligt,hur mycket skattepengar kommer att gå åt här ?
  Offren skiter man fullständigt i.

MediaCreeper Creeper